ליום שמש חורפי

halit33

New member
גיטריסטים/בסיסטים שרוצים לנגן ביטלס

ב"גיטר-סטודיו" בתל-אביב נערכים שיעורי הרכב (נגינה באנסמבל), המיועדים לגיטריסטים ובסיסטים ומתמקדים בנגינת ביטלס!!! (אנסמבל הוא מפגש קבוצתי מודרך בן שעה וחצי, ומשתתפים בו כ- 4-5 תלמידים – לרוב גיטרות, גיטרה בס ותופים. את התפקידים מקבלים מראש לפני המפגש - תווים, טבלטורה, הנחיות בעל-פה, הקלטה - ובמפגש עצמו מתנסים בנגינת התפקידים השונים ביחד...). פרטים נוספים ויצירת קשר - באתר של "גיטר-סטודיו"www.guitarstudio.co.il

נצל"ש-עם מי נופר התנשקה בסילבסטר?

+
מכיוון שאין לי חבר *אנחה*, ונלחצנו מאד שהגיע 12 בלילה (נופר נמצאת בחבורה של מטורפות
), לקחתי תמונה של פול (מי דרגלינג
) ונישקתי אותה! ייפי הי, אני נישקתי את פול בסילבסטר! (נכון, זו הייתה רק תמונה, אבל זה לא מה שחשוב), וזו הייתה תמונה שהוא נראה בה ממש מסומם, כנראה בגלל שנישקתי אותו.. בהה, פולילה המסכן..

SmallVille Girl

New member
יאאא אין לי יותר מבחנים עד ה13 ~

(מבחן בספרות ) ואחר כך זהו !! אין !! והיום אני סוף סוף הולכת לשר הטבעות !!! *מתרגשת *

היום בתפוז

הזמר דודי לוי מגיע הערב ב-18:30 לפורום רוק ישראלי, לשיחה איתכם! אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות ולתפוס מקומכם בדיון!
הערב ב-21:00 תערך הטריוויה הגדולה בצ'ט של פורום wwe. במהלך הצ'ט יחולקו פרסי DVD מתנת לייזרקלאב. שווה להיות.
ערוץ yes real עלה ב-YES, ואנחנו, בתפוז אנשים, חוגגים באתר חדש ומקסים לערוץ. במסגרת האתר תוכלו גם אתם לפתוח תוכנית ריאליטי משלכם. כל מה שאתם צריכים זה מצלמת רשת ומיקרופון... אז קדימה! דקות התהילה שלכם התחילו עכ-שיו

nowhere woman

New member
../images/Emo35.gifשאלות...

רינגו שר את What goes on?? וב "Continuing Story Of Bungalo Bill" יוקו אונו משתתפת בשירה?

../images/Emo25.gif בשידור חוזר

היום ב-17:00 נעביר בשידור חוזר את התוכנית "קמילה מארחת את ידין חורב", שבמסגרתה סיכמו כוכבת פרוייקט Y וכוכב "אקזיט" את שנת 2003 בטלוויזיה. השידור החוזר יערך בצ'ט של פורום טלוויזיה כולם מוזמנים! בפורום שאקירה עורכים תחרות לוגו מיוחדת. ניתן להגיש עיצובי לוגו עד מחר... אפשר לזכות בחולצת
ולא לשכוח להצביע לקופסא!

למעלה