למירמורים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo32.gif למירמורים

שפכו את כל העצבים שלכם כאן

LeAnnDylan

Well-known member
מתמרמרת ../images/Emo18.gif חפירה לפניך

קודם כל חייבת לציין שכל השבוע הזה היה מעצבן בטירוף. הכאבים שלי שחזרו מוציאים אותי מדעתי. הרופא האידיוט שהייתי אצלו לא עוזר והרופא עיניים שהייתי אמורה לבקר אצלו החליט שבא לו לטוס לחו"ל עכשיו
בכל אופן היה מקרה אחד שמזה ביאס לי ת'חיים. הייתי צריכה לשמור אתמול על ילד מהגן ועל אחיו בן ה-5. בהתחלה הייתי אמורה לשמור רק על הקטן מהגן שלי שזה גם יותר נוח וגם קל יותר. את הגדול צריך להעסיק כל הזמן ולהשגיח שהוא לא ירדם ואני לא בנויה לילדים שעברו את גיל 3
בכל אופן אחת האמהות בגן הסיעה אותו לגן שלנו בסיום היום כדי שאוכל לקחת את שניהם הביתה. לא היה בא לי להישאר איתם בבית כי אז הגדול הולך ישר לטלוויזיה ואחרי דקה וחצי נרדם אז אמרתי להם שנעשה עצירה במכולת לקנות להם מה שיבחרו ואז נמשיך לגן משחקים. בדר"כ הגדול מסרב בטענה שכבר היה שם (הגן שלו נמצא ליד הגן משחקים אז תמיד בסוף היום נותנים להם לשחק שם) הפעם הוא אמר לי בסדר וכדי לוודא שהוא לא יבקש לחזור הביתה אחרי חמש דקות החלטתי להתקשר לחברה שלי שגם הילד שלה נמצא אצלנו בגן ולהגיד לה שתבוא איתו לגן משחקים. ככה גם לילדים יהיה בידור וגם לי. היא אמרה שאין בעיה אבל אחרי חמש דקות התקשרה שוב והציעה לנו לבוא אליהם. אמרתי שאשאל את הגדול אם מתאים לו ונראה. בנתיים (אנחנו עדין בגן אני עושה כמה סידורים אחרונים לפני שיוצאים) הילד הגדול החליט שיהיה נחמד מאד לשפוך על עצמו את הבקבוק מים שלו. אני מסתובבת וקולטת אותו עומד עם תחתונים באמצע הגן. שאלתי אותו למה נראה לו שהוא מתפשט באמצע החיים והוא טעם שהכל רטוב לו. היו לו לייק ארבע טיפות מים על המכנסיים אבל הוא לא הסכים ללבוש אותם. חיפשתי בתיק שלו בגדים להחלפה אבל כנראה שהבקבוק שלו שהיה פתוח הרטיב לו את כל התיק אז חיפשתי לו בגדים מבגדי ההחלפה של הגן. כמובן שלא באמת מצאתי משהו במידה שלו כיוון שהגן שלנו הוא לילדים עד גיל 3 אבל מצאתי משהו שכמעט התאים לו והחלטתי שאם ארים לו את הגרביים עד הסוף לא ישאר לו חלק חשוף ברגל. הוא נראה די מטופש אבל לא היה אכפת לי. לא ילד שלי. איך שבאתי לנעול לו נעליים הוא החליט לדרוך בתוך איזה שלולית מים על הרצפה והרטיב גרב אחת שלו. לא היו לנו בגן גרביים להחלפה אז הוא פשוט החליט להסתובב רק עם גרב אחת וכיוון שהמכנסיים לא הסתירו את כל הרגל שלו הוא נראה ממש מטופש. הרבה יותר ממקודם. לא היה לי כוח ללכת איתם עד הבית בשביל להביא לו בגדים חדשים כי ידעתי שברגע שנעשה עצירה בבית הוא ירצה להישאר שם אז השארתי אותו ככה ובגלל שהיה עם חולצה קצרה וכבר התחיל להיות קריר מצאתי לו איזו חלצה ארוכה בגן שגם לא בדיוק התאימה לגודל שלו. בכל אופן עד שכבר יצאנו הרגשתי כמו מטפלת מזה מגעילה אבל אין מה לעשות נתמודד. שאלתי אותו אם אכפת לו שנלך לבקר את הילד מהגן ושהוא הזמין אותנו אליו. ניסיתי למכור לו שיש לו בבית משחקים מגניבים ושיהיה לו כיף שם. אמרתי לו שאם לא יהיה לו נחמד שם נלך לגן משחקים. למזלי היה לו מספיק נחמד שם כדי לא להתבכיין שבא לו ללכת הביתה ישר כשהגענו. היה מן מעקה כזה לצד המדרגות שהוא החליט שזה כמו מגלשה וזה העסיק אותו לאיזה שעה. הילד הקטן שיחק בחצר עם הילד מהגן וחברתי ישבה איתנו בחוץ עם בתה התינוקת. הילדים שיחקו יפה ואכלו מלא שטויות ועשה רושם שהם נהנים אז אני וחברתי הרשנו לעצמו לפטפט קצת בלי להשגיח יותר מידי על הילדים. אחרי כמה זמן חברתי בקשה שאחזיק לרגע את בתה הקטנה כי היא רוצה להיכנס לבית להביא משהו. החזקתי אותה ובדיוק האמא של הילדים שהשגחתי עליהם שלחה לי הודעה שהאבא נמצא בבית אבל הוא בדיוק חזר מהמילואים והוא ישן. לא הבנתי בדיוק מה היא רצתה לומר בזה אז באתי להחזיר לה הודעה ולשאול אם היא רוצה שאמשיך להעסיק את הילדים כדי שהוא יוכל