לראש השנה

O m r i K o

New member
שלום לכולם אני חדש בפורום הזה ../images/Emo13.gif

רציתי להתייעץ איתכם בקשר למשהו אני עובד בפאב כבר שנה+ ואנחנו חושבים לעשות בפאב ערב הצדעה לפינק פלויד שבמהלכו יוקרנו הופעות חיות של הלהקה על מסך ענק ובמשך כל הערב יושמע רק פינק פלויד אתם חושבים שזה ילך?? בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים??

בינג

New member
בטח שיילך ../images/Emo13.gif

כמו שהיה בסימנטק 4 שעות עליהם ובים את כל הדיסקוגרפיה שלהם בסדר כרונולגי....זה תמיד הצליח =]

edlessme

New member
שנה טובה מהקיבוצניק...

לפחות ככה חברה רואים אותי איפה שאני גר... מצטער שלא יוצא לי יותר לכתוב פה כל כך הרבה יותר... פשוט... קשה לי להגיע שם למחשב... אז רק כשאני מגיע הבייתה אני יכול לכתוב... והייתי בכאסח עצבני עם ההורים החודש האחרון.. אז.. לא ממש יכולתי להגיע הבייתה ולכתוב כאן... קיצר... אני נהנה שם לאללה.. ובאמת.. אנשים.. לאלה שבינינו שמתגייסים עוד הרבה זמן... לכו להתנדב בקיבוץ.. זה אחד מהדברים הכי כיפיים שיש בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... אגב.. יכול להיות שאני אהפוך לבן גרעין שמה... אז... גרעין אביק כבוד!!

../images/Emo32.gif צומת וולקן ../images/Emo66.gif

מישהו ראה את הסרט
אתמול היה אותו, ומסופר שם על להקת רוק בשם "צופן גנטי", שהתכניות שלהם מתנפצות בגלל מלחמת יום כיפור. הם מופיעים באיזה פאב שנקרא "צומת וולקן", ומזכירים בסרט לא אחת את פינק פלויד. בבר אמורה להיות השמעת בכורה של הצד האפל של הירח, ועוד כל מיני אזכורים.

The Albatross

New member
../images/Emo32.gif

מה לזה לעזאזל הפס החדש והמסכן של תפוז? לא נמאס להם למרר את חיינו?

Shakty

New member
רק בארץ מקבלים בחינם ועוד מתלוננים

אתה יודע כמה עולה לתחזק אתר בסדר גודל של תפוז על מאות הפורומים,בלוגים וכל אותם שירותים שגם שומרים ארכיב של שנים אחורה ? במקרה אני עוסק בתחום מספיק שנים לדעת שלמעט פה ושם פלטות תפוז נותנים שירות איכותי ומהיר - דבר המצריך שרתים חדישים ורוחב פס גדול - דבר העולה סכום לא מבוטל. המודל העסקי שלהם הוא חינם למשתמשים תמורת הזכות לפרסם אצלם - ואתה בא ועוד בוכה - נותנים לי בחינם ועוד מעיזים לדחוף לי פרסומות. אני שירות שאני נהנה ממנו מנסה לטפח - לפחות פעם ביום אני לוחץ על אחד הבאנרים, כי ככל שלתפוז יהיה יותר משאבים אנחנו נהנה יותר. עם שיטת שיווק אחת אני לא מסכים חלוטין ואותה אני חוסם - POPUPS זה מציק וגונב את הפוקוס מהעמוד שאתה נמצא בו, הכי מציקים מהפופאפס הם הפלאשים שלא נסגרים, כמו ש YNET דוחף - זה גועל נפש. מעבר לזה זכותם של תפוז לנסות להרוויח בתחום הזה שנקרא תוכן באינטרנט.

The Albatross

New member
וזכותי להתלונן על העיצוב המזעזע

בו הם בחרו. מאוד יפה מצדך ללחוץ על באנרים. רק שאני לא בטוח שהם אכן מקבלים כסף על כל באנר שנלחץ - לפי דעתי המודל העסקי הוא שרק אם בסופו של דבר אתה קונה מהאתר המפרסם, תפוז מקבלים אחוזים מהעסקה. ככה זה עובד בגוגל, ככה זה אמור לעבוד בכל מקום אחר. נראה לך שמפרסמים ישלמו תמורות לחיצות? מה הבעייה של תפוז לפתח קליינט שעובר דרך הקישורים האלה? אוקיי, זה היה נושא אחד. נושא שני, הוא כמובן הצדקנות החביבה. השרתים של תפוז קורסים אצלי בערך אחרי כל הודעה שאני שולח. אני לא יודע עד כמה התופעה מורגשת אצל אחרים, אבל השרתים שלהם לא ממש חביבים עלי. אז אתה צודק, השירות שלהם אכן עולה כסף, והרבה כסף. אז כן, מותר להם לדחוף פרסומות (שאני, אגב, כמעט ולא רואה בגלל הפיירוול שלי). אבל מה ההבדל בין הפופאפים של ווינט לבין הפרסומות או לצורך העניין הסרגל החדש של תפוז? שניהם מבחינתי מושכים את העין, שניהם מעצבנים, ושניהם לא מניחים לי להתרכז במה שבאמת מעניין אותי.

