לסופ"ש! ><

FunkyMonk

New member
../images/Emo32.gif לסופ"ש! ><

שתפו פעולה! זה שרשור הדדי P: לפה אפשר להעלות המלצות, תקריות, וסתם דברים מהשבוע שחלף עליכם.. אני אתמול קניתי חמישייה של דיסקים בדיסק סנטר... את אוקיי מחשב כבר היה לי.. P: מלבדו קניתי: king crimson - discipline Porcupine - lightbulb sun hendrix - bold as love primus - sailing the seas of cheese התרשמויות ראשוניות (כלומר, משמיעה ראשונה): קרימסון - לא מה שרציתי, למרות שהיה צפוי שהכיוון יהיה שונה משנות השבעים.. קצת מוזר לי, במיוחד הקול של הזמר... שונה מאד משאר זמרי הקרימסון למיניהם. הליריקה הרבה יותר.. מופרכת. פורקיופיין - ממה ששמעתי, זה נשמע טוב למדי. עוד צריך לעכל קצת את המוסיקה, אבל בכלליות מאד אהבתי. מוסיקה אלטרנטיבית-מתקדמת כבדה למדי, אבל לא יותר מדי. אני נמנע מלהמליץ על האלבום שכן שמעתי אותו במלואו רק פעם אחת. הנדריקס - לצערי אלבום די משעמם.. לא מעניין מבחינה מוסיקלית, הקטעים מאד קצרים ולא מתפתחים לשום מקום. חבל שבסטודיו הוא לא מה שהוא על הבמה. מאד חבל. את פרימוס עוד לא שמעתי אבל אני מאמין שלא אפול, מאחר ושמעתי כמה קטעים נבחרים מהאלבום ומאד התרשמתי.. תעלו נא גם אתם המלצות ושרשורים.

M e n s R e a

New member
תתחדש!

חמישיה זה די הרבה... קרימזון יהיו שונים, כי הם פרוגרסיב. לא משהו שלא נעשה, אבל גם לא משהו שהכי מאפיין את שנות ה-70 (או איזושהי תקופה, לצורך העניין). אין לי ממש על מה להמליץ...מועדי ב' השבוע, אז זה די זוועה. אני בעיקר לומד. אבל קניתי את שני הדיסקים הראשונים של מגהדת'. הראשון הוא בעל סאונד מזעזע להחריד, תוצאה של ילדים בני 20 מוכשרים בטירוף אך מסוממים עוד יותר, שמצאו לייבל, קיבלו 8,000$ למימון ההקלטות, ובזבזו חצי מהסכום, כך לדבריהם, על אוכל וסמים. השירים עצמם חזקים, הסאונד מחריד, יחסית למפלצת המטאל שמגהדת' הפכה להיות. השני כבר בעל סאונד טוב יותר (תוצאה של מעבר למייג'ור לייבל, חלום של כל אמן, קפיטול במקרה זה), אבל פחות טוב מבחינת השירים לטעמי.

FunkyMonk

New member
בהצלחה לך!

ותתחדש גם כן. יש לציין כמובן שאני כבר מכיר את קינג קרימסון - ולא זו הייתה הכוונה שלי. כוונתי הייתה שהאלבום דיסיפלן (מתחילת שנות השמונים), מאד שונה מהאלבומים של קרימסון משנות השבעים. פרוגרסיב היה המיינסטרים בסוף שנות השישים עד אמצע שנות השבעים. ממש בשנים של לדזפ. חמישיה זה אכן הרבה, ולאור העובדה שמלבד החמישה האלה צורפו בשבועיים האחרונים עוד 10 אלבומים לספרייה שלי (כלומר - 15 בכלל), יהיה לי קשה מאד לעמוד בקצב.. חצי מהאלבומים שנוספו לי עוד לא שמעתי פעם אחת בכלל! אני מקווה שעד סוף החופש אשמע את כולם לפחות פעם אחת...

M e n s R e a

New member
והיי-שעוד אנשים ימליצו

בחיאת, שתהיה פינה יותר ארוכה שרשורית...בטח יש לכם איזה המלצות...

Mercury Dogi

New member
הסופ"ש שלי

אוקיי אז מבחינה מוזיקלית חזרתי לשמוע קצת רדיוהד ילד א' ואמניסיאק ואז איכשהו התחלתי לשמוע את "אבי רוד" של הביטלס בלופ מטורף חוצמזה מזה סופ"ש מטורף ביותר תאמינו לי אין כמו ליפול לאיזה מישהו שאתה לא מכיר על הבית אחד הדברים וגם עשינו מדורה ועל האש קצת שתייה בשר וביטצ'ס עשו לי את הסופשבוע!

