לירושלמיות

עינבלית

New member
../images/Emo32.gifלאמא של עופרי וטל

יש לך אולי מתכון לגולאש כשאלו החומרים שברשותי? 500גרם בשר גולאש חתוך ומנוקה בטטות בצל גזרים קולורבי פלפל אדום סלק שמן זית פפריקה מתוקה ופפריקה חריפהה? מתחשק לי גולאש טעים...
 

swann

New member
סגרת אותו קודם?

כלומר- בסיר חם עם הבצל ולתת לכל החתיכות להחליף צבע מכל הכיוונים לפני שמוסיפים מים? <אם לא, אז תעשי את זה בפעם הבאה. זה מונע התייבשות לאח"כ>.
 

עינבלית

New member
אני חושבת שסגרתי אותו

אבל זה היה תוך תימרון בין ליה לבין המטבח- אז יתכן שצד כלשהו נשאר אדום...
 

מיהדר

New member
ובאותו העניין -

מחפשת מנקה באזור פסגת זאב. אשמח ( מ א ו ד ) לקבל המלצות!
 
למעלה