למה אותנו לא מראיינים?

../images/Emo32.gifלמה אותנו לא מראיינים?../images/Emo3.gif

הבנות של זוריק שגם כותבות פה לפעמים מרואיינות לכתבה בynet ועושות לו יחסי ציבור for free , אולי גם אנחנו נארגן לנו כתבה? (טוב אז אולי לא ברגע זה , אבל לפני יציאת ה
בעז"ה גם כדאי שנעשה קצת קידום מכירות עם הפורום, מה רע?

talytal

New member
ראיתי את זה ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לתטיס שמרואיינת ובת1986 שמוזכרת.
(וכמובן גם למנהלים של הפורום, פשוט אותם אני לא מכירה והם לא כתבו כאן אף פעם.) ותשמעי, הנרי דוד הוא בערך הדבר הכי חם שיש כרגע, אז ממש לא מפתיע אותי שהכניסו גם את הקומונה שלו לאייטמים. כל דבר שקשור אליו מקבל עכשיו תשומת לב. לא לדאוג, אני בטוחה שכשיחליטו להחזיר את ג'קו לא יהיה לנו שקט בכלל. מצד שני, לא זכור לי שהיו כאן יותר מדי בנות שהתלהבו כשרצו לראיין אותנו ל"Y בעשר"...

ב Y זו הייתה לכתבה מצולמת?

עונה לעצמי: מן הסתם כן ולא לאתר.. ולכן הבנות התביישו להופיע מול מצלמה
זה מובן, אבל לכתבת אינטרנט באתר כמו ynet או nrg לא נראה לי שתהיה התנגדות, מקסימום נתראיין בשמות בדויים... רק שיציעו.. זה כבר יעלה לנו ולג'קו את המניות למעלה

rifkin1

New member
../images/Emo32.gifאויייייי אסתרינה...

כמה שאת צודקת בדברייך על התקשורת...

קניה 1

New member
היי... אני מזכירה לכן שיש לי קשרים

בעולם העיתונות..... אני יכולה לגשש אם אתן רוצות... מייד לאחר הפירסומות: תופעה: נשים בגילאים 40+ נוטשות את הבעל והילדים ומקדישות את כל זמנן לפורום ג'קו אייזנברג.. הישארו איתנו, עובדה"

Nova5

New member
ובפרסומות: קרמים לגילאים 20 - 40 !

את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק...

דורית41

New member
אתן זוכרות את הפרסומת שתכננו

בשרשור המפורסם לגבי הקמפיין? ג'קו בבר-עם בקבוק לף בלונד (ולא גולדסטאר לייט!!!). "מה כבר עשר?מאוחר!). איפה איפה איפה העוגה? ( זוכרות?
). מי התגעגע לג'קו? ( כל הפורום בערך!!!נראה לי שהוא כבר הבין את העובדה הפעוטה הזו) ואז. סופסוףףףףף .הופעה!!!

juanes

New member
אני מציעה להזהר...

לפעמים מה שיכול להתפרש בעיניים שלנו כאהבה והערכה טהורים, יכול להתפרש ע"י העיתונאי (או העורך שלו) כמשהו ציני ולא מכובד. אני לא הייתי ממהרת; ואם כן- באופן מאוד מדוד וזהיר.

צביקה הכריז: מארחים את הזוכה..רק

שהתכוון לסעדו.. ואני לשניה אמרתי כזה מההההה?
, איף איתם, אי אפשר לעשות ריקוד עם 'נרדם על החולות'...?
אני מוכנה לעשות כאורוגרפיה..

talytal

New member
כן, שמעתי את זה ולשנייה חלפה לי

בראש המחשבה... אבל ידעתי שזה בלתי אפשרי. ושאם זה היה קורה, היינו יודעות על זה מלפני שבועיים ומגיעות כולנו לאולפן...

עכשיו גם סלם,תגידו מה קורה היום?

אחי רואה ערוץ 10 בחדרו וקורא לי :זה לא ההוא מכוכב נולד נכנס? ומי הגיע? דוד סלם, בא לשחק איזה משחק שטותי,, ובדרך הוא מספר שעובד על דיסק! וגם מוציא סינגל מתישהו בקרוב !! השרשור שלי מקבל תפניות מוזרות מרגע לרגע...

talytal

New member
קשקוש. 90% מהאנשים שיצאו מכוכב נולד

יישמחו לספר תחת כל עץ רענן שהם עובדים על דיסק, אוספים חומרים ועוד שנייה יוצא להם סינגל. עד שאני לא אשמע שהחתימו אותו איפשהו, ושהסינגל יוצא בתאריך כך וכך, אני לא קונה את זה. דרך אגב, ג'קו לא חורג מהכלל הזה, למרות שאצלו יש את היתרון שאנחנו יודעות שיש לו גב מטדי, ושהוא כבר התחיל לעבוד על האלבום (ולא רק לספר שהוא עובד עליו).

הוא דווקא היה נשמע רציני

אבל כמו שאת אומרת, אי אפשר לדעת..העיקר קיבל את דקת המסך שלו ונשאר בתודעה, סה"כ בחור נחמד, צנוע וחיבבתי אותו בתוכנית..אני זוכרת את הטעויות החמודות כל תוכנית .."אני לא עבר? אה אני עבר!

rifkin1

New member
אבל אצל ג'קו

אנחנו יודעים שהוא עובד על דיסק. הוא בעצמו אמר שאחת עשרה שירים מוכנים בתוכנית שעשו ב - Y בעשר והא עצמו אמר בהודעה שהוא רשם לנו בזמנו שהוא חוזר לעבודה על הדיסק לאחר הפסקה...

talytal

New member
כן, זה בדיוק מה שאני אומרת

אבל זה לא משנה את העובדה שכמעט כל יוצאי התכנית אומרים שהם עובדים על דיסק, בין אם הם כבר יושבים באולפן ומקליטים ובין אם הם כתבו 4 שירים למחברת. בארץ שלנו, המרווח בין "עבודה על דיסק" לבין הוצאה שלו לשוק יכול להיות עצום. לרוב אני יותר מופתעת כשבאמת יוצא דיסק (ראו מקרה סעדו ועכשיו לירון לב) מאשר כשלא יוצא. זה לא אומר כלום לגביי ג'קו, התייחסתי לדוד סלם, שלפי מיטב ידיעתי לא חתום באף חברת תקליטים. זה לא אומר שלא ייצא לדוד דיסק מתישהו בעתיד, זה רק אומר שכרגע יש מקום לספק.

למעלה