למרות שעבר פורים ....

../images/Emo32.gifלמרות שעבר פורים .... ../images/Emo3.gif

אולי יהיה נחמד אם כל אחד יספר למה הוא התחפש [אם בכלל]

sapir tech1

New member
נצל"ש...

מישהו יכול להביא לי תמונות גדולות ובאיכות טובה של אבסול? בבקשה? כי אין בגלריות

Yuske

New member
תגובות

א) קודם כל, למה לנצל"ש??? אנחנו לא פורום שצריך לנצל"ש על כל שאלה! ובוודאי שלא לנצל"ש לשרשור שעוד לא הגיבו לו! (וזה מרגיז!) אם אתה כלכך רצית לנצלש אז נצלש להבא שרשורים של תפוז מהמערכת! ב) אני התחפשתי לבישי הכי בישי בעולם (והייתי גם בכנס קזפליי^_^) http://www.geocities.com/maiyeng/Shoma_profile.html התחפשתי ל: (שאגב למעלה זה הלינק עם קצת מידע עליו) shoma sawamura מהמשחק מכות השולט של CAPCOM.... RIVAL SCHOOLS ג) בגלל שאין לי תמונות של אבסול אז אני יגיב כאופייני כשמגיבים על נצלושי"ם להודעות שלא צריך לנצלש אותן (אפשר לקרוא לזה עונש גם אבל זה בגלל שאני מת מעייפות ואין לי כוח לחפש) ד) אה כן התשובה.: גוגל

yaluden

New member
למרות שהיא נהרסה...

הייתי אמורה להתחפש למהפיכה הצרפתית... אבל אימא שלי הרסה לי את זה. אני: "אימא , המהפיכה הצרפתית זה כשהופכים את הדברים הצרפתיים המודרניים..." אימי: "מה פתאום? זה כשלובשים בגדים מהתקופה." ואם התחפושת נהרסה , נחשו בדרך של מי הלכו...

../images/Emo6.gif רעיון נחמד

אה ובקשר לנצלש
אתה צודק! בכל אופן חח אני התחפשתי לבובת ברבי

Yuske

New member
יש למישהו תמונות שלו שהוא התחפש?

כלומר במחשב מפורים של השנה?

ה מ ש י ח

New member
אני התחפשתי לחיילת.

איי שיט, זאת לא הייתה תחפושת.. סתם, אבל מה שכן, שמתי על עצמי דרגות של אלוף משנה.. מה שאומר 3 פלאפלים. זה היה די מצחיק להכנס ככה לחדר אוכל של המוצב..

Yuske

New member
שונית צ'אאאאאאאאאן!!!!!!!!!!!11111

התגעגעתי אלייך בטירוף!!! אממ...אופס שכחתי להתקשר אלייך,,,תזכירי לי ביום שבת או מתישהוא ^^" מה נשמע המפקדת? הכל טוב? יש חדש??? מוטיבציה!!!!

ה מ ש י ח

New member
גילעדדדדדדד!!!

התגעגעת? למה?!.... סתם, גם אני.. רק תגיד לי מתי יהיה לך אאוטלוק צה"לי וכבר נקשקש בהזדמנות. עדיין לא "המפקדת", אחרי הקק"צ תוכל לקרוא לי ככה. אה, ותצטרך גם להצדיע. חחחחחחחח קולט שעברתי את כל המבדקים לקצונה? חחח יש המון חדש בל אין לי כוח לכתוב על זה.. כיף!!!!!

Yuske

New member
מתי שיהיה לי אאוטלוק צהלי

חזירים ישירו את השיר של "פרפר נחמד" אני מקווה שבקרוב... בהצלחה בקצונה ושבוע טוב

Yuske

New member
טוב נו אולי הגזמתי...

הם ישירו את רחוב סומסום

למעלה