לפעמים יש ימים כה קשים

יש את ישראל ה../images/Emo9.gif ויש את ישראל ה ../images/Emo5.gif

ליאורוש את בטח ראית לאחרונה את הצד המואר שלי אבל יש לי כמו לרוב בני האדם צדדים ואירועים קשים יותר נכון אותם לפעמים נוח לי לכתוב כי זה מרפא אותי ככה עושים הרבה זמרים לדעתי מעבירים את הכאב לכתב וכל מה שכתוב שם זה אמיתי ונכון והסיפור חיים שלי הוא ארוך אני בן 28 עברתי הרבה ותודה על ההתעיינות לא הייתי לבד ביום בעצמאות הייתי בבלינדד דייט לא רחוק מהבית שלי וכמו שכתוב שם הבחורה נהנתה ממש להגיד לי שבתמונות אני יותר יפה
דקרה אותי בלב , וזהו

לא רוצה לדבר מלוכלך אבל שתלך להזדיין

זה רק מראה כמה היא בעצמה מכוערת! אנשים ששלמים עם עצמם לא מחפשים בן זוג מושלם להתפאר בו, כי יש להם את עצמם ... יותר טוב שעל ההתחלה קלטת אותה... ואם מישהי יצאה איתך לבליינדייט וקטלה אותך כי אתה פחות חתיך וכוסון ממה שהיא רצתה אז ההפסד שלה... לא צריך להתבאס. מראה חיצוני זה לא חשוב, אז אל תקח ללב כל בת זונה שתגיד לך שאתה נראה פחות טוב ממה שהיא ציפתה, כי בראש שלך בדיוק עברה מחשבה על שיעור היתר, הגרמים העודפים במותניים והפלולה בצוואר שלה, אבל אתה לא שתקת מתוך כבוד, אף אחד לא מושלם. ביוש יום טוב (=

אם הייתי אומר לה על ה"פגמים" שלה

היא לבטח גם הייתה נעלבת אבל אני לא כזה ובכלל לא חשבתי על זה עד ש,,,,,היא "קצת" העליבה אותי וחזרתי הבייתה מבואס אבל אני לא כזה שתלך לעזזל באמת הולך קדימה , בלית ברירה

מעיין51

New member
מה הבעיה עם זה..?

היא אמיתית.. *גם אם היא טועה* לעתי זה הדבר הכי חשוב בבן אדם.. ככה אתה באמת יכול לקבוע אם היא מעניינת אותך או לא

Are You In

New member
../images/Emo24.gif

ישראל, לכולם יש תקופות כאלו..אני מבטיחה לך שתעבור את זה. גם שאני נכנסת לדכאון קשה לי מאוד לצאת מזה ואני רק מרחמת על עצמי יותר. תראה, במקום להגיד לעצמך כמה אתה בודד ומסכן, תצא, תחפש תעסוקה, תשכיח את הראש שלך מכל הצרות, סתם תלך ברחוב ותראה שזה יעשה לך הרבה יותר טוב מלשבת בבית ולהיות בדיכאון. ובקשר לחבר שלך שלא הזמין אותך ביום בעצמאות, שיילך להזדיין! ובאמת שתשים זין על כולם, אם בא לך לצאת איתם- תזמין את עצמך. תשאל אותם לאן הם יוצאים ותבוא בלי שהם יזמינו אותך..מה אכפת לך? והבחורות האלה שפגעו בך, כנראה לא שוות את זה. יש עוד מיליוני בחורות בעולם הזה ואני בטוחה! שאם תמשיך לחפש אתה תמצא מישהי!

בניגוד למטיפים האלה...

(שאני מכירה מאוד מאוד מקרוב) אני לא מרגישה שיש לי משהו מיוחד או תורם להגיד לך... אני מרגישה שאני כן יכולה להבין אותך,גם אני בתקופה מאוד קשה בחיים שלי..תמיד הייתי ככה... ואין מה שאני אגיד כדיי שיוכל לעזור לך...ככה שאתה לא לבד,והחיים באמת חרא...באמת באמת...ושאף אחד לא יגרום לך לחשוב ש"הכל תלויי בגישה" וכל הזבל הניו אייג'י הזה...החחח כמה שאני שונאת את זה.... הדכאון שלך,העצבות שלך,נכונה היא,ולא משנה מה אנשים אחרים אומרים,מה שאתה מרגיש הוא מה שאתה מרגיש... אז לא יודעת...מקווה שיהיה טוב יום אחד...בינתיים אני מנסה להעביר את זמני בכל מני פעילויות...ממליצה לך על טיפול פסיכולוגי....זה הדבר שהכי עוזר....באמת...וגם ספורט יכול לתת הרגשה מאוד טובה..כמובן שהדברים האלה הם זמניים ולא נותנים מרפא אמיתי לייאוש שפשוט לא עוזב..אני מבינה את זה... אז מה נעשה?נלך להתאבד? דרך אגב..אתמול שמעתי את השיר "התאבדות" בפעם הראשונה בעקבות מה שכתבו כאן בפורום..המילים של השירים מאוד יפות וישירות.. זהו..מבטיחה לקרוא בבלוגך, להית' נטע.

מרחפת ../images/Emo140.gif

לכלכ אחד יש תקופות לא הכי טובות בחייו זה באמת זמן לקחת פסק זמן ולעשות דברים טובים כל מיני דברים טובים ומועילים הדכאון שלי הוא תוצאה של אירועים שאני עובר, נקודה הוא לא בא מין השמיים ספורט אני עושה, קתץ וגם שיחות,,,מה שניקרא פעם בחודש לא יותר לא ממש עוזר אני השחקן הראשי בחיים שלי ואני זה שמציל את עצמי בעצם להתאבד:? מה פתאום חס וחלילה יש עוד הרבה מוזיקה לשמוע , מוזיקה טובה ומרפאה חבל להפסיד אותה! אני!

הרוצח הזה (גירסה שלי)

THIS KILLER הרוצח הזה לא נותן לי לחיות אבל הוא חי בתוכי הוא לא נותן לי להשתלב בתנועה של האנושות אנשים לא מבינים שחיים בי שתי דמויות אחד שקט ואחד אפל ואניהו שניהם הרוצח השקט מבפנים והאפל השקט בתוכי וזה גורם לי להזיות מי מהם יותר חזק? עכשיו אני והוא בתוכי נמלטים מפני אור השמש כי שעת דימדומים הגיעה והוא יוצא לחופשי אז שמשאירים אותי יותר מדיי לבד יותר קל לו לצאת ולבלוט וזה דבר שעליו קשה מדיי לשלוט הרוצח הפנימי הזה פועל בתוכי ומסתיר ממני את יופיה של השמש הוא משתלט עליי כל יום הוא אוהב אותי שאני חשדן ובעיקר שולט לי ברגשות ועושה אותי עצוב אז מה את פוחדת ממני? לך "הוא" לא יעשה כלום איתי הוא זה שמתווכח אני זה שמנהל נגדו מלחמות לך איין מה לדאוג רק אם תבואי אצליח לשלוט בו סוף סוף

למעלה