לסופשבוע

sharon8882

New member
שמעתי שהרייטינג ממש מדשדש

חסר להם ויורידו לנו את הסדרה. אמרו שבבמוצע רק 100,000 צופים בכל פרק ושרק הפרק הראשון היה גבוה מבחינת אחוזי צפייה.

SeXxy GirL 2

New member
../images/Emo32.gif ד-ח-ו-ף!

אנשים מישהו יודע להכין חתימות??? וביכלל להישתמש בתוכנות כמו פוטושופ.. מי שכן אז שיצור איתי קשר הכי מוקדם שאפשר עוד היום.. עד שעה 11 לפחות!!! במסר!

tom12346

New member
כנסו כולם

זה לא נראה לכם מצחיק קצת כל הקטע הזה שבר רפאלי משחקת שם את הקטעים של הצבא שהיא המפקדת ומראים אותה עם בגדי צבא ושהיא השתמטה מהצבא ולא עשתה צבא ?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש אירוני הקטע הזה

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

דואגים לבריאות הנפש של האשה בפורום חדש של קהילות המרכז הרפואי איכילוב
כבר הספקתם להתמכר? משחקים ללא הפסקה בפורום מפקד צבאות
ההתנתקות יוצאת לדרך. תחושות, דיעות, חוויות, הסכמות ואקטואליה בפורום ההתנתקות המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

er 4ever

New member
אני לא מבינה מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo178.gif

ואם מישהו לא סיים יב' אז הוא לא יוכל לשחק תלמיד תיכון

nat18

New member
מאה אלף צופים

זה בערך 2.5 אחוזי רייטינג לכל פרק....:S

Alladin007

New member
אני צופה בפיק אפ

וזאת התוכנית הכמעט יחידה שגורמת לי ללחוץ 10 בשלט. אחלה תוכנית! אל תורידו [: גם אהבה מעבר לפינה הייתה מדשדשת עד שהיא נהייתה משגשגת

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

מלי לוי, זמרת וכוכבת "אהבה מעבר לפינה" ו"אקזיט" מגיעה לענות לשאלות הגולשים בפורום הרשמי של "אהבה מעבר לפינה" מיד לאחר שידור הפרק היומי (האירוח יחל ב-19:50)
דרור נובלמן תסריטאי הסדרה "טלנובלה בע"מ", מגיע לענות לשאלותיכם ב- blogtv ביום חמישי, 21.7.05 בשעה 20:50

D A N D 0 0 S H

New member
כנסו ---> --->

היום הייתי ניצבת בפיק אפפפפ ודיברתי עם כל השחקנים במיוחד עם אביב ומקס, הם כאלו נחמדיםםםם!

D A N D 0 0 S H

New member
אמ...

מקס ממש נחמד! הוא כל הזמן ציני כזה.. וממש מתוק! דיברנו איתו יחסית הרבה... הם מצלמים כמה קטעים של כל מיני פרקים ביחד. אני ניצבת שם כי יש לי קשרים עם המפיקה.

למעלה