לקצינים

Queen Of Rain

New member
|א-| איזה חום!!!!!../images/Emo178.gif

אני היחידה שמרגישה כאילו שערי הגיהנום נפתחו ? הבטיחו לי סתיו!! איפה הסתיו!?!? ראיתי היום ברחוב נחליאלי מסתובב עם גופיה וכפכפים סאעמק גם כן דני רופ הזה:| אני יכולה להישבע שמשלמים לו כסף רק כדי לבאסתי בכל מקרה לאור התנאים הקשים והבלתי נסבלים ששוררים בארצנו החמה העובדה שלא ישנתי כבר שבוע ושאני בקושי מתפקדת החלטתי להביא לכם אותה בהפקה מקורית אז קבלו - סימנים שחם מדי
אם חיברת לבית השחי צינור של מזגן
אם לכלב שלך יש מגלשות מים מהלשון
אם בתוך האוטו שלך ערבים אופים פיתות
אם מים המלח נשארה מלחיה
אם קנית אבטיח עם גרעינים קלויים
אם אתה יכול להדליק סיגריה מעמוד
אם על כבישי האספלט מתחילים ללכת הודים
אם מצאת את הכלב שלך במקרר בארגז הירקות
אם זבובים התחילו לשים קרם הגנה
אם לקבצנים בצומת מחובר רדיאטור
אם תאילנדי צולה על הפגוש הקדמי שלכם חתולה אז יאללה אנשים שיש להם מזגן שעובד 24 שעות ולאבא שלהם לא "קר" כשבחוץ 100 מעלות צלזיוס תהיו לי בריאים ויום טוב

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo160.gif

אמ, אני טסה היום בערב לגרמניה [יער! חורף! ויייפי!] ואחזור עוד שבוע. ביי ביי לכם.

thezanani

New member
../images/Emo10.gif

לכי לכי,לשוונצרברגרים שלך.
הזניחי אותי כך,עם לב שבור ווסת מדמם. עצוב לי!מר לי! דואב לי! ועוד כאלה! ---- נו. את נשארת?

בשנה הבאה

בשנה הבאה ... במונדיאל אם אנגליה תעלה.. זה עדיין לא בטוח ... רק אל תגידו לי שהנבחרת הזאת היא לוזרית... כי זה ידוע!

thezanani

New member
היא לא לוזרית,היא פשוט גרועה.

"i don't belong here"-סייד קראוץ' הטייח.

frikin shin

New member
תהני ../images/Emo13.gif וטיסה נעימה../images/Emo13.gif

אני טסה לגרמניה גם עוד איזה שבועיים וחצי משהו כזה

avki

New member
תהני! ותצלמי תמונות ותחזרי מהר...

ולכי לאיזה הופעה של נאצי מטאל!!

itaikuskus

New member
סתם שתדעו

הייתי אתמול בתו השמיני בירושלים ושמתי ידי על אלבום כפול שהוא בעצם האלבומים "the madcap laughs" ו-"barret" של סיד בארט, ביחד מאוגדים לאלבום כפול. המחיר? 69.90 כך גם יעלה האוסף echoes האלבום the wall ובכלל יש שם אחלה מחירים לאלבומי הפינק פלויד ובכלל אמנים אחרים. מומלץ לרוץ ולשים תידיים שלכם על משהו שם. אני אולי לא אמור לפרסם פה רשת חנויות כזאת או אחרת, אם זה באמת רלוונטי ציף מוזמנת למחוק ואני פשוט אכתוב מחדש רק את העובדה שרכשתי את האלבום של בארט ואני נהנה ממנו מאוד (שמעתי אותם לא פעם בעבר בהזדמנויות שונות והחלטתי שהגיע הזמן לצרף את זה לאוסף הדיסקים בבית). זהו, מומלץ לכולם.

אני מתכנן פלישה

לא סודית אבל... בתקופת החגים.מישהו רוצה להצטרף? יהיה כיף

One Echoe

New member
אני!!!

לעזאזל, זה מן חלום כזה...טאוור כ"כ יקרה לעומת התו.

למעלה