לימודים

koliora

New member
המלוכה בישראל-קורס יהדות

צריך לקרוא את כל חוברת הקורס או שהיו הנחות וויתורים על חלק מהחומר? אודה על עדכון.

davids5

New member
קורסי קיץ

שלום לפורום, מתי יש הרשמה לקורסי הקיץ? האם יש קורסי יהדות בקיץ? כדאי לי לחכות לקיץ או שכל הקורסים בדר"כ קשים יותר? תודה

elik50

New member
קורסי יהדות

אני מנסה לחפש את רשימות הקורסים שעלי לקחת ביהדות לתואר שני , לא מובן היכן ניתן למצוא את מועדי הקורסים,אני יודע שזה בספר מערכת השעות אך האם זה תחת "מידע כללי" או בפקולטה למדעי היהדות ??

kostenk

New member
יהדות-מגילות מדבר יהודה

האם מישהו נבחן במועד א ויכול לתת טיפים, או היכן משיגים דוגמאות למבחנים שלו. תודה מראש

h h 1

New member
זקוק להמלצה לגבי קורס יסוד ביהדות

האם מישהו מכיר את הקורס "המשפחה במקרא" שמעביר פרופ' פליישמן, ויכול לתת לי המלצה לגביו? תודה לעונים...

Rita298

New member
שלום לכולם!:)

אני ריטה, חדשה בפורום, התקבלתי לבר אילן לחוג אופטומטריה, שנה ראשונה. ממש מתרגשת לקראת השנה הראשונה, מקווה שיהיה בסדר. אולי יש כאן מישהו שגם מתחיל לימודים שנה ראשונה במגמה הזאת??? או מישהו שכבר לומד את זה??? עשיתי קורס קיץ בפיסיקה, כדי לקבל פטור מלימודי פיסיקה בשנה ראשונה. המבחן עוד שבועיים, רציתי לשאול אם מישהו מכיר אתר של שאלות בגרות (5 יח"ל) עם תשובות מלאות שאני אוכל להתכונן. אשמח לתגובות:) ריטה

shahare3

New member
לפי מה שהבנתי

הקורסי קיץ הם לפחות יקרים פי שניים לא אמור להיות קשה יותר וההרשמה אמורה להיות לדעתי לקראת סוף שנת הלימודים כדאי לברר

ML1982

New member
קורסי קיץ

ההרשמה לקורסי קיץ הם בד"כ לא הרבה אחרי סיום שנת הלימודים. עלות הקורסים, לפי מה שהבנתי, היא 125% מהעלות הרגילה. יש קורסי קיץ גם ביהדות - אפשר לראות את רשימת הקורסים של הקיץ האחרון בחלונית מצד שמאל באתר הבית של בר אילן www.biu.ac.il בהצלחה !

אלאר

New member
יגעת ויגעתי...ונראה לי שמצאתי

https://dory.os.biu.ac.il/BIH/Choveret/DapimTzehubim.htm לפי מיטב הבנתי, בהשלמה לתואר שני (למי שלא למד את הראשון בבר אילן), צרך לבחור שני קורסים מתוך הרשימות הבאות: * לימודי יסוד בתנ"ך - קורסים * לימודי יסוד בתלמוד - קורסים

koliora

New member
המלוכה בישראל-דפי עזר

מתברר שפרופ' פריש חלק דפי עזר במפגש הראשון, אפשר להתקשר למזכירות של לימודי היסוד ולבקש שישלחו הדפים, טל':03-5318671 .

elik50

New member
קורס יסוד ביהדות

האם מישהו שמע על הקורס המתוקשב "חגי ישראל - תלמוד, הלכה ומנהג" ? תודה !

למעלה