לסופ"ש - תנו לגדול בשקט

../images/Emo32.gif לסופ"ש - תנו לגדול בשקט../images/Emo189.gif

כי לרגל המצב מגיע לכולנו שרשור קיטורים
אז קדימה שרשרו לכאן כל מה שיש לכם על ה
בלי הגבלה ובלי צנזורה <כמעט
>

כל מה שאני חושבת עליו עכשיו..../images/Emo205.gif

זה שאני מתה כבר להיות בהופעה של דנה בזאפה סוף החודש!!!

סוף סוף בבית.. ../images/Emo9.gif

היה לי שבוע ממש טוב, אבל הדבר היחיד שהרס לי הוא שהמדריכה שלי מהסמינר מחקה את כל התמונות שצילמתי בשבועיים האחרונים מהמצלמה

A t z a

New member
דנה השתלטה על הרדיו!../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

נסעתי עם אחותי לפני איזה 45 דקות,ודנה הייתה ב3 תחנות בו זמנית
ב99 היה את "חמימות חולפת",בגלגל"צ את "תוך כדי תנועה" וברשת ג' את "מחכה לו"
תודו שמגניב

../images/Emo12.gif ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

וואי, זה בחיים עוד לא קרה לי. מגניב
רגע, הכי חשוב, באיזה שיר בחרת

BurningUp10

New member
חח אני

ראיתי את שקט 3 פעמים ב24 ואת בא והולך גם בטלויזיה וגם ברדיו

A t z a

New member
אה כן../images/Emo80.gif

לפני כמה ימים היה בלילה בשתי תוכניות ב24 ברצף קליפים שונים של דנה

סדנא להתמודדות עם פחדים ולחצים

במסגרת שיתוף הפעולה בין ת.ל.מ. ותפוז, גולשי תפוז מוזמנים לסדנא בנושא : התמודדות עם פחדים ולחצים- חינם בת.ל.מ. מרכז ההכשרה וההשתלמויות של ת.ל.מ. מציע סדנא להתמודדות עם פחדים ולחצים בת"א חינם. מפגש חווייתי דרך תנועה, סיפור ויצירה שנותן מקום לחושך וגם לאור, בהנחיית מנחים ומטפלים מקצועיים. המפגש מיועד לתושבי הצפון הנמצאים במרכז ולכל מי שהנושא מעסיק אותו. יום ג´ 17:00 אחה"צ בחוף קולוני, ליד מלון מנדרין הרשמה מוקדמת חובה בטלפון 03-6995897. (ייתכנו שינויים במיקום הסדנא)

../images/Emo40.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo130.gif

פרנסתכם נפגעה בעקבות המצב? רכושכם ניזוק? צחי שביט, מנהל מחלקת פיצוי פעולות איבה, יתארח היום בשעה 14:00 לייב בבלוגTV ויענה לשאלות הגולשים בפורומים. שרשרו לו שאלות בנושאי פיצויים עקב פעולות האיבה כבר עכשיו בפורום למען ועם מצפון ועד דרום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1600&msgid=82958919 ובפורום חוק ומשפט: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=145&msgid=82958920
לבקשת גורמים בצה"ל ולמעו לביטחון כולנו, אנו שבים ומבקשים מן הגולשים להמנע מלפרסם באופן פומבי נתונים מדוייקים אודות מיקומי נפילת טילים.

דג י ת

New member
קניתי אקוסטית והיא דומה לזאת של דנה

כמובן שאין על של דנה
אבל כשאני מסתכלת על הגיטרה היא מזכירה לי את של דנה :) אתם חושבים שדנה תסכים לנגן איתי מתישו? או שאני לא מספיק טובה בשבילה?

למעלה