לירושלמיות מחפשת דחוף לחברה טובה מנקה באזור גבעת משואה. אודה לכל עזרה. תודה
א אמא של עופרי וטל New member 19/4/05 #1 ../images/Emo32.gif לירושלמיות מחפשת דחוף לחברה טובה מנקה באזור גבעת משואה. אודה לכל עזרה. תודה
ע עינבלית New member 19/4/05 #2 ../images/Emo32.gifלאמא של עופרי וטל יש לך אולי מתכון לגולאש כשאלו החומרים שברשותי? 500גרם בשר גולאש חתוך ומנוקה בטטות בצל גזרים קולורבי פלפל אדום סלק שמן זית פפריקה מתוקה ופפריקה חריפהה? מתחשק לי גולאש טעים...
../images/Emo32.gifלאמא של עופרי וטל יש לך אולי מתכון לגולאש כשאלו החומרים שברשותי? 500גרם בשר גולאש חתוך ומנוקה בטטות בצל גזרים קולורבי פלפל אדום סלק שמן זית פפריקה מתוקה ופפריקה חריפהה? מתחשק לי גולאש טעים...
S swann New member 19/4/05 #4 סגרת אותו קודם? כלומר- בסיר חם עם הבצל ולתת לכל החתיכות להחליף צבע מכל הכיוונים לפני שמוסיפים מים? <אם לא, אז תעשי את זה בפעם הבאה. זה מונע התייבשות לאח"כ>.
סגרת אותו קודם? כלומר- בסיר חם עם הבצל ולתת לכל החתיכות להחליף צבע מכל הכיוונים לפני שמוסיפים מים? <אם לא, אז תעשי את זה בפעם הבאה. זה מונע התייבשות לאח"כ>.
ע עינבלית New member 19/4/05 #5 אני חושבת שסגרתי אותו אבל זה היה תוך תימרון בין ליה לבין המטבח- אז יתכן שצד כלשהו נשאר אדום...
מ מיהדר New member 20/4/05 #6 ובאותו העניין - מחפשת מנקה באזור פסגת זאב. אשמח ( מ א ו ד ) לקבל המלצות!