לסוף שבוע

../images/Emo7.gifאני יודעת כמה זה לא קשור אבל כנסו..

אני מקווה לא לחפור לכם.. אני יודעת שזה לא קשור אבל אנלא יודעת מה לעשות :\ אני חייבת מישהו אם יש פה מכיתה ט' שיעודד אותי קצת לקראת כיתה י' ...=( אצלנו בביצפר יש כמה כיתות י' { עיוני ול"ב} עיוני זה הטוב ולמי שיש יותר מ-2 נכשלים הולך לל"ב [לקראת בגרות] שכל המפגרים הולכים לשם וחברות שלי {רובן} הולכות לעיוני.. בטח אפח'ד לא מבין על מה אני מדברת אבל אצלי זאת בעיה נוראית כי אני 3 יחידות במתמטיקה ו-4 באנגלית ובקיץ יש לי מבחן מעבר ל-4 יחידות במתמטיקה ואני חייבת לעבור.. אם אני אהיה בל"ב אני אהיה לבד בלי החברות שלי :'( ואני אומרת לכם שאני כותבת את זה וממש רע לי כי העתיד שלי בסכנה :[[ אני רוצה להיות עורכת דין וההורים שלי וכל המשפחה עשו 5 יחידות אנגלית ו-5 במתמטיקה. אז אם יש פה מישהו בכיתה ט' שישלח לי הודעה בפרטי אני יביא לו ת'איסי שלי ואני אודה לו מאוד 3> כן חפרתי לכם בשכל ואני מצטערת, אבל מי שקרא את זה תודה ושיהיה בריא..למה אני נואשת ממש לקראת התיכון :\ {חשתי שזה בלוג חח:[ } אוהבת המון 3333>

../images/Emo212.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif

משחק "מי השגריר" של פורום ערבים ממשיך טירמיסו, המתמודד במשחק, יתארח בפורום חיי הרווקות החל מהשעה 18:00 ויציג את חיי הרווקות בחברה הערבית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1508&msgid=99851059 סופשבוע רגוע ונעים

היום התאוררתי קצת וניסיתי לשכוח מביצפר :]

הלכתי לשודדי הקאריביים ראיתי את ג'וני דפ {המדהים} ואורלנדו בלום הסקסי הזה D: ויום ראשון אני הולכת ל"מה קשור" לראות את ציון החתייייך =] ולכל אלה שאומרים שהם דומים אני התחלתי עם זה חיחיחי P; אני יגיד לכם ביום שני אם הם באמת דומים אחרי שאני אראה את שניהם [ואת ציון במציאות] ושוב תודה רבה שירני לאבייייו 33>

עם כל האהבה כלפייך

אין סיבה לפתוח שרשור בשביל זה, את יכלת לשרשר, אם את לא יודעת לשרשר, את יכולה ללמוד מהתמונה בשאלות נפוצות. אני אישית מקווה שהכל יסתדר לך:].

shiran1232

New member
תהני!!!

שודדי הקריבים 3, אחלה סרט! ותהני בתוכנית של מה קשור! גם אני רוצה ללכת, כנראה אני אלך עוד שבועיים כשהבגרויות ייגמרו לי סוף סוף! תעשי חיים!(ואל תשכחי להגיד לי אם ציון וג'וני באמת דומים
)

תודה מאמי :)

אני יהנה אני יראה את ציון יש משהו יותר טוב?! D: ובטח שאני אגיד לך אם הם דומים =)

shiran1232

New member
כנסי (בקשר לתיכון)

אוקיי...אז אני לא בכיתה ט, מצטערת:) אבל אני מסיימת השנה י"ב, אז דווקא כי אני יודעת מה זה תיכון אולי אני אוכל לעזור לך... אצלנו בבית ספר זה קצת שונה. לנו יש מגמות א (שזה לאנשים עם ציונים מעולים) ומגמות ב (לכאלה עם ציונים קצת פחות טובים) אבל זה על אותו עיקרון... אני בחטיבה הייתי הקבצה ב באנגלית ובגלל זה פחדתי שלא יקבלו אותי למגמה א. לפני תחילת השנה קבעתי פגישה עם המנהל שלנו ודיברתי איתו והסברתי לו שמאוד חשוב לי להיות במגמה א. הוא הסכים והעביר אותי למגמה א, אבל הוא אמר שאני חייבת להיות 5 יחידות באנגלית ובמתימטיקה כדי להשאר שם. כיום, אני מסיימת מגמה א עם 3 יחידות במתימטיקה ו-4 יחידות באנגלית. אני לא מתגאה בזה, אני יודעת שלא השקעתי יותר מדיי, אבל זה רק מראה לך שזה שטויות כל מה שאומרים וגם עם ציונים לא כל כך טובים אפשר להיות ברמה הגבוהה- בעיוני. בחטיבה המורים מפחידים את התלמידים יותר מדיי לקראת התיכון כדי שהם ישקיעו ויהיה להם ציונים טובים, אבל זה לא מדוייק שאם יש לך 2 נכשלים את לא יכולה ללמוד בעיוני. אני מציעה לך לדבר עם המנהל\ת של התיכון שלך ולבקש ממנה להיות בעיוני. אני בטוחה שהיא תסכים, אם המנהל שלי (והוא מאוד מפחיד) הסכים, כל מנהל יסכים:) אם זה חשוב לך אל תוותרי! ודרך אגב, אין לך מה לפחד מהתיכון, השלוש שנים האלה עוברות מהר, והן מאוד כיפיות! סליחה שחפרתי לך, אם את צריכה משהו- כל שאלה אני פה. המון בהצלחה!!!!

תודה רבה על העזרה :)

אני עכשיו ב-3 מתמטיקה ו-4 אנגלית ואני צריכה לעלות ל-4 מתמטיקה ו-5 אנגלית.. =\\ זה הולך להיות קשששששששששששה :'( ד"א חיידק הסלמונלה כבר אמרתי שזה לא קשור..ורציתי לכתוב את זה כי הרגשתי שאני צריכה עזרה ממישהו שלא מכיר אותי ולא רק מהחברות שלי שרוצות רק לשמח אותי ויודעות מה המצב..אלה מאנשים מפה =]] ושירני תודה רבה יפה שלי 3>

shiran1232

New member
בכיף, שיהיה המון בהצלחה!

לא הבנתי משהו, אם את בכיתה ט איך זה שיש לכם יחידות ולא הקבצות? ודרך אגב, זה הולך להיות קשה אבל לא בלתי אפשרי! אל תשכחי, קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים

לא,מחלקים את זה לשנה הבאה :\

ונגיד בא'2 זה 3 יחידות וא'1 זה 4 זה קובע תיחידות בעתיד חחח.. מקווה להצליח =] ותהני גם את שתלכי למה קשור אני אספר לך חוויות מאמי !@#$%

HaDaRoSh

New member
../images/Emo32.gif לסוף שבוע ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה אתם עושים השבת ? שבת שלום

ריו 7

New member
איזה ימים ושעה ואיפו המופע ??????????

איזה ימים ושעה ואיפו המופע ?????????

למעלה