ליום רביעי .

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo32.gif ליום ראשון../images/Emo32.gif

יום טוב לכולם
תגידו מזל טוב D= יש לבת דודה שלי יום הולדת
עמית מזל טוב

../images/Emo32.gif ליום רביעי , ! :)

וואי כמה זמן לא פתחתי ת'שירשור הזה . O; אז עדיין לא עבר היום , אבל גם ככה הרוב יראו את השירשור מחר - או שלא . P = מקסימום תגיבו בשירשור של יום ראשון ומחר תגיבו פה . :) פתחתי ת'שירשור גם כי היה איזכור על הבויז , ופה כולם יראו חיחיחי D; הנה - היה רגע אחד, מתוק וחינני בתוך מסיבת הבר-מצווה השכונתית (ספיישל סיום העונה של "מה קשור") שבגללו שווה היה להימנע מזפזופ. קליפ חמוד, טייק-אוף מודעה של הקדימון לגמר "רוקדים עם כוכבים", ובו נראו חברי ה"גיימבויז" לעומתם המה-קשורים ושחקני חיזוק, מבצעים מחרוזת של שירי שנות הששים – הגיימבויז באנגלית, השלישייה במרוקאית. כשהפליאו ב"הווה-הווה" בפזמון של let the sunshine in מ"שיער", פתאום לא הלעיגו, לא הרבו בהעוויות, לא התאמצו לבזות ציבור שלם, לא לחצו על כל בלוטות הצחוק בבת אחת – ופתאום באמת היה נורא נורא מצחיק. אבל זו לא סיבה מספקת להתגעגע או להתיישב מולם בעונה הבאה, אלא אם כן יחולו שם כמה שינויים משמעותיים. קישור - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446513,00.html דווקא איזכור נחמד בשבילם חחח ,, D = לילה \ בוקר \ צהריים \ ערב מדהיייים .

*../images/Emo32.gifליום ראשון , ! D =

חח מה יש לי ? , XD אני כבר רוצה להגיע ליום רביעי ,, ? D;

* ../images/Emo32.gif ליום שני , ! :)

אימא'לה איזה מפחייייייד ! , איזו אהבלה אני . D = אני מקווה שהפעם לא טעיתי . D;

פורום אמיר פיי גוטמן מאחל לכם

שנה טובה מתוקה ומוצלחת מלאה בכל טוב
וחג שמח
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1685

חן XD

New member
אמירר ../images/Emo99.gif

תודה גם לכם :] חחח תראו בצד >> D;; איך הוא הסתכל למצלמה מפחידווש :]

היי זה מההופעה בקריית חיים

ב10.6.07 לבתי ספר ביחד עם הפעילות של המשצים? תמונה חמודה מאוד
לך.עוד תמונה לאוסף שלי
. ואם כבר אני כותבת לכם אז רציתי לשתף שפגשתי 4 מחברי הגיים בויז חוץ מאדם והם ממש אבל ממש חמודים במיוחד וביחוש. ועוד דבר מופנה לדילב-באותה הופעה שאני מדברת עליה הייתה את הפעילות של המשצים ואם זכור לך בארכיון של קריית חיים הייתה מישהי שהשגיחה שם על הארכיון וכשניכנסת היא התחילה לדבר איתך על שהיא מכירה אותך מהפורום זוכרת?אם כן כן אז אותה אחת זו אני

חן XD

New member
אנייי ייודעת מי את :) שישבת בצד שהיינו

בארכיון D; .. וביחוש הכי חמוד איזה שאלה...ואושרי כמובןן וכמובןן D;

נכון זו אני../images/Emo9.gif

ואושרי גם חמוד איזו שאלה.וגם שרון וערן וביחוש הכי הרבה. את אדם לא פגשתי אבל אני בטוחה שהוא חמוד לא פחות.

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif לא נכון אדם ממש נחמד שאני לא יגיד מה

אביחי עשה חחחחחחחחחח D=

נופר?...

מה אדם עשה שאת כ"כ שונאת אותו :( ? ואדם חמוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אושרי יותר אהבה שלי ה*ו*א!

למעלה