לכבוד פורים

always be me mc

New member
../images/Emo32.gif לכבוד פורים../images/Emo9.gif../images/Emo148.gif

בתור בית ספר חריג וגם דתי כזה שתלמידיו ומוריו צמים בתעניות(=מחר) החלטנו להקדים את פורים ולמעשה חגגנו אותו היום זה אחרי לא מעט שעות שבזבזנו אתמול בהכנת קישוטים(חזרתי אתמול הבייתה בחצות בערך
) והכנת הצגה מצחיקה על המורים היום כאמור הכל נראה לאור יום(יצא דווקא מאוד יפה לדעתי
) ויודעים מה? היה מצויין. החיקויים של המורים היו מוצלחים ומצחיקים בטירוף
וגם המורים כאמור העלו הצגה מאוד נחמדה(אם כי פחות טובה משלנו כן?
) ואם זה לא הספיק אז הביאו שני סטאנדאפיסטים שקרעו את התלמידים מצחוק(נו טוב גם אותי חח) בקיצור היה מאוד מאוד כיף! אה ושמרתי את זה לסוף חח למי שתוהה התחפשתי למלאך
חשבתי שזה יתאים לי בהתחשב בעובדה שאני בעיקרון ילדה טובה וכדומה
הפתעת היום: הפתעת היום שלי הייתה ללא ספק כשחברות שלי הביאו לי משלוחי מנות.. זה פשוט לא עלה על דעתי שהם עשו וזו הייתה הפתעה מאוד נעימה ומחממת את ה-
וגם גורמת קצת לתחושת אשמה. אתם מכירים את ההרגשה הזאת שאתה מקבל משהו ואתה מרגיש אשם ורוצה לתת בחזרה? זהו אז ככה אני מרגישה.. כדאי שאני אעשה משהו בקשר לזה לא? בקיצור היה מאוד כיף אחרי שעבר החלק של השיעמום(שונאת הרקדות!) וקצת עצוב לי שזה הפורים האחרון שלי בבית הספר. זו הרגשה טובה ששנה הבאה אני אעמוד לבד על רגלי אך עצובה בגלל חברותיי שיהיו בצבא והעובדה שלא נחגוג ביחד פורים
ושלי סליחה שפתחתי פשוט הייתי חייבת(בהתחשב בעובדה שאנו חגגנו היום ולא רציתי לשכוח)

הפורים שלי

לא שאני זוכרת ממש מה היה אבל תמיד היה כיף להתחפש וללכת עם התחפשות שלי להכין משלוח מנות בעצם כל מה שקשור להנאה בחג. ואם אתם תוהים אם אני מתחפשת השנה אז אני לא. שיהיה לכולנו פורים שמח

spelling

New member
פורים אצלנו...../images/Emo154.gif

אחח זה חג כיף ממש! הכי מצחיק התחפושות של המורים..אצלנו הם מקוריים יותר מהתלמידים אפילו
כל שנה אני משקיע למרותש סיימתי בית ספר השנה אבל תמיד אהבתי את פורים!אין כזה דבר לא להתחפש!ובעיקר הכי כיף לקבל מחמאות מכולם כמה התחפושת שלך מוצלחת!עם משלוחי מנות לא היה מזל חחח..אבל בקטנה פורים חג נהדר! אז שיהיה לכולנו חג שמח ושיעבור בשלום!

always be me mc

New member
כי את לא הודעת לי זה למה!

חזרתי ביום שלישי בחצות הבייתה ומה השתנה בפורום כלום! אז חשבתי לא רצית לפתוח תשרשור אבל סבבה רוצה דיון או ויכוח? בואי אבל לא על גבי הפורום!

Harpush

New member
פורים עמוווווס ../images/Emo71.gif

יום חמישי - ישר אחרי בצפר אני הולכת לשחות אח"כ אני הולכת להופעה [מחול .__.] יום שישי - מתחפשים, אמור להיות שווה, אני הולכת דקה הביתה להחליף בגדים ואז הולכת לשעתיים חזרות. ובערב+ לילה יש מסיבת פורים של השכבה. יום שבת- הופעה במרוץ כפ"ס ואז בלילה/ערב/לפנות בוקר יש מסיבת פורים בחממה.. אמור להיות ממש כיף! יום ראשון - הופעה על הבוקר ואז סוף סוף הביתה!!! ואמא שלי רוצה שנדחוף יום כיף איפהשהו

always be me mc

New member
ואו שיהיה לך הרבה ../images/Emo50.gif

תסתכלי על הצד החיובי- שלא כמוני את לא תשבי כל פורים ותעשי עבודות חח -לא תשתעממי כי תמיד יהיה לך עיסוק

Harpush

New member
חח כל השובע אני קורעת את התחת../images/Emo71.gif

על הרצאה על גלילאו וביום רביעי יש לי מבחן במדעים שיט.. שחכתי לגמריייי!!!
.

עונה ומספרת איך עבר עלי היום

חברה שלי רבה עם 2 חברות וכל היום היא הייתה איתי והיה מה זה ס22ה הם השתעממו ואני והיא כייפנו חבל"ז!! היה יום אחלהההה נהנתי ממש

פורים שמח-ברכה לפירסום.

הכנתי ברכה לפירסום בפורומים אחרים כדי שיבואו עוד אנשים לפורום וגם כדי לאחל פורים שמחח... אז הנה היא הברכה... ותתחילו לפרסם......

always be me mc

New member
זו ברכה מהממת! יש לציין

תודה לך סיוון שהכנת ברכה כזו יפה
ובאמת כדאי להתחיל לפרסם

למעלה