אני פשוט לא מאמינה ../images/Emo10.gif
יום אחרון בעבודה ורק עכשיו זה נקלט.. איך עצוב לי..
היה הכי כיף בעולם ואני באמת מאחלת לכם שאם באמת תהיו חייבים לעבוד בעתידכם הקרוב (או לא), שתיהנו בעבודה כמו שאני נהניתי. אני יודעת שזה רק שבועיים ואתם בטח אומרים "נו מה, היא בטח התלהבה כי זה היה קצר ומגניב ואחרי כמה חודשים כבר היה נמאס לה" אבל ממש לא. האנשים שעבדתי בסביבתם הכי מגניבים בעולם, וגם כאלה שלא באמת "עבדו" ביחד איתי אלא רק ראיתי אותם פעם ביום אם זה בחנות דיסקים או בקפה, פשוט העלו לי חיוך לפנים. בילינו בערך כל יום איזה חצי שעה בחנות דיסקים וזה הגיע למצב שכבר עזרנו שם למוכרים להכין שלטים
ס'חמודים XD הכרתי לא מעט אנשים חדשים והבוס שלי פשוט הכי מגניב בעולם וכבר הבטחתי לו שגם שנה הבאה נבוא להציק לו, והוא כמובן יצא בהצהרה שהמחזור שלנו היה הכי איכותי מכל אלו שעבדו במשרד שלנו. גאווה
הזמנו סושי לכל המשרד [8 אנשים פחות שתיים שאכלו מק' XD] והיה מצחיייייק לאללה [+התאהבתי בסושי
, בעצם אין יום שלא התפוצצתי בו מצחוק
העבודה הייתה קלילה כזאת ויצא לי להכיר טיפה יותר את השדה
ועכשיו אני בבית. וביום ראשון לא צריך לקום מוקדם. קצת מוזר, כי התרגלתי... אבל העיקר שאפשר לשמור על קשר עם כולם, וכמובן שניפגש, ואין אני פשוט שמחההההה על כל השבועיים האלה. לא יכול היה להיות יותר טוב מזה
אגב, בנות, אם אתן מחפשות חבר חתיך - זה המקום. אין סוף בריטים [אהמכרמל] ואמריקאים. פשוט לשבת ולהזיל ריר כל היום
~FIN