לסופשבוע ולחופש הגדול

../images/Emo32.gifלסופשבוע ולחופש הגדול ../images/Emo13.gif

התחיל החופש הגדול! לפחות בחטיבות , אני כבר יצאתי לחופש אני חושבת שעוד כמה כאן יצאו ומי שלא יצא ונשאר לו בגרויות או משהו כזה שיהיה בהצלחה ובקרוב תצאו גם אתתם לחופש :) שיהיה סופשבוע טוב וחוווווופשה נעימה
תנצלו ! :)

איזה כיףףףףףףףףף

יצאנו לחופשש:):):):)השנה עברה כל כך מהררררר בלי שהרגשנווו..... בטח כל אחד מכם מתחיל להנות מהחופש כבר מהיום.. אני לצערי נשארי לי עוד שתי בגרויות בספרות ובסוציאולוגה שזה שתי מקצועות שצריך לחרוש בשבילהן לצערי אבל חפיף חחח כמו שעברתי כבר 5 בגרויות השנה אני יעבור גם אותן. שתהייה לכולם חופשה נעימה ומנוצלת ושתפו קצת על תכנונים בקשר לקיץ. נקווה שיהיו למאיה הרבה הופעות.....:) אוהבת אתכם מלאאאאאאאאא והמשך יום נעים

בהצלחהה מאמי..!!

חחח... מסכנה שבחופש את צריכה ללמוד לבגרויות.. אבל כולם פה יודעים שזה קטן עלייך!! אז שיהיה בהצלחה לכל מי שעושה בגרויות.. וחופשה נעימה!

nitzangro2

New member
גם לי יש בגרות יום ראשוןןןןןןןןןן../images/Emo10.gif

וואי אני כל כך לא מרגישה שנגמר השנה.. בכלל לא היה לי עצוב.. אפילו מאוד שמח.. שאני לא יראה יותר תכיתה החרא הזאת.. כי אני עוברת כיתה אז יאייי לייי הייתי היום בים 5 שעותתתתתתתתתתתתתתתתתת נשרפתייייייי אחושלוקיייייייי אמא אמרה שאפשר לעשות עלי חביתה חהחהחה (שיהייה לי תמונות אני אשים חהחהח) קיצררר... אהההההההההההההההההה וגם קיבלתי גביע בטניססס.. מקום שני.. אממ.. כן.. חחחחחחחח יאלללה שיהייה לכולם חופשה מהנההההההההההההההההההההההההההההההההה אוהבת אתכםםםםםםם ומקווה שניפגשש!

urimz5

New member
ניצ`נייי יפיופה!!

כל הכבוד על הגביע! אחלה חופש לכולם

למעלה