לעתודאים... צריכה עזרה צריכה מספר טלפון של מישהו נורמלי במדור עתודה של חיל רפואה בלבד. תודה מראש!
N natalysh New member 27/3/06 #1 ../images/Emo32.gif לעתודאים... צריכה עזרה צריכה מספר טלפון של מישהו נורמלי במדור עתודה של חיל רפואה בלבד. תודה מראש!
../images/Emo32.gif לעתודאים... צריכה עזרה צריכה מספר טלפון של מישהו נורמלי במדור עתודה של חיל רפואה בלבד. תודה מראש!
P Patch A New member 27/3/06 #2 03-7379520/1/2 בד"כ עם הספרה האחרונה 2 עונים אנשים נורמלים יותר...אבל חוצמזה לא חושב שאי פעם נתקלנו במספרים אחרים. אם למישהו יש במקרה - התוספת תהיה מבורכת.
03-7379520/1/2 בד"כ עם הספרה האחרונה 2 עונים אנשים נורמלים יותר...אבל חוצמזה לא חושב שאי פעם נתקלנו במספרים אחרים. אם למישהו יש במקרה - התוספת תהיה מבורכת.
P Patch A New member 27/3/06 #4 לא בחופש, עד כמה שאני יודע אבל צריך הרבה סבלנות ואצבע זריזה על ה-redial..לרג' בסוף ענו, אני בעד לברר איתה, הבנתי שיש כמה פרטים מעניינים..
לא בחופש, עד כמה שאני יודע אבל צריך הרבה סבלנות ואצבע זריזה על ה-redial..לרג' בסוף ענו, אני בעד לברר איתה, הבנתי שיש כמה פרטים מעניינים..
N natalysh New member 27/3/06 #8 פעם לזה עם ה-1 ענתה רוזלין ../images/Emo7.gif אוף למה היא לא יכלה להשתחרר אחרינו
א אנכרוניסט New member 27/3/06 #11 היום יש את ליהיא, היא יחסית נחמדה בכלל, רוזלין, כשהיא ענתה לי, הייתה די אנטיפתית. אולי כי אני מועמד, מי יודע.
היום יש את ליהיא, היא יחסית נחמדה בכלל, רוזלין, כשהיא ענתה לי, הייתה די אנטיפתית. אולי כי אני מועמד, מי יודע.
N natalysh New member 27/3/06 #9 ../images/Emo41.gifענו לי! יחי המלך המשיח!!!../images/Emo41.gifחשוב תל אביבים, תתקשרו ל- 7979522. כל התל אביבים , לפחות, אמורים לבוא, אז תבקשו שיפקססו לכם זימון או משהו. גרררררר
../images/Emo41.gifענו לי! יחי המלך המשיח!!!../images/Emo41.gifחשוב תל אביבים, תתקשרו ל- 7979522. כל התל אביבים , לפחות, אמורים לבוא, אז תבקשו שיפקססו לכם זימון או משהו. גרררררר
P Patch A New member 27/3/06 #12 ובא לציון גואל... בינתיים ביררתי קצת, וגם חצי מהירושלמים לא זומנו, בלי שום סדר או הגיון...
א אינפונדיבולום New member 28/3/06 #13 הצחיקו אותי לא שלחו זימון, ואפילו לא התקשרו? וול, בכיף. שיחפשו אותי מחר בים המלח.