ליום שני

../images/Emo32.gifליום שני

יום טובבבבב לכולםםםם סורי שהיומיים האלה יצא לי להיות קצת בפורום פשוט יש לי מלאא לחץץ בלימודים. מה איתכם???

ווואי ימים עמוסים מה איתך?

מחר אסיפת הורים. יום רביעי מבחן במתמטיקה וקשה לי מאוד עם החומר ואני נכשלת בפעם השנייה שלי כבר
. סוף סוף חופשת חנוכה, חופש איזה כיף... מה איתך ליטלוש? מה עם שאר הפורום? מה קורה איתכם?

sapiroooosh

New member
כפרעעעעע עליההההההההה

הלוואי שזה יהיה בשבילה הגשמת חלום בשנית והיא תחזור לכותרות לבמההההה הלוווואיייייייייייייי

urimz5

New member
ערב טוב לכולם!!!!!!!

איך בא לי 50 מיליון..... אם אני אזכה אני אממן את האלבום הבא של מאיה..כדאי לה שאני אזכה..

urimz5

New member
איתך אני מתחתן בכלל../images/Emo49.gif

אז תתחלקי איתי חצי חצי...

ערב מצוין!!!

ערב מצוין שבוע טוב!!!! שייגמר מהר ולא יהיה בצפר לכל החופש!!!!!! (לא מומלץ לאכול יותר מדי סופגניות.....) לבלות הרבה מגיע לנו אחרי חודשיים של לימודים!!!!!! עכשיו החלק שלא מעניין אתכם- ביום ראשון הלכתי ליום פתוח בבית הספר לאומניות בירושלים... (מישו גר בסביבה) הקיצר ראו את כל המגמות... (אין עיצוב אופנה... באסה!!!) והייתה איזה הרצאה כזאת.... לא התרשמתי ממש... אבל לדעתי זה הרבה יותר טוב מהחטיבה עם הערסים פה במבשרת.. (אני חוזר ואומר זה החלק הלא מעניין!!!!!! אני לא מצפה מאף אחד לקרוא אותו ובטח לא להגיב..) מצטער על המגילה.. הקיצר שבוע מצוציין!!! _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

כן...

אבל הם לא נותנים שם אופנה..... אז אני ילך למגמת תיאטרון או קולנוע... _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

למעלה