לכבוד השנה החדשה!!

TillsWIFE

New member
../images/Emo32.gif לכבוד השנה החדשה!!

בהודעה הזו תוכלו לשרשר במשך השבוע כולו, כללללללללל מה שעולה לכם בראש! -
מירי

who am i1

New member
נכון בצד של הפורום

יש כזה כל מיני פרסומות אז יש שם פרסומת אחת שאוה של בחורה עם פה סגור כילו בלי פה ורשום כז מלמעלה "סיילנט היל" נכון זה נראה ממש סרט אדיר? מי צם מחר?

TillsWIFE

New member
אכן נשמע כמו סרט טוב

משו שיתאים לדור לא? בכל מקרה, אני צמה מחר |כנראה| אני מרגישה כל כךךךךךךךך לא טוב, אז נראה כבר מחר.

לי יש "אם אתה גבר משוך"

רצועת שעווה על חזה שעיר של גבר ואז... "רשף לוי, מקלף את הגבר הישראלי" זה באמת סרט אימה

TillsWIFE

New member
Blood Red SandMan כסרט אימה

זה כהה, מלאאאאא דם, מצמרר... לא יודעת אותי זה ממש הפחיד ביחד עם השיר של לורדי ברקע.... *עדיין מצטמררת* *מוקדש לדור*

איייייייייייייככככככככככככככככככככס

אני לא הצלחתי אפילו לראות אותו שלם דילגתי על קטעים וכל קטע מגעיל מקודמו מי המוח מאחורי העיוות הזה? נורא ואיום משיר יפה עשו משהו כל כך מזעזע. יש אמוטיקון מקיא?... צריך להוסיף אותו להודעה הזאת.

stu from scream

New member
סיילנט היל טנקס למירי !

מירי חמודה שכמותך:) סיילנט היל ראיתי לפני חודשיים,נורא נחמד,אבל זה סרט שקורה בו המון אז אל תלכו אלי וכשאתם עייפים.מקורי במיוחד! וטנקס מירי,אני עוד מעט יוצא לבצפר אז אני אראה בעזרת השם כשאני אחזור! (יש לי היום 2 פאקינג בוחנים - בחשבון על הבוקר ואז בפיסיקה!) ומחר יש לי בוחן בלשון. SUCKS

stu from scream

New member
טנקס למיריP:

איזה סרטון מדליייייייייייייייייייייייק! לא ראיתם את לת'רפייס מהמנסרים? ומה עם קפטן ספולדינג מבית 1000 הגופות? ואפילו מפנייה לא נכונה היו קטעים! ומשחר המתים! וואו,זה היה כיף! מירי כפרעלייך!!!! תודה!!!!!!!!

TillsWIFE

New member
חחחח ידעתי שתכיר את כל הסרטים

שהופיעו בקליפ הזה!!... למרות שאני לא היכרתי אפילו לא אחד *מתביישת*

TillsWIFE

New member
עמדות מכירת כרטיסים

מישהו מתכוון ללכת? אם מישהו חוץ ממני מתכוון להגיע, אפשר יהיה לעשות שם מעין מפגש פורום

MONSTERMAN

New member
מאגנום....

אין כמעט תמונות של מאגנום- יש 1 או 2 בגוגל...שהוא משתתף עם לורדי ...

TillsWIFE

New member
זו התמונה הכי חדישה שלו

בכל אופן בתלבושת של חבר לורדי
(כפי שאתם רואים, זה מ-2006)

למעלה