לסוף שבוע

HaDaRoSh

New member
../images/Emo32.gif לסוף שבוע ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שרשרו לפה כול מה שאתם רוצים
שבת שלום

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif החתול שלי נפל לשירותים היום ><

פתאום אני שומעת רעש כזה של מים חחח אני קולטת את החתול קופץ מתוך האסלה כולו רטוב חחחחחחחחחחחחחחחח אני רגילה כבר שהוא יושב על האסלה או ישן עליה או משו [בטח חושב שהיא אשתו או משו] אבל עכשיו הוא נפל לתוכה כי הוא שיחק עם המים >< חחחח זה היה ממש ממש מצחיק כמובן שאחר כך הוא הלך לישון במיטה שלי >< רטוב.

gali56

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא והחתולה שלי יכולים להיות צמד חמד><" פעם אני שיחקתי במחשב ופתאום היא נכנסת לחדר,ואני כזה:"תתוותייי"ואז היא רצה רצה לחלון ובוום נתקע בו. חחחחחחחחחחחחחח זה היה קורע!

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אע הוא עשה עוד משו

הביאו לאמא שלי מהעבודה בלונים לאדעת למה הקיצר היא נתנה לו אותם חח דבר ראשון הוא התחרפן מזה שהם עולים למעלה כאילו לתקרה ואחכ קשרתי לו אחד לזנב והוא איזה חצי שעה מסתובב סביב עצמו וזה היה הדבר הכי קורע בעולם בערך ואחכ הוא הצליח להשתחרר ומזנק עליו ונושך אותו ופתאום בווווווום הבלון התפוצץ והחתול התיישב על הרצפה והתחיל ליילל חחח כי הוא נבהל [מי לא ? אני אחותי אמאבא קפצנו חחח] ואני כזה מתחילה לצעוק עליו "יא טיפפששש אם לא תנשך את הבלון הוא לא יתפוצץץץ טיפש" [זה כבר היה אחרי שהוא די התייבש.
]

gali56

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מעלילות החתוליםXDDDD פעם אחת החתולה שלי הייתה בחדר שלי,ואז היא הלכה למראה שיש לי ומתחילה לילל.. חחחחחחחחחח זה היה כ"כ מצחיק!

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif כשהחליפו לנו רצפה במטבח

העברנו את האוכל והמים לחדר שלי כי הם לא יכלו להישאר במטבח עד סוף השיפוצים, ושמנו את המים והאוכל ליד הארון בצד של המראה. ואז הוא ראה עוד חתול [נו יענו הסתכל על עצמו במראה] ואז הוא התקדם כזה בשקט בשקט ודרך בתוך הצלחת מים שלו, ואז הוא ניער על הרגל והגיעו לו טיפות מים לגב, והוא השתגע והתחיל ללקק לעצמו את הגב וכאלה.

gali56

New member
חחחחח

פעם החתולה שלי התקוטטה עם זיקית והתהפכה על האוכל שלה!

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif החתול שלי לוקח קצה אחד של הצלח

ת מים שלו בפה ומרים את הראש ככה שהוא מטה את הצלחת ואז כל המים נשפכים. או שהוא פשוט נכנס לתוך הצלחת ומתחיל לחפור כדי שכל המים ישפכו החוצה.

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אפשר לדבר גם על כלבים ?
יש לי כלבה מפגרת XDDDDDD היא לקחה את הקערה של המים שלה [והיה מלא מים]. פשוט תפסה את זה בשיניים והתחילה ללכת עם זה ולא אכפת לה שכול המים נשפכים

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם החתול שלי היה מספיק גדול וחזק הוא היה עושה גם את זה >< בינתים הוא עסוק בלהעיר אותי בכך שהוא נושך לי את האצבע הקטנה של הרגל

gali56

New member
כן,והחתולה שלי בכך שהיא מתחילה

לילל לי בחדר בלי שום סיבה. ולקפוץ לי על השיער.

gali56

New member
אה,וזה מזכיר לי!XD

יש לדודה שלי חתול שלפעמים כאשר הם יושבים על הספה הוא עלה להם על הסרט ומתחיל לנקות אותו,ולשרוט אותו

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ממש התעללות מה שעובר על החתול שלך !!
גם הבלון וגם זה ??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכן

g a l 9 4

New member
שיט><

המורה כתבה מכתב שהם מצפים שאני יהיה שנה הבאה בקבצה ב' במטמתיקה. ]: המקצוע הדיבילי הזה שאין לי מושג למה אני צריך ללמוד אותו הרס לי את כל הציון בתעודה!! מדעים:100 אנגלית:95. לשון:90. ערבית:89. תנ"ך:90 מתמטיקה:78 ררררררררררררררררררררררר #^$%^&$&$^&*%^*%^H%U%^U%^Y%^&%^&%^Y%^&%^&^%&*%^*^%

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif 100 במדעים ?

יש לי במדעים [נו, 2 מקצועות פיסיקה וביולוגיה] אולי 50. =\ ביחד.
איכסה ביולוגיה פיסיקה $# חחחחחחח אתה בוכה על 78 במתמטיקה ? אני יכולה לחלום על 78 במתמטיקה בחלום הכי הכי מתוק שלי #%@^ אני אנחם אותך בזה שיש אנשים עם ציונים יותר גרועים משלך בחיים.
אהמ.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אה כן, ולך אין את הקטע הזה

שאתה צריך להעלות את הממוצע בשביל להתקבל לתיכון שאתה רוצה. אני התקבלתי איכשהו עם ממוצע 70 [תיכון שמקבלים ממנו מ-80 ומעלה] רק עם הפרוטקציות של אבא שלי שהוא מכיר את כל העולם ומשפחתו המורחבת. עם כמה שהשתדלתי .. לא נראלי שאני אצליח להעלות את הממוצע >< [לפחות יהיה לי 100 בתנ''ך בתעודה. המורה אמרה לי. קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה. 95. ><. בתנ''ך. בסוף אני אמצא את עצמי חרדייה עם 90 ילדים גרה בבני ברק.]

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הציון הכי גבוה במבחן שהיה ***

חרשתי אליו ימים ולילות ;[ אבא אמר שאני אקבל אייפוד ><

gali56

New member
איזה תעודה טובה ישלך!:-O

יכול להיות שהממוצע שלי יפול מ-97.8 ל90. בכול מתמטיקה=/ איכס מתמתיקה!

למעלה