לנוח או שאביא אותם אליו. לא סיימתי להקליד את ההודעהוחברתי יצאה שוב החוצה ושאלה אותי איפה הילד הקטן. הסתכלתי סביב לראות אולי הוא מתחבא כיוון שבגן הוא תמיד אוהב להיכנס לכל מיני פינות נידחות ולהתיישב שם עד שימצאו אותו. הוא גם ממש פיציק אז הוא יכול להיכנס לכל מקום. חברתי ממש נלחצה ואמרתי לה שתירגע כי הוא בטח בסביבה. אולי ירד להסתכל על הכלבים ושנלך לחפש אותו. ירדתי אני למטה לראות אם הוא שם והיא רצה ישר לכיוון הכביש כדי לוודא שהוא לא ברח לכביש. הסתכלתי למטה ולא ראיתי אותו בשום מקום. שמעתי אותה קוראת לו והוא לא מגיב. התחלתי להילחץ ועליתי לכיוון הכביש וראיתי אותה רצה לכיווני ואומרת לי שהוא הגיע לשכנה למעלה. בין שני הבתים מפריד כביש. צריך לקחת בחשבון שבכל זאת מדובר במושב אז זה לא כביש סואן במיוחד אבל בכל זאת כביש. הילד ברח החוצה מהשער ועלה למעלה. והשכנה שהבן שלה גם אצלנו בגן (אז היא מכירה את הילד ששמרתי עליו) ראתה אותו הרימה אותו וישר התקשרה לאמא שלו. חברתי שרצה לכיוון שלי להגיד לי שהוא הגיע לשכנה דאגה ליידע אותי שהשכנה כבר דאגה להתקשר לאמא של הילד. ואז שמעתי את השכנה קוראת לי. הלכתי אליה לקחת את הילד. הייתי אדומה מבושה ולא ידעתי מה להגיד. היא אמרה שהילד שם כבר המון זמן וכבר איזה 10 דקות היא צועקת לאמא שלו כי היא חשבה שהיא אצל חברה שלי וכשהיא לא ענתה לקריאות היא החליטה להתקשר אליה. לא אמרתי שום דבר. לקחתי את הילד והתקשרתי ישר לאמא שלו כדי לנסות לצמצם נזקים. ידעתי שהיא בישיבה ולא יכולה לענות והיא באמת לא ענתה. ירדתי עם הילד חזרה לבית של חברה שלי והיא אמרה לי שהשכנה עשתה זאת בכוונה. שתיהן (חברתי והשכנה) נמצאות בסכסוך ממושך של כמה שנים. השכנה מלמעלה דואגת ללכלך על חברתי לכל מי שמוענין להקשיב ובאופן כללי כל מי שמכיר אותה יתאר אותה כנחשה. חברתי אמרה שיכול להיות שבגלל שהיא עושה לפעמים צהרונים לילדי הגן השכנה חשבה שבטח הילד אצלה בצהרון ורצתה להראות לאמא שלו כמה אחראית היא... היא אמרה לי שהיא לא חושבת שיש לה משהו נגדי ושהיא בטח סתם רצתה להתנקם בה. היא אמרה שאין מצב בעולם שהילד היה שם 10 דקות ובכלל היא חושבת שבגלל שהם גרים למעלה ויכולים מהחצר שלהם לראות הכל, אולי היא ראתה שהילד קצת מתרחק ובטח באה ולקחה אותו אליה. אמרתי לה שאני לא יודעת אבל אני כמעט בטוחה שזה לא לקח לנו כל כך הרבה זמן להבחין שהוא איננו. חוץ מזה שאם היא הייתה קוראת לאמא כל כך הרבה פעמים כפי שהיא טענה היינו וודאי שומעות. הרי הבתים די קרובים וכשהילדים משחקים בחצר ניתן לשמוע אותם תמיד אז מה הסיכוי שלא היינו שומעות אותה צועקת. גם אם לא בשמנו? חברתי שאלה למה לא אמרתי לשכנה כלום על זה שהיא אמרה שהילד כבר המון זמן אצלם. אמרתי לה שאני יודעת שיצאתי לא בסדר מהסיטואציה אין לי מה לחפש תירוצים עכשיו ובטח שאני לא צריכה לתת לשכנה הזו דין וחשבון. התבאסתי בטירוף מכל הסיטואציה הזו והרגשתי ממש טיפשה שלא השגחתי עליו יותר טוב. הרי אני מכירה אותו ויודעת שהוא אוהב לברוח תמיד כשיש לו אפשרות. בדיוק בגלל זה בכל פעם שאנחנו יוצאים מהגן לטיול אנחנו שמים אותו בעגלול כדי שלא יברח. בדיוק אז התקשרה אליי חזרה האמא של הילד ושאלה אותי מה קרה שם בדיוק. ידעתי שהיא והשכנה חברות כיוון ששני הילדים הגדולים שלהם חברים אז יצא להן לבלות כמה פעמים אחת אצל השניה ואין לה שום סיבה להאמין שהשכנה התקשרה אליה מסיבה אחרת חוץ מדאגה כנה לילד שלה ובטח שלא תשקר לה לגביי כמה זמן הילד נמצא בלי השגחה. אמרתי לה שהילד הגדול נרטב ובדיוק החלפתי לו בגדים והקטנצ'יק הספיק לברוח. לא אמרתי כמה זמן הוא היה מחוץ לטווח הראיה שלי כי אם לומר את האמת גם לי לא היה מושג. וניסיתי לקחת את זה למקום של "שמרתי על ילד אחד שלך ובדיוק בשניה שהתייחסתי אליו השני ברח" זה היה נשמע לי התירוץ הכי נורמלי שיכולתי לחשוב עליו. חברתי אמרה לי שהיא תיתן לילד בגדים של הבן שלה כדי שהסיפור שלי ישמע אמין יותר.

