לכל הזינאים והזינאיות

shiRan WP

New member
../images/Emo32.gifלכל הזינאים והזינאיות

יום לימודים "כייפי"! אני יודעת, לימודים וכייף לא הולכים ביחד... אז שיהיה לכם יום לימודים אמממ, מהנה, לא רגע, גם זה לא מסתדר...
טוב אז שיעבור מהר

שלומית1

New member
מצטרפת לברכה...../images/Emo24.gif

רק לא לשכוח שיש שביתה בפתח, אז אולי לא נוכל "להנות" מחר בביצפר

ארגו 7

New member
../images/Emo23.gifגם אני...../images/Emo23.gif

אמנם השנה עדיין לא נפתחה, אבל שיהיה במזל"ט לכולכם בכל מקרה...(אני, לשמחתי, כבר פטורה מזה!!!!
) מקווה בשבילכם שהשביתה הזו תמשך כמה שיותר...

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo32.gif בית ספר

לא יודעת אם הייתה שביתה, אבל לי לא הייתה כי המורים אצלי בבית ספר הם בהסתדרות המורים ולא בארגון המורים. אני לומדת 47 שעות! זה לא נורמלי! שלושה ימים אני מסיימת ללמוד בארבע ועשרים! אה, שירי ונטע, נחשו מי המורה שלי לביולוגיה! הרי ברור שמכל המורות הקיימות לביולוגיה בבית ספר...
ובכן, יכול להיות שיהיו לי שעתיים חופשיות בשבוע- אני צריכה לראות אם אני יכולה לסדר את זה שאני אלמד עם כיתה אחרת היסטוריה... ואז יהיו לי 45 שעות בשבוע. זה פשוט נורא. יש לי שמונה שעות בשבוע מתמטיקה! חמש שעות ביולוגיה! חמש שעות ספרות! אהההה!!!

shiRan WP

New member
דפי ...

בהסטוריה- - זה מורה או מורה? אופס אין ניקוד
זה המורה הרע
או המורה הטובה?

shiri_b

New member
אני מניחה שבקרוב........ אמור

להגיע בחודש ספטמבר. אבל בינתיים אין לכמה מאיתנו בית ספר.

shiRan WP

New member
את אומרת את זה כאילו שזה דבר רע ../images/Emo6.gif

וזה לא
זה טווווווב
היידד לשביתה:)

shiRan WP

New member
לא:)

אני מקרית חיים ו..אני ישלח לך את הקליפ שעשיתי השבוע אוקיי:)?

gabrielle

New member
שנה טובההההה../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

מחר חוזרים לבית ספר ( והפעם באמת... ) שתיהיה לכולנו שנה מוצלחת, שהשידורים של זינה יחזרו לערוץ 10 ולא יפסקו לעולם בביפ, שתיהיה עונה 7 ( לא כמו בתמונות בבקשה!! ) , ושנגיע... ל=פ=ס=ד=י=נ=ה!!!!!!!!!! (
).....

shiRan WP

New member
מצטרפת לברכה

שתיהיה לנו שנה מוצלחת
ואל תבהלו מהאתר שנתתי בשרשור אחר, הוא ברוסית נכון, אבל כתוב שם ידאו ובלופרים (פספוסים) באנגלית ככה שאפשר להסתדר מצאתי שם דברים שלא היו לי גם אני זזה לישון ביי ביי

למעלה