ליום שלישי

../images/Emo32.gifליום שלישי../images/Emo122.gif

אוקיי אז היום אני בטוח הולכת לבצפר
אין שביתה לצערי ..
גם לא שביתה דימיונית
בהצלחה לכול מי שיש לו מבחן
<תגידו איך הלך
>

צהרים טובים לכולם../images/Emo9.gif

וואי איזה חוצפנית המורה שלנו .. ילדה אחת מהכיתה שלנו הבריזה .. והמורה שאלה את כל הכיתה אם הילדה באה היום? ואפחד לא ענה לה כי לא רצו להלשין .. אז המורה עושה לנו אחרי הלימודים אתם נשארים שעתיים ואחר כך אנחנו מבררים אם היא באה או לא ... מה זה השטויות האלה!? כולם הלכו הביתה <וגמני> מה למה מה קרה שאנחנו נישאר ונקבל עונש על זה שילדה מהכיתה שלי הבריזה?! קיצר מחר בטח יענישו את כולם

ילד אחד מהכיתה שלי קרא

למחנכת שלי זקנה
אז היא שאלה אותו אם הוא גם קורא לאמא שלו ככה אז הוא אמר שכן אז היא אמרה אז שזה בסדר
ודרך אגב אם נראה לכם שעכשיו אני פחות פה אז לא.. אני פשוט לא כותבת אבל אני פה המון

LEEkm

New member
שלום../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif

הרג אותי שאין שביתה לתל אביב! קיפוח! חחחXD ולכל מעריצי נינט הנלהבים- ביום שני ראיתי את נינט בקניון. ומה עשיתי לה אני לא אומר, כדי שלא תסכלו אותי באבנים.

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo9.gifערב טוב חח../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

היום הילד שיושב לידי יש לו עגיל בגבה והוא הוציא אותו כזה פתאום ואמר תראי תראי יש לי חור בעין ואני כל כך נגעלתי רציתי להקיא חחחח מטורףףף

אני לא מרגישה טוף../images/Emo10.gif

היום אחרי הבצפר .. בערך ב 4 הלכתי לחברה שלי .. והלכנו לתחנה המרכזית הישנה <היא רצתה לקנות משו> קיצר שאלוהים ישמור אותי מהאנשים שם!! אחד עושה לי: "יפה וצעירה בואי לפהה שניה" <ואני וחברה שלי בורחות
> ועוד אחד בא לחברה שלי עושה לך קוראים לך סבטלנה? אז היא עושה לו לא .. אז הוא ממשיך ללכת אחרינו .. הוא עושה לה רגע את לא מבת ים? היא עושה לו לא אני מת"א .. *מגבירות את קצב ההליכה* ואז הוא עושה לה: "רגעע סבטלנה חכייי מה עם הטלפון??" XBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB כאילו ברור שהיא תביא לו XBBB משו עכשיוווו .. והיא עושה לו: "מחר מחר" ואני מתהההההה פשוט מתההההההה מצחוקקקק חח אני לא יכולתי להתאפק
קיצר אחר כך הלכנו לכל מיני חנויות וכל המוכרים שם מתחילים לשאול אותה "מה שלומך" ו "הבאת חברה יפה" .. חרמנים .. XB אחר כך היא קנתה משו והיא התווכחה עם איזה מחיר עם מוכר אחד ואני נשפכתתתתת
הוא עושה לה 75 ש"ח והיא עושה לו מזההה?? אין 75 באתי היום רק עם 50 <יותר נכון היא באה עם 250 אבל חפיף
> והיא עושה לו אין אין אמא שלי תהרוג אותי תקבור אותי אני יהיה באדמה .. והוא <עםפ המבטא הפרסי שלו> עושה לה חס וחלילהה .. קיצר הם המשיכו להתווכח בסוף יצאנו מהחנות והוא עושה לה רגעע בואי בואי .. ואנחנו חוזרות
ואז הוא עושה לה 60 ש"ח .. והיא אומרת לו אין 60 אני לא יכולה לא חבל עלי שאני אמות מוקדם? ואז היא נותנת לו 50 .. ואומרת לו קח אין לי יותר באמת .. והוא מתחנן שנוסיף עוד 10 ש"ח ואני עוד שניה מתפוצצת מצחוק!! קיצר היא עושה לו קח את ה50 האלה יאללה אני אוהבת אותך אתה אחלה מוכר ביי ביייי והלכנו
XBBBBBBBBB אוייי כמה שהתפוצצתיי ... אחר כך הלכנו לתחנה המרכזית החדשה אז בדרך ראינו עוד איזה פעמיים את הילד המציק <סבטלנה
> והוא עושה לחברה שלי: "סבטלנה נו אבל למה את מתעלמת ממני זה לא עושה לי טוב על הלב XBBBBBBBB אני רק רוצה מס' טלפוןן .. אם את רוצה אני יושב פה שלא תחפשי אותי" והיא כזה עושה לו ברור ברור ..
וגם היו כמה אנשים ברחוב עושים לנו: "בואו חמודותת תהיו קהל שלי שניה תראו איך אני מצביע יפה XBB .. *בורחותת* רגעע חמודות לאן אתן הולכותתתת ..." אמא נראה לי כולם שם מסוממים
.. קיצר הגענו לתחנה המרכזית החדשה ואכלנו משו שם .. והסתובבנו עוד קצת וזהו
היה מצחיק
ואחר כך חזרתי לבית והלכו לי הרגליים .. ואמא שלי עושה לי בואי לקניות ..
מההה מהההה עשיתי רעע מההה?!
קיצר אחרי הקניות חזרתי ישר נרדמתי .. מה זה לא הרגשתי טוב .. הרגליים שלי כואבות כאילו הרגע סיימתי טיול שנתי או משו
.. ובסוףף
התבאסתי .. רציתי מה זה לראות מרחק נגיעההה .. איזה חודש אני מחכה שיתחיל .. ובסוף .. כמצופה .. פיספסתייייייייייי
למה אני חייבת לישוןןןן
.. עכשיו אני חייבת להוריד את זה מאיפה שהו .. הלוואי שמישהו הקליט את זהה

למעלה