לכל השבוע
O OoOסיונוששOoO New member 26/4/07 #2 זה הולך להיות שבוע כל כך כיףףףףףףףף../images/Emo3.gif מחר [יום שישי] אני הולכת להופעה של קרן פלס עם חברות יום שבת אני הולכת לבית החדש של דודה שלי ימים ראשון, שני, שלישי טיול שנתי אנחנו ישנים באוהלים בכינרת, ביום שלישי הולכים ללונה גל ויום שני בנוסף יש לי גם יומולדת 15 מעניין מה יעשו לי בטיול לכבודיD: סתם, וואי הולך להיות כיף
זה הולך להיות שבוע כל כך כיףףףףףףףף../images/Emo3.gif מחר [יום שישי] אני הולכת להופעה של קרן פלס עם חברות יום שבת אני הולכת לבית החדש של דודה שלי ימים ראשון, שני, שלישי טיול שנתי אנחנו ישנים באוהלים בכינרת, ביום שלישי הולכים ללונה גל ויום שני בנוסף יש לי גם יומולדת 15 מעניין מה יעשו לי בטיול לכבודיD: סתם, וואי הולך להיות כיף
S SHANIELICIOUS New member 26/4/07 #3 ../images/Emo24.gifתהני נשמה../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif ומזל טובבב
M Mami Girl 4 Ever New member 27/4/07 #4 יווווו איזה שבועעע../images/Emo122.gif תהניייייייייייייייי ומזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב
K Koala Girl New member 27/4/07 #10 איזה כיף לך,גם אני 'צה../images/Emo10.gif *קרן* תהני!! (איך לא ) וגם מהטיול וכל השאר חח
R Roger man New member 27/4/07 #6 הפעם יש בשישי מועדון לילה העבירו את כדור השינה-מרגול לשעה 19:00 בערב
O OoOסיונוששOoO New member 28/4/07 #11 אעאעאאעעאאעאע היה כל כך מדהים היא כזאת מדהימה ופגשתי את הראל סקעת מאחורי הקלעים הוא בא להופעה לראות וחברה שלי מהפורום שלו קלטה אותו ואז בסוף הכניסו אותנו לכניסת אומנים צילמתי אותה איתו אבל אני לא הצטלמתי אבל קרן מדהימהההההההההההההה
אעאעאאעעאאעאע היה כל כך מדהים היא כזאת מדהימה ופגשתי את הראל סקעת מאחורי הקלעים הוא בא להופעה לראות וחברה שלי מהפורום שלו קלטה אותו ואז בסוף הכניסו אותנו לכניסת אומנים צילמתי אותה איתו אבל אני לא הצטלמתי אבל קרן מדהימהההההההההההההה
O OoOסיונוששOoO New member 29/4/07 #15 ביי../images/Emo10.gif אני נוסעת עד יום שלישי. אני מצפה לראות שרשור יומולדת שאני חוזרת (היומולדת שלי יום שני )
ביי../images/Emo10.gif אני נוסעת עד יום שלישי. אני מצפה לראות שרשור יומולדת שאני חוזרת (היומולדת שלי יום שני )