למי כבר יצא לראות את הסרט הזה

../images/Emo32.gifלמי כבר יצא לראות את הסרט הזה../images/Emo35.gif

נינה משחקת שם..זה סרט שיצא ב2007. אתמול הוא היה בהוט אז הייתי חייבת לראות
קוראים לסרט "צעירים מכדי להתחתן"(TOO YOUNG TO MARRY).

לא ראיתי ..

שווה לראות? איך נינה משחקת שמה? מזכירה את אלנה?
(יש לי הרבה דברים לראותת
.. גם עוד לא התחלתי את העונה השנייה.. וראיתי כבר הרבה ספויילרים
)

../images/Emo60.gifשווה../images/Emo13.gif

סרט נחמד מאוד..זה מוזר לראות אותה בתפקיד אחר שהוא לא אלנה/קת'רין. מומלץ

lilith93

New member
סרט טוב

למרות שיצא לי לראות אותו בחלקים.... נינה ממש חמודה שם

חחח דרך אגב

חזרתי עכשיו מהמסע לפולין ואני לא יכולה לישון מההתרגשות... היה מדהים!

חוויה קשה נכון?

מישהו שאני מכירה היה במסע של פולין וחזר בהלם! אמא שלו סיפרה שהוא לא דיבר על זה עם אף אחד בהתחלה עד שהוא יצא מההלם!!..

תראי זה מאד אישי..

ברור שהיה לי קשה, היו כמה ימים מאד מרגשים בעיקר במחנות השמדה אבל לדעתי המסע בנוי בצורה מאד טובה- יום קל ואז יום קשה. ביום הקל זה סיורים עירוניים בעיקר, בתי כנסת, בתי קברות, סיבוב בשוק, בעיר העתיקה... ביום הקשה זה המחנות שהם מאד מרגשים. חזרתי עם הרבה מחשבות, אפילו חלמתי על זה בלילה, אבל בעיקר מחשבות ותחושות של גאווה במדינה שלנו ובניצולים ששרדו את התקופה הנוראה הזאת והקימו מדינה שגורמת לנו להרגיש חזקים ושיש לנו לאן לחזור. זאת התחושה העיקרית שלי מהמסע.

lady blah blah

New member
אני ראיתי ../images/Emo13.gif

די מזמן, היה בהוט מתישהו... היא סבבה שם, אבל זה בעיקר סרט שרואים אם אין לך משהו יותר טוב לעשות.

בואו למלא משוב על אייקון 2010!

ביקרתם בפסטיבל "אייקון 2010: מבעד למראה" ונהניתם? ביקרתם והתאכזבתם ממשהו? נשמח לשמוע מכם איך היתה החוויה שלכם בפסטיבל, כדי שנוכל לשמר ולטפח את הדברים הטובים ולשפר את הטובים פחות. איזה אירועים אהבתם? מה אהבתם בהם? אילו מרצים עניינו אתכם במיוחד, איזה אירועים היו פחות מוצלחים לטעמכם ומה חסר לכם בהם? כמו כן נשמח לשמוע מכם גם הערות חיוביות ושליליות על ארגון הפסטיבל, על דברים שארעו במהלך הפסטיבל ולקראתו ושהיו מוצלחים בעיניכם, ומה שהייתם מקווים לראות בו בעתיד. אתם מוזמנים להכנס ולמלא משוב בקישור זה. תודה שבאתם. להתראות באייקון 2011!

Mr Antebellum

New member
הקומונה הישראלית של "ליידי אנטבלום" -

הקומונה הישראלית עבור ההרכב "ליידי אנטבלום" ששחרר עד כה שני אלבומי קאנטרי מצליחים, אשר הגיעו למעמד פלטינה (Lady Antebellum,Need you now) - מזמינה אתכם לגלוש בה ולהצטרף אליה. הקומונה נפתחה לפני דקות ספורות, והיא מחכה אך ורק לכם. ההרכב המצליח בימים אלו מקליט את אלבומו השלישי לאחר ההצלחה הגדולה של האלבומים הגדולים ושל סיבוב ההופעות הבין-לאומי של ההרכב. http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=38660, מקווה לראותכם - בר אלמליח, מנהל הקומונה.

../images/Emo216.gif../images/Emo168.gifA7X IN ISRAEL../images/Emo168.gif

שומעים אוונג'ד סבנפולד, אהבתם את הדיסק החדש? רוצים לדבר על מותו של ג'ימי?או על הצטרפות מייק פורטנוי ללהקה? והכי חשוב-רוצים לראות אותם בארץ? כנסו לקומונה החדשה שמוקדשת ללהקה, אנחנו שם בשביל להעלות את המודעות ובכדי לאחד את מעריצי הלהקה... תראו נוכחות, בזמן הקרוב נתחיל לעבוד על קידום הלהקה בארץ בקצב יותר מהיר, נכון להיום יש מס' גורמים בארץ שרוצים להביא את הלהקה להופעה,א-ב-ל העניין לא כזה פשוט(כסף, כסף, כסף). בינתיים, תראו נוכחות:) http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=38655

למעלה