למי שאולי לא ראתה...

מעיןבר

New member
../images/Emo32.gif למי שאולי לא ראתה...../images/Emo59.gif

יש הדעה חשובה של
לגולשים לעניין בטחון שדה בזמן המלחמה: "נוכח המצב הבטחוני והמתקפה האמריקאית בעיראק, מדינת ישראל, הצנזור הראשי ותפוז אנשים מבקשים מכם הגולשים לגלות רגישות יתר בפרסום מידע העשוי לפגוע בבטחון המדינה. באופן מיוחד,אין לפרסם את הפרטים הבאים: 1. מיקום מדויק של נפילות טילים 2. סוג הטיל שנפל 3. שת"פ עם גורמים זרים 4. היערכות מבצעית של צה"ל, תכניות מבצעיות, גיוס מילואים 5. דיוני קבינט ובנימה אישית: אנו בטוחים שטובתה ובטחונה של מדינת ישראל עומדים תמיד לנגד עינכם, וכי תפעילו שיקול דעת אחראי בעת פרסום ההודעה. תפוז אנשים ימשיך תמיד להיות בית בשבילכם, בימים של רגיעה ובעתות מלחמה." אני יודעת שאנחנו ממש לא מדברות פה על הנושאים הללו (יש לנו מספיק לחצים גם בלי מלחמות...
) אבל אני מבקשת בכל זאת להיות עירניות ואני רוצה לידע שהועה שעוברת על חוקי בטחון שדה תימחק.

הריון הוא הגשמת ההמשכיות וההשרדות|ש

אין ספק כי כולכם מסכימים בצורה זו או אחרת כי הפלא הטבעי הזה, הוא פסגת ההגשמה. ארגון משפחה חדשה, הוא ארגון זכויות אדם העוסק בזכות האדם למשפחה, משפחה במובן הזוגי וההורי, ומטבע הדברים גם בזכויות והכרה של כל צורות ההתקשרות הזוגית וההורית. על פי התיאוריה והאידיאולוגיה של עו"ד אירית רוזנבלום יו"ר הארגון והמייסדת שלו. נועדנו כולנו להיות חלק מקיום מתמשך והדרך להגשים זאת היא בדרך של השרדות והמשכיוח כלומר העמדת צאצאים. משפחה חדשה לפיכך נותנת ייעוץ וסיוע משפטי לכל אדם בישראל המבקש לעצמו משפחה.מקדמת נושאים עקרוניים גם בבית המשפט העליון וגם באמצעות חקיקה של הכנסת, כמו למשל המאבק למען הרווקה שביקשה להסתייע בשירותי פונדקאית, הגרושה שביקשה להקפיא ביציותיה, והורים בני 49 שביקשו לאמץ תינוק. בימים אלו הפיק הארגון חוברת זכויות לנשים "זכותך" בשיתוף עירית הרצליה ובה פרק מיוחד על זכויות נשים בעבודה, במשפחה ומול הממסד, כולל פרק על הריון! תוכלו לפנות לארגון על מנת לקבל את החוברת. וכל מידע אחר הנחוץ לכם. משפחה חדשה היא ארגון ללא כוונת רווח וכל האנשים הפועלים מטעמו הנם בעלי מקצוע מומחים בתחומם. הנכם מוזמנים לפנות בכל בעייה או עניין המטריד אתכם בנושא זכויות המשפחה שלכם, כמו גם הזכויות שבדרך. ארגון משפחה חדשה שד' חן 4 תל אביב טלפון 03-5282798 האתר באינטרנט www.newfamily.org.il ובהצלחה !!!

למעלה