למה הכי תתגעגעו?

מה זה משנה אם אני לומדת למבחן או לא?

בשני המקרים אני מקלבת 7 מתוך 12...! זה פשוט לא הוגן. נכון, הדרדרתי. ועשכיו אני עושה מאמצים, באמת שנאי עושה, יושבת לעשות שיעורים ואשכרה לומדת למבחנים! ודווקא עכשיו ההורים שמו לב, וגם כשאני לומדת אני לא מקבלת ציון טוב. למה? שמישהו יגיד לי.! לא רוצה את זה ככה. אם אני לומדת אני רוצה לקבל ציון טוב!!! כן, ציון ממש טוב אם אפשר!!!! בסדר, אם אני לא לומדת אז נדפקתי. אבל אם אני לומדת אני צריכה לקבל משהו בסדר. לא חרא. אני שונאת בצפר. מקום רירותי שלא מלמד הרבה. ומה שזה מלמד במילא לא ננכ לי למוח/כבר ביררתי את זה בעצמי.

tal801

New member
רעיונות כמתנה למורה.

בקרוב אני מפסיק ללמוד אם המורה שלי,ואני צריך רעיונות למתנה מרגשת שתראה כמה שאני מעריך אותה. אני חייב לציין שמעבר לתפקידה כמורה היא בן אדם מדהים שעזר לי בכל דבר שהיא יכלה,לכן אני רוצה שזה יהיה מיוחד. ראש פתוח חברים,תקציב עד 200 ש"ח.

maiky17

New member
../images/Emo32.gifלמה הכי תתגעגעו?../images/Emo32.gif

לתלמידי י"ב שבינינו (וגם לאלה שלא!) - כשתסיימו י"ב, למה אתם חושבים שהכי תתגעגעו?

לכיתה,לשכבה והצחוקים שלה,למורים ההזויים

ללהגיע ב11:40 ביום ראשון..לריבים עם כל ההנהלה.. לטיולים שנתיים,סמינריונים,שבתות שכבה וכו' לאחראי בוחנים בבגרויות שחושב שאני חברה שלו
בעצם לכל מה שלא קשור ללימודים..

shesek17

New member
שאלה טובה

יש לי את הכיתה הכי מצחיקה בעולם אז אני די בטוחה שאני אתגעגע אליה וגם אני אתגעגע לחיים היחסית קלים של להיות בתיכון. זה שלא צריך לדאוג יותר מדי מדברים רציניים כמו פרנסה וכאלה וזה שאתה יכול לעשות מה שבראש שלך. לזה אני בטוח אתגעגע

JumpInTheFire

New member
...Forever young, I wanna be forever young

לכיתה- למרות שאין לי שם חברות ממש טובות, כיף להיות איתן וללמוד איתן. הלימודים זורמים באוירה קלילה ובצחוק. למנהלת- אדם פשוט מדהים... אין איך לתאר אותה, אבל אין ספק שיחסר לי לדבר איתה על כל מיני דברים בגדול אני חושבת שהכי הכי אתגעגע לתקופה הזאת, לאו דווקא לדברים בבית ספר עצמו. אני חושבת על הצבא ואני לא רואה שזה יהיה כזה זורם ובכיף...

eva133

New member
לצחוקים בשיעורים, איך שאנחנו משגעים את המורים

לבוא מאוחר וללכת הבית אחרי שעה טיולים.. ההפסקות ההזויות

למעלה