לימים:שני עד חמישי כל מה שלא קשור לפורום לפה מה שקשור [] לשרשר למקומות המתאימים
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #1 ../images/Emo32.gifלימים:שני עד חמישי../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif כל מה שלא קשור לפורום לפה מה שקשור [ ] לשרשר למקומות המתאימים
../images/Emo32.gifלימים:שני עד חמישי../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif כל מה שלא קשור לפורום לפה מה שקשור [ ] לשרשר למקומות המתאימים
D dinora12 New member 25/9/06 #2 ../images/Emo210.gifכל דבר שלא קשור? אתה אמרת... טוב אז אני שמחה בריבוע כי סוף סוף אח שלי(שגר בתל אביב) הביא לי כסף לקנות אוכל יבש לחתולים שלי טוב לא שלי אלה מתחת לבניין(בניין קומות) זה בטח לא מעניין מה?..אבל אני שמחה
../images/Emo210.gifכל דבר שלא קשור? אתה אמרת... טוב אז אני שמחה בריבוע כי סוף סוף אח שלי(שגר בתל אביב) הביא לי כסף לקנות אוכל יבש לחתולים שלי טוב לא שלי אלה מתחת לבניין(בניין קומות) זה בטח לא מעניין מה?..אבל אני שמחה
N nadav1232 New member 27/9/06 #17 והנה החתול חזר. מיכאל, חתול, בית ספר יסודי XD אתה בטח לא זוכר אבל אני כן XD
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #4 אני מצונןןןן../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif סליחה אבל... הפאקינג אף הזה אוף!!!!!!! זהו..
אני מצונןןןן../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif סליחה אבל... הפאקינג אף הזה אוף!!!!!!! זהו..
D dinora12 New member 25/9/06 #5 ../images/Emo210.gifחחח...החלמה מהירה!../images/Emo57.gif אני עושה את האייקון המאומץ בהתחלה ולא בסוף...
../images/Emo210.gifחחח...החלמה מהירה!../images/Emo57.gif אני עושה את האייקון המאומץ בהתחלה ולא בסוף...
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #6 כן אפשר גם וגם../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אני רגיל בסוף,ניסתי פעם בהתחלה אבל לא אהבתי אם תעברי בפורום האלופה או בפורומים אחרים אז תיראי שמי שיש לו מאומץ בד"כ זה בקדימה
כן אפשר גם וגם../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אני רגיל בסוף,ניסתי פעם בהתחלה אבל לא אהבתי אם תעברי בפורום האלופה או בפורומים אחרים אז תיראי שמי שיש לו מאומץ בד"כ זה בקדימה
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #7 בקדימה = בסוף*../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #11 כל אחד הוא מיוחד../images/Emo8.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
D dinora12 New member 27/9/06 #16 ../images/Emo210.gifזה נכון.. טכנית אבל אני לא יודעת באיזה גיל אתה ואם אתה עדיין לומר אבל בכיתה שלך או בכלל בשכבה-כולם מנסים ליהיות אותו דבר ולא יוצאי דופן אבל אני כן.............
../images/Emo210.gifזה נכון.. טכנית אבל אני לא יודעת באיזה גיל אתה ואם אתה עדיין לומר אבל בכיתה שלך או בכלל בשכבה-כולם מנסים ליהיות אותו דבר ולא יוצאי דופן אבל אני כן.............
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #10 ממש לא../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אתה יודע שהרי אני רגיל להגיד את המילה "פאק" (סורי ) אז פשוט החלטתי להאריך אותה קצת לשם המלא מידי פעם
ממש לא../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אתה יודע שהרי אני רגיל להגיד את המילה "פאק" (סורי ) אז פשוט החלטתי להאריך אותה קצת לשם המלא מידי פעם
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #13 בתפוז*../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif ואני כן אומר תבדוק אותי בקומונת סלבס יש כמה הודעות עם זה
בתפוז*../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif ואני כן אומר תבדוק אותי בקומונת סלבס יש כמה הודעות עם זה
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #15 מה פאקצות שם?!../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif מדברים על כוכבים ישראלים...
N nadav1232 New member 27/9/06 #18 ולאיזה קומונה אתה מתכוון? XD שאתה אומר "מדברים על כוכבים ישראלים"?
נ נוגה ילדת האנימה New member 27/9/06 #20 -___-; למרות שזה אופ טופיק, זה בכל זאת פורום מוזיקה יפנית ולא שיחה במסנג'ר>_<
O oracle New member 27/9/06 #21 ../images/Emo45.gif צודקת. השיחות האלו צריכות להפסיק. משעמם לכם? תפתחו קומונה ותקשקשו בה כמה שאתם רוצים. פורום זה לא צ'אט/מסנג'ר/אייסיקיו ><
../images/Emo45.gif צודקת. השיחות האלו צריכות להפסיק. משעמם לכם? תפתחו קומונה ותקשקשו בה כמה שאתם רוצים. פורום זה לא צ'אט/מסנג'ר/אייסיקיו ><