וואי כמה זמן לא פתחתי ת'שירשור הזה . O; אז עדיין לא עבר היום , אבל גם ככה הרוב יראו את השירשור מחר - או שלא . P = מקסימום תגיבו בשירשור של יום ראשון ומחר תגיבו פה . פתחתי ת'שירשור גם כי היה איזכור על הבויז , ופה כולם יראו חיחיחי D; הנה - היה רגע אחד, מתוק וחינני בתוך מסיבת הבר-מצווה השכונתית (ספיישל סיום העונה של "מה קשור") שבגללו שווה היה להימנע מזפזופ. קליפ חמוד, טייק-אוף מודעה של הקדימון לגמר "רוקדים עם כוכבים", ובו נראו חברי ה"גיימבויז" לעומתם המה-קשורים ושחקני חיזוק, מבצעים מחרוזת של שירי שנות הששים – הגיימבויז באנגלית, השלישייה במרוקאית. כשהפליאו ב"הווה-הווה" בפזמון של let the sunshine in מ"שיער", פתאום לא הלעיגו, לא הרבו בהעוויות, לא התאמצו לבזות ציבור שלם, לא לחצו על כל בלוטות הצחוק בבת אחת – ופתאום באמת היה נורא נורא מצחיק. אבל זו לא סיבה מספקת להתגעגע או להתיישב מולם בעונה הבאה, אלא אם כן יחולו שם כמה שינויים משמעותיים. קישור - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446513,00.html דווקא איזכור נחמד בשבילם חחח ,, D = לילה \ בוקר \ צהריים \ ערב מדהיייים .
ב10.6.07 לבתי ספר ביחד עם הפעילות של המשצים? תמונה חמודה מאוד
לך.עוד תמונה לאוסף שלי
. ואם כבר אני כותבת לכם אז רציתי לשתף שפגשתי 4 מחברי הגיים בויז חוץ מאדם והם ממש אבל ממש חמודים במיוחד וביחוש. ועוד דבר מופנה לדילב-באותה הופעה שאני מדברת עליה הייתה את הפעילות של המשצים ואם זכור לך בארכיון של קריית חיים הייתה מישהי שהשגיחה שם על הארכיון וכשניכנסת היא התחילה לדבר איתך על שהיא מכירה אותך מהפורום זוכרת?אם כן כן אז אותה אחת זו אני