אתה צודק לגבי הלחיצות על הבאנרים

ככל הנראה. לגבי הבעיות הטכניות של השרתים, אני יכולה רק לומר שההנהלה עושה מאמצים להתגבר עליהם. לשנינו, כנראה, יש נטיה לציניות בעניינים אלו. מצד שני, העיצוב של הסרגל החדש דווקא חביב עלי יותר מהקודם. עניין של טעם, כנראה. והוא גם בהחלט יותר אסטתי ופחות מפריע מפופ-אפים.

The Albatross

New member
אולי זה בגלל הכאב ראש שלי היום. ../images/Emo13.gif

הסרגל החדש יותר מדי תופס לי את העין. טוב, נחכה למחר ונראה אם גם כשאני לא עייף זה קורה.

לא נראה לי שזה הכאב ראש שלך..

משום שלי יש כאב ראש עוד יותר גדול ממך, ולי זה פחות מפריע.
מצד שלישי, אמי מצאה במהלך החג בביתה את כל אלבומי הויניל הישנים שלי - כמה מאות - ביניהם AHM הישן והטוב. מי כתב כאן לפני כמה ימים על ההבדלים בין חוויית אלבומי הויניל - הוצאתם מהעטיפה, השמתם על הפטפון, הנחת המחט בעדינות על הטרק הראשון, והאזנה באיכות אחרת - זה נכון מאוד. ויש גם אלמנט נוסף - אלמנט המסתורין, שנעלם בעידן האינטרנט. לאלבום (שהיה בהדפסה ישראלית) לא היה מצורף דף מילים, לא היו שום פרטים על ההפקה. זה הוסיף נופך מסתורי ומרתק לקשר בין המאזינים ללהקה וליצירה. כיום, בעידן האינטרנט, זה נעלם. מוסיקה היא מוצר נגיש, ובמידה מהותית זול משהיה בעבר - והיחס אליה הוא בהתאם. מה דעתכם?

The Albatross

New member
דעתי היא...

שאף פעם לא חשבתי שאני אשווה גדלים עם אישה, אבל הנה זה קורה.

בינג

New member
בטח שאת צודקת...

לגבי הויניל אני עוד לא יודע עוד לא יצא לי לשמוע לבד ובהתרכזות אלבום כלשהו... אבל לגבי המוזיקה....אין מה להשוות את המוזיקה של היום לגבי פעם =\ וזה כל כך מעצבן עם כל הטכנולוגיה היום והמודעות לכל מיני דברים והאיכויות הטובות, עדיין אומנים לא עושים את מה שהם צריכים לעשות...

Shakty

New member
הוא לא צודק לגבי הלחיצות

יש כמה שיטות מקובלות לחשב תגמולים על באנרים - יש כאלו שאפילו מתגמלות על עצב הצפייה בבאנר (ללא קשר אם לחצו עליו או לא) ויש גם שיטות שמתגמלות לחיצות. הרעיון עובד על סטטיסטיקה המפרסם רוצה שכמה שיותר אנשים ילחצו על הבאנר - תפקיד הבאנר הוא לא למכור אלא להביא את האנשים לחנות. שיטות כמו CPC או CPM לא קשורות לאם התבצעה מכירה או לא בסופו של דבר - ואלה השיטות הפופולוריות ביותר לתגמול באנרים.

The Albatross

New member
../images/Emo26.gif

אז מה הבעייה של תפוז לבנות קליינט שכל תפקידו הוא להיכנס לקישורים?

Shakty

New member
מהסיבה הפשוטה שיש UNIQUE IP

מי שסופר את הכניסות יראה ש 99% מהן נעשו מאותו IP ואז הן לא נחשבות חוקיות לקבלת תגמולים. אבל גלשנו OFF OFF TOPIC אם אתה רוצה הסבר יותר מעמיק פנה אליי בפרטי.

yaronbarb

New member
מישהו כאן היה במופע של אגרול?

איך היה? (ולא רק הקטים של פינק פלויד...)

שכחת לשרשר ל-OFF

ולציין שהנך חלק מההפקה (מטעמי גילוי נאות). אני מבקשת שלא תנהל התכתבויות עם הקהל מעל גבי הפורום. כמו כן, אם לא תשרשר את ההודעות שלך הנוגעות להופעותיך לשרשורי ה-OFF, הן תמחקנה, להבא. אנא עיין שוב בתקנון הפורום.

למעלה