לסופ"ש

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo32.gif לסופ"ש

טוב אז כל עוד אני גונבת אינטרנט מהשכנים (אם כי אני צריכה להקים לעצמי מבצר בגג כדי לעשות את זה) אני יכולה להיות אתכם קצת
בכל אופן נכנסתי מקום ליוטיוב לראות אם יש משהו חדש עם כל האנשים המסובסקרבים שלי וראיתי שגם טיילור אדוארד וגם ס'י גיי לי רוז שיחררו את הגרסאות שלהן לסטאק לייק גלו של שוגרלנד (לא מבזבזות זמן) אז בואו בואו תאזינו (אומנם שתיהם לא מתקרבות לקרסוליים של ג'ן אבל חייבת לציין ששתי קטעי ה"ראפ" שלהם משתלבים טוב יותר בשיר מאשר השטויות שג'ן החליטה לדחוף לגרסה שלה
) אז הנה תאזינו ותגידו מה דעתכן. מי טובה יותר, טיילור או סי ג'יי? טיילור- http://www.youtube.com/watch?v=qMK7TuRK7CQ סי ג'יי- http://www.youtube.com/watch?v=jGokg4LJU9o חוץ מזה ספרו איך עברה השבת? שמרתן? נהניתם? היה חם? אכלתם משהו טוב? בנתיים אשתף אתכם בתמונה מקסימה שצילמתי את אחת הפשושות בגן שלי. ילדה מדהימה שהחליטה שלשבת בתוך ציידנית זה כיף. היא ישבה שם במשך איזה רבע שעה עד שהחלטתי שאני צריכה לצלם אותה
איי פייל אני יודעת.

LeAnnDylan

Well-known member
והתמונה...

שעה אני מנסה לשלוח את ההודעה בסוף סגרתי את הדפדפן ופתחתי מחדש ושכחתי לשלוח שוב את התמונה.. זה מה שקורה כשגונבים אינטרנט מהשכנים...

West Doll

New member
מבצר בגג../images/Emo6.gif

מה את שמה את טיילור אחרי שכבר הבטחתי להרוג אותה?
היא עדיין גרועה בדיוק כמו בפעם שהיא רצחה לי את אנדו איט
איייף אני רק נזכרת בזה... "יו סטול מיי הפי יו מייד מי קרוואווווי" אני מזה עצרתי אותה באמצע. לא יכולה להקשיב לה עד הסוף. אמג מה עובר על הסי ג'יי הזאת בתחילת הוידאו
קיצר שתיהן גרועות
בקשר לשבת- מזה ישנתי איזה 24 שעות. היה מדהים! והייתי גם אצל אחותי למרות שלא נראה לי שהיא הרגישה אותי שם כי ישנתי
אבל שיהיה... ואיזה מאמי בתמונה
סטלנית

LeAnnDylan

Well-known member
עלק שתיהן גרועות;; מזה עשית לייק לסיג'יי

בפייסבוק;; ראיתי

LeAnnDylan

Well-known member
הו שיט צריך ללכת ../images/Emo122.gif

יש לי אוטובוס עוד איזה 10 דקות :| אני שונאת לקנות מתנות
חן חסר לך שאת לא נפגשת איתי היום לאיזה בארנץ'
קיצר דברי איתי.

symptoms

New member
גנבת אינטרנטים!

תעשי את זה עוד, משעשע יותר כשאת כאן
הייתה אחלה שבת, אני רק רוצה לסיים את העבודה הזאת שיש לי להגיש וסוף סוף אני אוכל לנוח ממש. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אז יאללה צ'ופ צ'ופ.. לעבודה...

וכן רוב היום אני בגג \חבול| אם כי האינטרנט של השכנים נוטה להתנתק יותר מידי :(

השטויות של ג'ן../images/Emo6.gif

סי ג'יי נראית אהבלה ברמות, אבל מוכשרת! שמרנו שבת, היה חם כל-כך! והיום בכלל עוד יותר. אכלנו... גלידה
בגיל הזה הכי כיף לחפש בתים חדשים..

האמת שאת טיילור אהבתי יותר

הסיג'יי הזו הזויה ברמות. בשירים שלה זה עוד נסבל. בשירים אחרים היא חייבת להפסיק לנסות לדחוף את הסטייל שלה שממש לא קשור לשיר. וחלאס עם הפרצופי קקי האלה. אם את בעצירות לכי לשירותים כפרה. הבובה מהגן
מהממת!

LeAnnDylan

Well-known member
לגמריי!

זה מה שאמרתי לחן. בשירים שלה סיג'יי ממש טובה (חן לא מסכימה
) בקאברים אני חושבת שאהבתי אותה רק באיזה 2 קאברים והם היו של איזה שירי נונ-קאנטרי בכלל

למעלה