לסקר מה,למה,וכמה.
S StrangeKind Of Woman New member 22/5/03 #3 הצבעתי....../images/Emo15.gif ואני חושבת שזהו אכן טריק שיווקי של הביטלס עצמם!
T The Mad Hatter New member 22/5/03 #4 הצבעתי לתשובה האחרונה, סתם כי בא לי באותו הרגע... אבל אני חושבת שזו היתה סתם שמועה שעברה. מה אני יודעת? אף פעם לא הכרתי את כל הסיפורים מסביב, רק את המוזיקה...
הצבעתי לתשובה האחרונה, סתם כי בא לי באותו הרגע... אבל אני חושבת שזו היתה סתם שמועה שעברה. מה אני יודעת? אף פעם לא הכרתי את כל הסיפורים מסביב, רק את המוזיקה...
H Honey Pie New member 23/5/03 #5 אני הצבעתי לאפשרות הראשונה... תעלול שיווקי מבריק של הביטלס...כי זה הכי קרוב למה שאני באמת חושבת- אני חושבת שזאת יכולה להיות התפתחות של בדיחה פרטית של ארבעת המופלאים, מהסוג שרק הם מבינים, ופשוט התחשק להם להכניס את זה בכל מיני צורות לעטיפות של אלבומים
אני הצבעתי לאפשרות הראשונה... תעלול שיווקי מבריק של הביטלס...כי זה הכי קרוב למה שאני באמת חושבת- אני חושבת שזאת יכולה להיות התפתחות של בדיחה פרטית של ארבעת המופלאים, מהסוג שרק הם מבינים, ופשוט התחשק להם להכניס את זה בכל מיני צורות לעטיפות של אלבומים
ב באדוּלינה New member 23/5/03 #6 אני הצבעתי "זוהי סתם אגדה אורבנית שעברה מפה לאוזן והתנפחה מעבר לכל פרופורציה" סתם, כי אני לא אוהבת קונספירציות.
אני הצבעתי "זוהי סתם אגדה אורבנית שעברה מפה לאוזן והתנפחה מעבר לכל פרופורציה" סתם, כי אני לא אוהבת קונספירציות.