אואה לי היה שבוע דפוק

כל השבוע למדתי למבחן במתמטיקה ביום חמישי ובסוף לא הצלחתי שום שאלה דה דארק סייד אוב דה מון הדבר היחיד שהחזיק אותי בחיים, שבוע טוב לכולם!

Anuerysm

New member
המלצות אחלה

אוקי, לא בטוח בדיוק אם הוא יצא ב2006 או 2007, אבל האלבום של Paolo Nutini (הבכורה שלו), הוא דבר מגניב מאוד, אלבום רוק לא כבד מדי וסבבה, תנסו

אבל שמישהו ינסה לשמוע את

ההמלצות האלה, שלא ילכו סתם באויר
המממ להקה שגיליתי רק היום, הם עושים פורנגריינד ישראלי, הם במקור מירושלים, שמם הוא Abosranie Bogom ולפי מה שידוע לי הם היחידים מסוגם בארץ
יש גם את הלהקה העצומה שאני לא יכול להפסיק לשמוע, Nile, אני אמליץ על כל אלבום שלהם שתוכלו להניח עליו את ידיכם, הם עושים דת' מטאל עם הרבה הרבה פולקלור מצרי, יש להם נגינה מצרית כזאת בשירים
שוה לבדוק

שמיקי

New member
שבוע מבוזבז

לא עשיתי כלום. אבל מחר אני נוסעת לים המלח לפסטיבל תמר=] ממ.. המלצות קנו לי את אהוד בנאי- ממשיך לנסוע, אלבום הופעה, שיש בו שלושה דיסקים. ממ בנתיים לא שמעתי הרבה ממנו, אבל ממה שכן שמעתי, הוא ממש אחלה!! מממ.. ניסיתי להתחיל לשמוע את דיווידי בואי בעקבות חברה שלי שממש אוהבת אותו, ודווקא בנתיים הוא סבבה, לא נעים להודות אח"כ שהוא טוב למרות שירדתי עליה כל החיים=]. אז היא נתנה לי את...The Man Who Fell To Earth..

תזכורת-פסטיבל הקצב הישראלי-צוותא5.4

מומלץ להכין כרטיסים מראש כי נשארה כמות מצומצמת של כרטיסים! הזמינו כרטיסים עכשיו דרך משרד "קסטל" טל' 036045000 ובאינטרנט. ביום ה' 5.4.07 (חוה"מ פסח) בשעה 21.00 באולם "צוותא" 1 ת"א יתקיים פסטיבל רוק בהשתתפות ארבע להקות שיבצעו מחווה ללהקות הקצב המיתולוגיות משנות השישים בהשתתפות חברים מהלהקות המקוריות אשר יבצעו את האלבומים והלהיטים המקוריים. המשתתפים והמבצעים: "הצ'רצ'ילים" בביצוע דני שושן ו"מכונת הזמן" עם הגיטריסט חיים רומנו בחומרים מהאלבום הראשון ו"ג'ריקו ג'ונס" כולל הלהיטים "Living Loving" ו-"She's A Woman". עוזי והסגנונות בביצוע "שליחי הבלוז" מארחים את עוזי פוקס בלהיטים המקוריים מהאלבום "חברים", "רכבת הבוקר", "יום ולילה" ועוד. להקת "האריות" עם הסולן חיימון אלגרנטי בלהיטים המקוריים ממצעדי הפזמונים "Mary Cries Help" ,"Wheel Of Love", "Our Love's A Growing Thing" ועוד. להקת "הבמה החשמלית" בביצוע אשף הגיטרה החשמלית שלמה מזרחי ולהקתו בחומרים המקוריים של הלהקה עם המתופף המקורי אלי טובול. פסטיבל קצב כמו בימים הגדולים - אל תחמיצו!! מחיר כרטיס: 120 ש"ח בגוש המרכזי של האולם ו-110 ש"ח באגפים וביציע. מספר המקומות מוגבל - מסומנים בישיבה בלבד. לפרטים נוספים כנסו לאתר שלנו. מצורף עלון המופע.

השליחים מגיעים לי-ם ולצפון 12-13.4

הצוללת הצהובה בירושלים (טל' 026794040), חמישי 12.4.07, 22.00, 50-60 ש"ח: השליחים יבצעו את מיטב היצירות מכל האלבומים מכל התקופות של להקת "פינק פלויד" האגדית. חמדת ימים בצפון (טל' 046989423), שישי 13.4.07, 22.00, 60-70 ש"ח: השליחים יצדיעו ל-4 אגדות הרוק הגדולות "פינק פלויד", "לד זפלין", "סגול כהה" ו"קווין".

למעלה