ליום שבת

יווווווווווו, שחכתי../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo205.gif

איזה באסההההההההההה, מה היה

../images/Emo160.gifשאלון חו"ל../images/Emo160.gif ../images/Emo205.gif

טסת פעם לחו"ל?
אם כן לאיזה ארצות?
באיזה ארץ הכי נהנת?
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?
אם כן באיזה ארצות, בערך?

אני../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

טסת פעם לחו"ל? כן:]
אם כן לאיזה ארצות? פריס:]
באיזה ארץ הכי נהנת? פריס:]
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? תאילנד:]
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? פריס, שהייתי בכיתה א'
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כע:]
אם כן באיזה ארצות, בערך? פריס

חלי 66

New member
אני../images/Emo9.gif

טסת פעם לחו"ל?כןן אם כן לאיזה ארצות?גרמניה,צרפת והולנד באיזה ארץ הכי נהנת?בכולם היה טיול בלתי נישכח
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?תאילנד לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?לצרפת לפני 3 שנים יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?כן אם כן באיזה ארצות, בערך?לוס אנג'לס ופאריז

אנייייייי../images/Emo9.gif

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות? סיני נחשב? וטורקיה והולנד באיזה ארץ הכי נהנת? הולנד לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? לארצות הברית וצרפת ואטיליהה לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? הולנד לפני שנה יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? אממ קרובים רחוקים אם כן באיזה ארצות, בערך? בניו יורק ניראה לי

ME!../images/Emo204.gif

טסת פעם לחו"ל? לא
אם כן לאיזה ארצות? ^ באיזה ארץ הכי נהנת?^ לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? אממממממממ איטליה לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן. אם כן באיזה ארצות, בערך? ארה"ב אנגליה ו.. לא זוכרת יש מלאןן

אני../images/Emo41.gif

טסת פעם לחו"ל?לא.. אם כן לאיזה ארצות?לא טסתי.. באיזה ארץ הכי נהנת?לא טסתי..חח לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?האממ פריז,טורקיה ועוד המון..חחח לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?לא טסתי.. יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?כןן.. אם כן באיזה ארצות, בערך?האממ ישלי בשוודיה,בארה"ב ועוד כמה נראליי..:]]

2ניצי

New member
אניייייי../images/Emo203.gif

טסת פעם לחו"ל?כן אם כן לאיזה ארצות? הולנד, גרמניה באיזה ארץ הכי נהנת?הולנד לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? ניו יורק לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? טסטי להולנד וגרמניה לפני 3 שנים יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?לא אם כן באיזה ארצות, בערך?"

פוסה

New member
עונה

טסת פעם לחו"ל?לא אם כן לאיזה ארצות?לא טסתי באיזה ארץ הכי נהנת?לא טסתי |כועס| לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?ארצות הברית
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?לא טסתי יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?לא אם כן באיזה ארצות, בערך?לא

../images/Emo110.gif

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות? סינגפור, צרפת, אנגליה, תאילנד/הולנד [אחד מהם לא זוכרת
] באיזה ארץ הכי נהנת? לונדון [אנגליה]
אבל את סינגפור הייתי קטנה אז אני לא יודעת בדיוק יש לי רק קלטות משם ותמונות כי גדלתי שם שנתיים.. כנ"ל על תאילנד/הולנד.. למרות ששם רק טיילתי.. אנלא זוכרת כלום.. לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? המממ לוידעת לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? אנגליהה.. לפני שנתיים.. יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? לא אם כן באיזה ארצות, בערך? .

טל ועדי1

New member
אניי../images/Emo23.gifטל

טסת פעם לחו"ל? כןן =) אם כן לאיזה ארצות? המון מדינות באמריקה, צרפת, טורקיה. באיזה ארץ הכי נהנת? צרפת!! לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? איטליה, שוויץ. לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?צרפת.. טסנו בחופש פסח אחרי ליל הסדר. יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן..! אם כן באיזה ארצות, בערך? בוושינגטון ויש לנו חברים שגרים בצרפת...

einatit4

New member
קצת באיחור-- אניי

טסת פעם לחו"ל?כן אם כן לאיזה ארצות? שוויץ,איטליה,תורכיה,הולנד,צרפת,בלגיה. באיזה ארץ הכי נהנת?שווייייץץ!! אבל נהנתי בכולן.. חח לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?יוון לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? טסתי לטיול בת מצווה של הולנד בלגיה וצרפת. יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן, בארה"ב. אם כן באיזה ארצות, בערך? ^^

יעל 13

New member
אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות? לארה"ב, הולנד, צרפת, בלגיה,גרמניה, שוויץ, טורקיה, ועוד כמה שאני בטח לא זוכרת... באיזה ארץ הכי נהנת? אמממ...את ארה"ב אני לא כל כך זוכרת כי הייתי קטנה...נראה לי שבהולנד
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? לא רוצה לטוס לארץ...אני רוצה לטוס לאיזשהו אי נידח...להתנתק מהעולם לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? גרמניה...בדיוק לפני שנה הייתי שם...חזרתי לפני שנה ו4 ימים
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן אם כן באיזה ארצות, בערך? אוסטין שנמצאת בטקסס

אייללוש

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

טסת פעם לחו"ל
כןןןןןןןןןן
אמכן לאזה ארצות
מאז שנולדתי-נראלכם שאני אזכור הכל
באיזה ארץ הכי נהנת
אמממ לדעתי באורלנדו עם כל הרכבות הרים
לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס
אינלי צל
לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי
בחופש הגדול ולאורלנדו
יש לכם קרובי משפחה בחו"ל
כן מלא