LeAnnDylan

Well-known member
נגמר המקום בהודעה הקודמת

בכל אופן לסכם את עלילות הדברים בקיצור. האמא נשמעה מאוכזבת והרגשתי הכי רע בעולם והייתי בטוחה שהיא לא תיתן לי להתקרב לילדים שלה יותר בחיים. שאף הורה במושב לא יתן לי להתקרב לילדים שלו בחיים. במיוחד אחרי שהשכנה הרכלנית הייתה נוכחת בסיטואציה ויש לה את הגרסה שלה לדברים. אבל האמא אמרה משהו בסגנון של "העיקר שהכל נגמר בשלום. ונלמד מזה לקח לפעם הבאה כי אני בטוחה שתהיה פעם הבאה".

blah blah story

New member
אויש ממוש - אני בטוחה שזה לא ישפיע על אחרים!

אחרי הכל את הבייביסיטר הרישמית שלהם. את כ"כ אוהבת את הילדדוס שאת שומרת עליהם! אל דאגה, אני בטוחה שהכל יהיה בסדר. תאמיני לי שדבר כזה גם קורה להורים שנמצאים עם הילדים שלהם כל היום - אין מה לעשות לילדים יש רגלים

LeAnnDylan

Well-known member
זה בסדר

כפי שאמרתי לך זה לא באמת משנה לי. גם ככה אין לי כוח לבייביסיטרים יותר. אפילו אם אני זקוקה לכסף. המצב הבריאותי שלי לא מאפשר לי לעבוד מעבר לשבע עד 4 וחצי

מוכשרת שלי../images/Emo23.gif

לא נורא אני בטוחה שהכל בסדר. האמא ההיא נחמדה והיא מתה עליך.

LeAnnDylan

Well-known member
הרגשתם את רעידת האדמה?

עד שלא אשמע על אנשים אמיתית שהרגישו אותה מבחינתי זו מתחיה של 1 באפריל

למעלה