לימודים - כללי

amera

New member
האם יש בריכת שחיה באונ' בר אילן

האם יש בריכת שחיה באונ' בר אילן וחדר כושר? אם כן, איפה הם נמצאים וכמה עולה מנוי לשנה לסטודנט תואר שלישי. תודה

abcd80

New member
סמינריון

אני מעוניינת לדעת האם יש חוברת או משהו כזה שמדריך איך לכתוב סמינריון מבחינת המבנה שלו, שער וכו' אז האם יש משהו טוב כזה ובאיזו ספרייה זה נמצא?

שלום. שאלה כללית....

שנה הבאה אני מתחילה תואר ראשון. הבנתי שצריכים לשלוח לי מבר אילן חוברת עם קורסים לבחירה ובניית מערכת. ל אכל כך מבינה איך זה הולך ומתי אניאמורה לקבל את החוברת. מישהו יכול לנדב כמה פרטים? האם מישהו כאן לומד היסטוירה בבר אילן ומשלב עבודה עם זה? תודה רבה:)

g i g o

New member
הכי הטוב לדעתי

הכי הטוב לדעתי זה לבקש מהמרצה דוגמא של עבודה שהוא סבור שהיא טובה. נכון שאמורים להיות כללים לכתיבת עבודה, אולם בסוף כול מרצה והדגשים שלו. ככלל - 1. מבוא (נכתב בסוף וסוקר במה תעסוק העבודה, מהן ההשערות, מהם המשתנים, המגבלות וכו'). 2. סקירת ספרות. 3. נתוני המחקר (אם המדובר במחקר ולא בסקירת ספרות בלבד). 4. דיון (לגבי הרעיונות שהובאו בסקירת הספרות ו/או במחקר) בו מביעים גם דעות עצמאיות, ביקורת על תכנים מסויימים וכו'. 5. סיכום/תקציר של העבודה. 6. ביבליוגרפיה על פי השיטה המקובלת במחלקה או אצל המרצה. אלה אבות המזון. כול מרצה נותן דגשים אחרים והסברים אחרים לגבי מה כול אחד מהפרקים צריך לכלול. יש ספרונים בדיונון על כתיבת עבודות ויש גם חוברת טובה מאד של ד"ר מגן מהמחלקה למזה"ת בה הוא כותב על איך לכתוב עבודות במדעי הרוח וזאת בלשון חדה וברורה (נסו אצל דגנית הרכזת שם או באגודת הסטודנטים). בהצלחה.

abcd80

New member
יש מערכת ממוחשבת חדשה בבר אילן

שדרכה אפשר להירשם לקורסים השונים. את צריכה לברר את זה עם האוניברסיטה כמה שיותר מוקדם. שנה שעברה היו צריכים לשלוח לי את הקורסים לבחירה ומשום מה זה התעכב והתקשרתי אליהם והם אמרו לי לבוא לשם בעצמי ולהירשם שם..וזה היה בסוף אוגוסט וכמעט כל הקורסים נסגרו. אז לא כדאי לך להתמהמה יותר מדי ותבררי את העניין הזה כי ממה ששמעתי הסטודנטים החדשים והוותיקים שממשיכים ללמוד אמורים לקבל סיסמה כדי להירשם לקורסים דרך האינטרנט.

abcd80

New member
../images/Emo51.gif

הסמינריונים שאני צריכה לעשות זה בסוציולוגיה ובמידענות. אם אני כבר בפורום לימודי מידע אז יש כללים מיוחדים לגבי סמינריון ב"חברת המידע" של ברוכסון? ומה מספר העמודים המקובל בעבודה כזו? נדמה לי שזה 15, לא??

יש להקפיד גם על כללי ציטוט במידה

ומצטטים יש להזכיר מאיפה נלקח הציטוט ספר/מאמר. לכך ישנם כללים שונים.

innahm

New member
יש חוברת כזו

במחלקה לסוציולוגיה (במזכירות). אבל כדאי לשאול את המרצה האם הכללים הללו מקובלים עליו/עליה.

noam_ma

New member
יש הסדר דרך אגודת הסטודנטים

לבריכה ומכון כושר בר"ג במחיר זול. תברר באגודה.

chayahd99

New member
../images/Emo32.gifלימודים - כללי

אנא שרשרו לכאן את כל השאלות הקשורות ללימודים באוניברסיטה באופן כללי ואינם ספציפיים למחלקה ללימודי מידע.

למעלה