תגידי, את רוצה להרוג אותי ??? ../images/Emo6.gif
זה שנגמרו לי המבחנים לא הופך אותי למשועממת
אבל רק בשבילך
שם: שני גיל: 16! מחר! -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: ממש ממזמן -ראית את סבתא שלך: לפני שבוע פחות או יותר -נסעת רחוק: כנ"ל -אכלת שניצל: לא אוהבת -קנית משהו: לפני כמה שעות -קנית משהו שהוא לא אוכל: גם... -היית בהפגנה: ... -היית בקניון: היום -היית בבית מרקחת: לא זוכרת -למדת למבחן: יום חמישי...לביולוגיה... -התקלחת: היום בערב -רבת עם בנאדם: היום
-הלכת מכות: היום בערך
יותר נכון התעללו בי! -ראית סרט טוב: אתמול -ראית סרט מפגר: היום חחח
-קיבלת מאה במבחן: 99 נחשב? אם כן, אז ממש לא מזמן
-דיברת שעה בטלפון: היום
-בכית: לא היוםםםםםםם
..לא זוכרת בדיוק -האם אי פעם: -התעלפת: כן -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: לא, אבל אני רוצה -הרגת מישהו:
מה זה השאלה המפגרת הזאת? -נעצרת: כנ"ל
-הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: כן -בכית ביום רצח רבין: כן -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כ-ן-ן-ן -היית בהלוויה: האמת שלא
-היית בפיגוע: גם -היית בתאונת דרכים: קטנטנה -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: חחח לא -היית במעלה אדומים: אולי
-היית בערד: כן -היית ב-"תנובה": לא
-היית בכותל: בטח! -קראת הארי פוטר: משעמם אותי... -קראת ספר של עמוס עוז: כן -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: חחח לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא נשבר לי כלום אף פעם
-נפתח לך הראש/הסנטר וכו': כנ"ל. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא -עשית קורס מד"א: בקטנה בכיתה ו' נדמה לי
...משהו לתרגיל ירידה למקלטים
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: משי -דיברת איתו באמת: משי ולירון -דיברת איתו אונליין: הדס -שלחת לו sms: גיא -כעסת עליו: משי ולירון
-ישבת לידו בשיעור: בר -נסעת איתו לאנשהו: הדס -לאן נסעתם? סרט -לקחת ממנו משהו: לא
-מה זה היה? לאאאאא -היית אצלו בבית: משי -היה אצלכם בבית: גיא -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: משי
-ראית איתו סרט: הדס -צחקת עליו: על כולם אני צוחקת
האיש שהכי עצבן אתכם השבוע: לא יודעת האיש שהכי הצחיק אתכם השבוע: כולם מצחיקים אותי האיש שהכי שימח אתכם השבוע: נווווו יש כמה!!! האנשים שאתם הכי אוהבים: אוף נו האנשים שאתם הכי שונאים: אין ממש האיש\ה שאתם מאוהבים בה: די עם ההגדרות
איש שאמר לכם משהו מרגש עד דמעות: יש, יש
איש שנתן לם מכות אי פעם: דנה?
איש שסיפר לכם בדיחה מטומטמת: אבא
איש\ה שניסה להתחיל אתכם: סתם איזה ערס היום
איש שגורם לכם לצחוק: לא אמרתי כבר שיש הרבה כאלה? האיש הכי מכוער בכיתה:
האיש הכי יפה בכיתה:
איך נראה האיש הכי מכוער שראיתם בכל חייכם? לא זכור לי איך נראתה האישה הכי מכוערת שראיתם בכל חייכם?
לא טוב . האיש שאתם מספרים לו סודות: הרבה איש שאתם לא סומכים עליו: כאלה שאני לא מכירה מספיק טוב איש שנמאס לכם ממנו בצורה יוצאת דופן: אמממ...? איש שלא ראיתם המון המון זמן: לא יודעתתעתעעתעתעעתתעתעת איש שאתם מתגעגעים אליו ביותר: גיא
איש אחד שאתם רואים אותו כל יום[רק מישו אחד]: אין רק מישהו אחד! איש שנחמד אליכם מאוד: כנ"ל איש שאמר לכם שהוא אוהב אותכם[יכול לכלול אמאבא]: נגיד
איש שדרכו אתם מכירים אנשים אחרים: יש מלא איש שאתם אוהבים את השם שלו: לא יודעת איש שהשם שלו בכלל לא מתאים לו: לא יודעת ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לא זוכרת זה היה ממזמן מאמין באלוקים? כן מה הספר האחרון שקראת? ספר אחד באנגלית שלא סיימתי לקרוא עד הסוף אפילו כמה עמודים יש בו? לא זוכרת קראת הארי פוטר? כבר אמרתי-לא! יש לך שרשרת? כן
הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? סתם משהו דפוק
אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? כן
מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? את העיניים??? בטח
מה הצבע-שער שלך? גם חום... אוהב אותו? את השיער או את הצבע?? ..את שניהם האמת אני אוהבת.. מה הצבע של הנעליים שלך? אין לי רק זוג אחד יו נואו... אוהב אותם? יש סיבה שקניתי אותם, לא? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? בוצי! והוא עדיין שלי
היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? כלום, הייתי תינוקת מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא, אבל שמעתי מקרה די קרוב ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי יש לך בלוג? לא וקומונה? כבר לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? כמה ימים.. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פופקורן בסרט
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? לישון! באיזה צבע המקלדת שלך? אפור כזה מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח היה טעים? מאוד אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? המון איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? הרבה מהם... מה השם האהוב עליך לבן? גיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
... ולבת? יש כל מיני