לכל הפורום להיכנס!!!!

shlomitosh

New member
../images/Emo32.gifלכל הפורום להיכנס!!!!

סליחה אם הייתי קרציה/כלבה.. ומאיר יכול להמשיך אותי.. אתם לא תראו אותי פה.. יותר נכון אני יראה מה אתם רושמים עדיין הפורום חשוב לי.. אני פשוט לא יגיב.. אם תרצו לדבר איתי אני באי סי קיו.. 165938037 אז תהנו בהמשך.. ביי לכם.. נהנתי פה מאוד!! ובן אני מאוד מאוד מצטערת.. לא רציתי להרגיז אותך.. ובכל זאת עצבנתי אותך.. זה באופי שלי אני ממש מתנצלת.. תודה רבה לכולם!! אתם פשוט אחלה!! (-מילה ישנה..) חולה עליכם!! ביי

S w e e t Baby1

New member
מה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אל תגידי שאת עוזבתתתתת................ בעצם אמרת... סתם נו הקיצר אנחנו רוצים שתשארי אפילו את קרצייה פשוט תפסיקי להיות כזאת ותשארי אל תבאסי אותנו, לאבבבבבבבבב יו
ו

מה את דפוקה??

את לא הולכת לשום מקום... וזאת פקודה
את לא, לא תגיבי, בגלל ריב של ילדים בגן... תעשו..."שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעם" וזהו, חסל ריבי ומריבות....

choul

New member
היא מתבגרת לא נורא

היא נעלבה ממשהו היא החליטה שהיא לא תגיב יותר היא תראה הודעות ולא תכתוב עליהן כלום היא אולי גם תיכנס לצ'אט היא תפתח הודעה אחת בשבוע היא לא יודע כמה שאנחנו שמחים...... היא תתבגר ותחזור לכתוב היא וזה סוף ההודעה היא ביי

שאלה קטנה

אני הבנתי נכון? את שמח שהיא לא תכתוב יותר?? אם כן אז עכשיוו אני מבינה למה היא עזבה... ועם כל הכבוד זה ממש דוחה.... מה היא כבר עשתה? ןאם לא, אז תסביר לי את המשפט שלך- "היא לא יודע כמה שאנחנו שמחים...... "

choul

New member
קוראים לזה

ציניות מה אני יעשה שלא תכתוב כאלה שטויות למה שאני אהיה שמח? מבחינתה היא לא נמצאת בפורום עד לרגע שאמרתי שלהגיב זה לא קשור לפתיחת הודעה חדשה וללהיות בצ'אט לשלוח מסרים וכו' אז היא החליטה שהיא די נשארת וחוץ מזה היא נשארת וזהו עזבו את השטויות

סליחה../images/Emo52.gif

להתכוונתי לתקוף אם זה מה שחשבת, פשווט זה לא היה לי מובן ואני שמחה שציינת שזה בציניות........... תודה שהבהרת לי את זה....... ושוב סליחה

choul

New member
זה בסדר אחות

מותר לך לכתוב הכל
תקללי קצת לא נורא אבל בואי לצ'אט

למעלה