לסופ"ש.

../images/Emo32.gifלסופ"ש. ../images/Emo39.gif

אני ממש ממש מצטערת שפתחתי, פשוט אני חייבת לציין שני ומורן טסו היום ב9 בבוקר לאנגליה! מאחלת להן שיעשו הכי כיף שבעולם, שישימו את ישראל על המפה כמו שצריך ושיעדכנו אותנו.
אוהבת אתכן בננות
.

adiiiXD

New member
ייאי כמה זמן הן חיכו לזה D:

והאשלון בוק , וה 5 הופעות ... אמג , איזה כיף להן :)

SHAHARnavon

New member
עאעאעאעאעאעאעאעא{הקנאה}

חחח סתם סתם... מקווה שהן ישאבו את כל הכיף עד טיפה האחרונה בזמן שאנחנו פה מחכים להם בקוצר רוח לדעת מה קורה... כשהן יחזרו...אין מצב שלא ניהיה על המפה!!!

FOBit

New member
מה סתם מה?

תודי שאת מקנאה וזהו!
חח סתם!!! וווווווווווווווווווואו כמה זמן לא הייתי פה.. :-| שיהנו

AviTal41

New member
יאא אזיה כיף להןן...

שיהנוו שם מכל רגעע ...
[איזהה כיףף להם אני גם רוצה....] אם כבר
אז אולי בשביל חדשים כמוני נעשה שירוש הכרויות של הפורום כל אחד תרשום על עצמה + להוביף איסי מסן ואיימיל שלה.... כדי שנכיר אחד ת'שנייה טוב יותר...

darklighter

New member
../images/Emo45.gifלא חיייבים לפנות למנהלות../images/Emo190.gif

אני יכולה לפתוח התפקדות פברואר מסודרת כמו שעשיתי בפורומים האחרים שלי...[התפקדות של תחילת חודש] כי גם ככה צריך...

אני בטוחה שהן ייהנו ../images/Emo13.gif

העיקר שיחזרו עם חוויות בלתי נשכחות ותמונות כמובן

איזה כייף להן! XD

אני בטוחה שהן ייהנו ויחזרו עם מלא סיפורים וחוויות ^_^ 5 הופעות?!זה לא נתפס אצלי..כל כך הייתי רוצה להיות שם...
אה והן צילמו את האשלון בוק? אני כל כך רוצה לראות מה יצא

darklighter

New member
שיהנו/תהנו../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo190.gif

וישלחו/תשלחו תמונות [אם הן רואות את זהXD]

Rose131

New member
../images/Emo207.gifאוהבים HIM?

אנחנו מארגנים בפורום סוג-של-יום-קידום. בכל מקרה, אם אתם אוהבים HIM, נשמח אם תוכלו להצטלם עם שלט דומה לזה שמוצג פה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1470&msgid=112419293 ולהעלות לפורום, או לשלוח אלי במסר או במסנג'ר[יש בעולם האישי]. אם אתם רוצים להגדיל ראש, נשמח אם תצלמו משפחה, חברים, אנשים מביה"ס וכל מי שאתם יכולים!D: התמונות ייאספו ללקט אחד שאערוך ואשים ביוטיוב כייצוג הישראלי ליום ההארטאגראם. ובכלל, הייצוג הישראלי לHIM
בכל מקרה, כפרעליכם, תנסו

תפני לאופק בובה.

לא חושבת שהיא הספיקה לראות את זה אבל היא בהחלט תשמח לעזור.

למעלה