למכירה מגבר זום 35 וואט עם מולטי אפקט מו

MasteOfPuppets

New member
../images/Emo32.gifלמכירה מגבר זום 35 וואט עם מולטי אפקט מו

למכירה מגבר זום 36 וואט כולל בתוכו מולטי אפקט עם : קורוס, פלנג'ר, אוטו ווא, טרמולו, פייזר, פיץ' שיפטר, דאבלינג (נותן אפקט כיאלו יש שתי גיטרות), סטפ (אין לי מושג איך להגדיר אותו), אפקט כלשהו שעושה fade in, ורינג מוד. בנוסף יש לו 4 תוספות לצליל: כפתור סאסטיין אשר מאריך את הצליל, כפתור edge אשר נותן צליל יותר חד, כפתור בוסט אשר נותן בוסט (עוד ווליום) לצליל וכפתור בוטום אשר נותן סאונד יותר שמן ובאסי. כמו כן יש לו 11 מצבי דימוי מגברים שונים ויש לו גם כפתור שמעביר בן מצב ווינטג' (סאונד יותר חם) למצב סטאנדרטי (סאונד רגיל) בנוסף יש לו דייליי, אקו, ושני מצבי ריוורב של הל (אולם) ורום (חדר) על מצבי הריוורב/דיליי אפשר לשלוט עם שתי חוגות. למגבר יש בנק שבו אפשר לשמור 10 בנקים שאפשר לבנות עם המולטי אפקט שבמגבר למגבר חיבור פוט סוויץ' (אשר מאפשר לבחור בין מצב המולטי למצב הרגיל זאת אומרת שאפשר לשים למשל במולטי שיהיה פלנג'ר ואז שלוחצים על הפוט סוויץ' יהיה פלאנגר) יש לו גם חיבור aux לדיסקמנים וכו' וחיבור אוזניות ל....אוזניות החסרון היחידי במגבר הוא המצב שלו מבחינה חיצונית כדי להמשחיש את המצב שמתי תמונה חוץ מהמצב האסטטי שלו המגבר עובד מעולה! הוא נשמע מדהים והוא מעולה למתחילים ואף למתקדמים אני מוכר אותו מכיוון שאין לי צורך בו יותר למי שלא יודע זה הלוגו שעל המגברים של מטאליקה במציאות זה נראה הרבה יותר טוב אני לא חושב שבגלל דבר כזה צריך לוותר על מגבר כזה מעולה מה שכן אפשר לצבוע את זה חזרה בשחור אפשר לפנות אלי בפרטי או באיי סי קיו 215642694 או במסנג'ר [email protected]

למעלה