לראש ולא לזנבנב

בבקשה עזרה

אני יודע שזה לא קשור אבלל זה הפרום הכי קרוב לשפות שמצאתי!!!! ואני מודה מראש לעוזר לי!!!!!!!! מישהוא אולי יודע איפה יש דף עם כל האותיות בערבית?(ערבית כתובה לא מותפסת) זה מאוד מאוד חשוב לי תודה מראש לעוזר!!!!!!!

מורן 1986

New member
שרשור חדש !!!

טוב בזמן האחרון לא יוצא לי ממש להגיב כאן לדברים .... אבל .... אל תחשבו שנעלמתי - אני עדיין כאן ! חיה ונושמת !!! וגם חשבתי על רעיון חדש לפורום - לשרשר תמונות שלכם - אנשים עשו את זה במלא פורומים וזה יכול להיות ממש ממש פצצתי !!!! אז קדימה להתחיל לשרשר !!!

ketty the sheep

New member
אמ ../images/Emo13.gif

לדעתי, יוכלו לעזור לך יותר בפורום ערבים, כי שם מן הסתם יש הרבה אנשים שדוברים ערבית. ואם כבר כאן, אז יהיה נחמד מצדך לפחות לשרשר הודעה לא קשורה שכזו לשרשור ה
אבל הנה
מקווה שזה עוזר

מורן 1986

New member
פחדנים !!!

א. למה הוסיפו את הודעתי ל
??? ב. פחדנים !!! אף אחד לא שם את התמונה שלו
אני בטוחה שאתם לא נראים ככה
או ככה
ןכמובן שלא ככה
וככה
אז מה הבעיה ??? הנה אני מתחילה - ואני שמה את התמונה שלי
קחו דוגמא ותמשיכו לשרשר !! (דרך אגב לא אני בחרתי את השם פשוט ידיד שלי שלח לי את התמונה ... - תראו כמה אני מתאמצת !)

lgmtk

New member
אמממממממממממממממממממממממממ

עם פנים לצד "אני מתבייש...........
"

lgmtk

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif.....

neko

New member
וסתם כד"א, אין הבדל בין ערבית

כתובה למודפסת. ודווקא בפורום ערבים אני לא חושב שתמצא רשימת האותיות. האם למישהו כאן יש את רשימת האותיות בעברית?

ketty the sheep

New member
ממ, נקודה טובה

למרות שלא קשה למצוא.. הולכים לbabylon.com ומקלידים arabic\hebrew\whatever וביחד עם ההגדרה נותנים לך את רשימת האותיות של אותה שפה. אבל כן, הצדק עמך, נקוסאן.

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

מלאכית16

New member
אם כבר יש שירשור עוף.../images/Emo110.gif

איך כותבים שנה טובה בקאנג'י
(אני יודעת איך כותבים בהירגאנה, ואיך אומרים..אבל אני תוהה איך זה הולך בקאנג'י..
)

ketty the sheep

New member
חיפשתי, ומצאתי את הדף

הזה. כתוב שם אקמשטה אומדטו גוזיימס בקאנג'י
(וגם ראיתי שהשנה היא ההיטסוג'י דושי! ^_^;)

מורן 1986

New member
קיבלתי צו ראשון !!!!!!!!!

אנשים אני מאושרת עד הגג !!! סוף סוף הגיע היום המיוחל - קיבלתי צו ראשון !!!!!!!!! זה עם פרטים והכל !!! איזה כיף לי !!!! הייתם צריכים לראות איך צרחתי מאושר !!!! וגם הייתי בשוק- כי חברה הכי טובה שלי גם קיבלה היום צו- היא התקשרה אליי ושתינו הלתהבנו יחד !! ואז הלכתי לקנות משהו ו.................כשחזרתי- ראיתי בתיבת דואר את הצו הזה !!!!!! איזה כיף לי !!!!!!!!!!!

למעלה