לכבוד יום ההולדת של אלכס.

animfanatic

New member
../images/Emo32.gif לכבוד יום ההולדת של אלכס. ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שבוע טוב.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif וואי יצא מגניב :DD

צריך להציףףףף [! } את טויטר עם זה ! ונראה לי שכדי לעלות את זה גם למשתמש של אטל ישראל ביוטיוב ... אז רבב אני אשלח לך את הסיסמה והמשתמש ברגע שאני אזכר ותעלי גם לם XD סבב ? XD

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כל הכבוד על העריכה
(")')
(זה אמור להיות כפיים
) חחח אני נקרעת כל פעם מחדש מהטמטום שלי בסרטון הזה >< איזה דפוקה יצאתי

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifבהחלט אהבתי:) ../images/Emo221.gif

חחח אנשים לא ידעו מה לעשות עם עצמם

Adi641

New member
../images/Emo113.gif מזל טוב לאלכס!!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

והקליפ ממש יפה! כל הכבוד

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif ~פריקה ~

יו בהתחלה יצא לי פפריקה XD טוב קיצר היום היה לנו יום הורים ובוא נאמר שאני לא טובה במתטמיקה בלשון המעטה ואני ב4 יח' והמורה ביקש לדבר איתי . קיצר מחר יש לי מבחן [:S] ואני יודעת שלא הולך להיות טוב קיצר חברה שלי כבר ירדה ל3 כי היא אותו מצב כמוני רק ש3 מסימים ביא' ואני ביב' וזה אומר שאני לומדת לבד את 001 ו 002 למרות שזה לא בעיה ועושה מעוד חורף - עוד חודש - קיצר אני מתלבטת אם לרדת או לא כי אז זה אומר שאני מאבדת את ה005 שעשיתי שנה שעברה והשקעי בו והרגשתי כאילו עוד שנייה אני יולדת בכל מקרה החומר של 004 קשה בהרבה מ005 והציונים לא בשמיים אז היום ישבתי עם אמא שלי והמורה והחלטנו שנראה מה עם המבחן מחר ואז אני הוא נשב ונחליט ביום ראשון והוא אחד החמודים באמת בביה"ס שלנו לעשות 3 יח' נחשב לטיפשים וזה כזה מפגר אבל בכל מקרה הואעושה כזה " אני לא מבין את הביה"ס הזה 3 יח' זה מספיק ומצויין ואם למישהו קשה עדיף שיעשה 3 וישקיע בדברים אחרי [במקרה שלי באנגלית - 5 יח' ממוצע 90 כפרעליי ] הבת שלי התחילה ב5 ירדה ל4 וסיימה ב3 והיא לא הייתה צריכה בכלל יותר מזה " קיצר אני כנראה ארד ל3 ואסיים עם זה בממוצע גבוה יותר ממה שאני אקבל ב4 יח' ואז יהיה לי ממוצע טוב יותר בתעודת בגרות [ ממוצע 120 - מה שלא יהיה לי בחיים אבל לפחות שאיםפה XD - זה ממוצע שאפשר להתקבל איתו לאוניברסיטת ת"א בלי לקרוע את התחת עם פסיכומטרי למרות שברור שאני רוצה ללכת למכללה אם אני רוצה ללמוד מה שבאמת באלי לעשות - חוץ מזה אני ב5 יח' ערבית אז החיים שלי מסודרים לפחות מבחינה שאם אני בסוף לא אעשה מה שאני רוצה לעשות- אבל זה לא יקרה בחיים חיים רק פעם אחת והחיים נועדו להגשמת חלומות ומטרות :D ] זהו XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מה רע ב-3 יח' מתמטיקה ?!?!?!?!?

חחחחח... נחשבים לטיפשים, אבל הציונים בשמיים
גם אני ב- 3 יח' במתמטיקה, וניסיתי להתקבל ל- 4/5 יח', ועשיתי את המבחן 5 פעמים ונכשלתי בכולם XD בכל מקרה, בהצלחה

StayAwake

New member
קודם כל, זה ממוצע 110 שאת מתקבלת לכל מקום../images/Emo6.gif

(אחותי).. ובשלוש יחידות את לא מקבלת בונוס, לא?

AdiA12

New member
אני ב3 יח' וזה ממש לא מפריע לי. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

נועדתי להיות ב3 יחידות, אם הייתי ביותר מ3 יחידות הייתי נדפקת וזה ממש לא היה מתאים לי להיות שם. אני אדם יותר הומני מריאלי, ואני מתכננת ללכת לעשות משהו הומני ככה שלסיים עם 3 יחידות ממש לא משנה לי. מקסימום, במקרה שאני אצטרך אני יכולה להשלים, אז נו יעלה עוד קצת כסף, אני מעדיפה לבזבז עוד קצת זמן וכסף בעתיד כשאני באמת אצטרך את זה מאשר עכשיו כשלא בטוח שאני צריכה את זה בכלל. גם ככה זה חיים יותר קשים מבחינתי להיות מעל 3 יחידות.. 3 יחידות זה לא בהכרח מפגרים, הרבה אבל הרבה, הרבה מאוד אנשים עושים 3 יחידות במתמטיקה ותאמיני לי שהם מסתדרים טוב בחיים. לדעתי מי שקשה לו ב4 או 5 יחידות שירד רמה (זתומרת מ5 ל4 ומ4 ל3), כי אם זה ממש קשה, לאורך כל השנה או לאורך כל הסמסטר, זה לא מתאים לו. בקיצור מה שאני מנסה להגיד אחרי כל החפירה הזאת (סליחה ><) אם באמת קשה לך ואת יורדת ל3 לא נורא כנראה שעדיף לך להיות שם, אם עברת ולא כזה קשה לך שם תשארי ב4, אבל שתדעי ש3 יחידות ממש לא מזיק, אם את כן תרצי בעתיד ללכת למשהו ריאלי - תשלימי, זה לא כזה בעיה..
בהצלחה במבחן

2MayaN2

New member
קודם כל בהצלחה../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

אני באמת לא מבינה למה אצלכם 3 יח' זה לא טוב? אני עשיתי 3 יח' וזו הייתה החלטה מאוד חכמה שקיבלתי, כי אני ידעתי שזה מה שמתאים לי. ואכן סיימתי עם 100 בכל אחד מהיחידות והיה לי זמן להשקיע דברים אחרים. אבל בכל מקרה זו החלטה שעשיתי שהתאימה לי, אם זה מתאים לך זה משהו שאת צריכה לחשוב עליו, גם בהתאם למה שתרצי ללמוד בעתיד (למרות שאת תמיד יכולה להשלים). ולפי מה שאני רואה 3 יח' באמת לא נשמע כמו אסון גדול בשבילך לפי הציונים שלך במקצועות אחרים, ואני חושבת שאת תצליחי ויהיה לך טוב שם:) במקרה הגרוע תמיד אפשר להשלים...

2MayaN2

New member
באיחור~מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif ../images/Emo221.gif

יום הולדת שמח לאיש המסוקס הזה

למעלה