לסוף שבוע

../images/Emo32.gif לסוף שבוע../images/Emo69.gif

לחזור לפורום אחרי שבת זה כמו הירושימה אחרי הפצצה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo44.gif Pretty Little Liars S01E09 ../images/Emo44.gif

יאללה חפרו חפרו איך היה הפרק? מה אהבתן? מה לא? מי עצבן אתכן ונכון שזאת שמשחקת את אליסון ממש ממש דומה לדניס ריצ'רדס במשולש פראי? |ריר|

LeAnnDylan

Well-known member
טוב דעתי על הפרק (../images/Emo58.gif אם לא ראיתם)

לא הבנתי משהו ההרמי הזה הוא כאילו הרוצח? מה נסגר? הוא שונאת את אליסון כי היא ירדה עליו? ומה הקטע של הלאסביין הזאת להימרח על כל דבר שזז?! ושאריה תפסיק כבר עם האובססית עזרא שלה
טוב שאחרי שהוא הסתפר הוא לא נראה כמו איזה מוטנט. עלק הסתפרתי בשבילך. הוא ממש מכוער ככה! שתלך עם החתיך הזה שלה
אמא של האנה ואמא של אריה הכי שוות
למה הן לא יכולות לעשות סקס! מה האבא שלה קשור לחיים

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודעת מה איתכן אבל אני ממש במתח. כבר בא לי לדעת מי משגע אותן ככה אבל בטח בסוף זה יהיה לא הגיוני בעליל... אני דווקא אוהבת את ההתאהבות של אריה בעזרא - הם חמודים ואת השינוי של הדמות של האנה - בהתחלה (בפלשים של העבר) היא הייתה בלי עמוד שידרה וביישנית, אח"כ אחרי שאליסון נעלמה היא מתחילה להיות עצמאית ו"מלכת הכיתה" ועכשיו היא מוצאת את האיזון. זאת שמשחקת את אליסון - אני לא רואה את הדמיון לדניס. אבל אני גם חושבת שהיא ממש אבל ממש לא יפה וזה מדהים איך דמות שכבר מתה יכולה להיות כ"כ מגעילה..מהקבר.

LeAnnDylan

Well-known member
ראית משולש פראי? היא ממש דומה לה../images/Emo2.gif+../images/Emo58.gif

את כל הגלגולים של האנה אני אוהבת. היא נראית לי הדמות הכי מעניינת. כל השאר לא מצליחה להתחבר אליהן. גם את ספנסר אני מחבבת למרות שזה נראה לי כל כך מטופש לתת למישהו בת 30 לשחק ילדה בת 15. נגמרו השחקניות בעולם? ואליסון.. וול אני מחבבת את הדמות שלה. היא מוסיפה ענין לסדרה. אני לא מתכוונת למוות שלה למן הסתם עליו סובבת הסדרה. כל הפלאשבקים האלה לרגעים שהיא חיה מוסיפים המון לסדרה. גם אם לפעמים בא לחנוק אותה גם את טובי אהבתי. אני מקווה שיחזירו אותו

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif

היא לא בת 30... אלא בת 25. והיא נראת דווקא צעירה דווקא זאת שמשחקת אמילי נראת מבוגרת

LeAnnDylan

Well-known member
כן אני יודעת בדיוק בדקתי ב-IMDB

אלרי שאמרתי לך והייתי בשוק. הם כנראה שינו את זה. אני זוכרת שאחרי הפרק הראשון שראיתי אמרתי שאין מצב שהיא בתחילת שנות העשרים שלה והלכתי לבדוק במיוחד את התאריך לידה שלה והיה רשום שהיא ילידת 81!

../images/Emo58.gif

היה פרק פילר. לדעתי לוקאס לא הרוצח. מקסימום הוא ראה את אלכס (נו מה שמה
) שם כשהיא ישבה שם. או שהוא ראה מי שבר את הכל. עזרא נראה כמו מייקל ג'קסון אחרי שהאף התחיל ליפול לו
למה החזירו אותו?

West Doll

New member
איף../images/Emo58.gif

איזה פרק משעמם
אריה מזה חייבת לעזוב את העזרא הזה וללכת עם החתיך ההוא
ומה היא חשה זמרת
איכס ספנסר כזאת מכוערת
שתגיד תודה שמישהו מסכים להיות איתה. כפרות על האנה! בהתחלה לא כזה אהבתי אותה אבל עכשיו אני מתה עליה
שתרביץ כבר לחברה המעצבנת הזאת שלה שחשה ברמות מטורפות
ואלכס
כפרות על התאילנדית הלאסביט הזאת
היא נהיית יותר ויותר לאסביט מיום ליום ;; אה כן, והפרק עצמו היה משעמם תחת. מה הקשר שגם לחננה הזה יש בוץ בנעליים? ומה קורה בין אבא של אריה לאמא של האנה? שיציל אותה ממצוקה כלכלית ;;

LeAnnDylan

Well-known member
והמלצה על סדרה חדשה;;

Covert Affairs פייפר פראבו הכוכבת של הסדרה משחקת סוכנת סי איי איי בראשית דרכה. היא מדברת 6 שפות והייתה קשורה בעברה לאיזה איש שהסי איי איי מעוניין לשים עליו את ידו לכן הוא ממהר לגייס אותה לשורתיו, גם כי היא לא רעה וגם כי היא משמשת כפיתיון. בנתיים כל פרק שולחים אותה למשימה אחרת עם אנשים שמדברים בשפות שונות בפרק הרביעי האחרון ששודר היא צריכה לחבור לסוכן מוסד (עודד פהר) בשביל החלפת מזוודות. הסצינות שלהם יחד מעולות וגם אם לא בא לכם על הסדרה כולה אני ממליצה לצפות בפרק הזה לפחות (Covert Affairs S01E04) הכי כיף לשמוע את עודד מתלונן בעברית ש"לא יאומן, שולחים איזה ילדה מטומטמת" ואז הוא עושה לה "יור ג'סט אה ג'ובניקית ארנט יה?" ואז בסוף היא עושה לו "אני לא ג'ובניקית;;" כפרוווווות!!!!$!$ נו תראו תראו את הקטע הזה העלתי במיוחד;; http://www.youtube.com/watch?v=l8XTd_YXpA0

ידעתי שהשם היה מוכר

לפני שבוע בסבב IMDB הייתי בעמוד של עודד
ממש פטריוטית אני.
יוו איזה מבטא טוב יש לה!!

LeAnnDylan

Well-known member
היא שיחק במלא תפקידי אורח בכל מיני סדרות

כמעט בכל סדרה שאני צופה הוא היה ובקשר למבטא בדיוק אמרתי לחן שאני מזה לא מאמינה שהיא אמרה את זה. זה נשמע הכי ישראלי אבר :| בטוח לקחו איזה מישהי שתדובב אותה

כן כן, אני מכירה אותו../images/Emo6.gif

שראיתי אותו בפעם הראשונה במכושפות ישר ידעתי שהוא משלנו;; והיא באמת נשמעת הכי ישראלית אבר

אני המלצתי לך עליה!

אבל כן היא אכן מומלצת! פייפר
הדמות שלה כזו מגניבה שם! גם הדמות של העיוור ויש את מוהינדר!

למעלה