לרעבים באפריקה

הפעת מחווה ענקית בבארבי

המופע עולה 80 ש"ח וכולל ניגון אלבומים שלמים כגון החומה, דארק סייד ועוד, יהיו גם הקרנות היסטוריות ונדירות של הופעות. מומלץ להגיע. בבארבי ת"א בשעה 21:00 5.7

Perfect sense

New member
../images/Emo32.gifמאוד../images/Emo32.gif

אני מנהל קומונה בתפוז.. ואני רוצה להחליף כינוי בלי שהגישה שלי לניהול הקומונה תהרס... <בקיצור..שאני ימשיך לנהל את הקומונה...עם כינוי חדש> מישהו יודע איך עושים את זה?

פורום התמיכה של תפוז

יש להם את התשובה בשבילך ... לפעמים לוקח זמן כן? אבל תשובה אתה תקבל...

פורום התמיכה של תפוז

יש להם את התשובה בשבילך ... לפעמים לוקח זמן כן? אבל תשובה אתה תקבל...

Shakty

New member
לכל אוהבי משינה בפורום - בשבילכם

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=411306 לינק

MIniMage

New member
אם אתם רוצים לעזור לרעבים באפריקה

אז כנסו לכאן www.thehungersite.com ותתרמו כל יום 1.1 כוסות של אוכל יבש לרעבים ברחבי העולם בחינם! יש לכם את הכח להציל החיים ע"י לחיצת כפתור פעם ביום! כנסו ועזרו ;) אה וד"א אני חדש פה. התחלתי לקרוא כאן מאז ששמעתי שהפלוידס מופיעים.

אומי5

New member
ואני חשבתי שרק אני נזכרתי בכם ...

לרגל האיחוד. מה יש עכשיו מלא חדשים ?יש גל התעוררות בפורום ? מגניב.

gdavid1

New member
לא יכול לחכות ליום שבת

אני מניח שכולנו נהיה מרותקים למסך הטלוויזיה, וחלקנו אולי גם יהיה שם. אני ניסיתי אך הבנתי שהכרטיסים יהיו מאוד יקרים. בכל מקרה בחברת אונטור נאמר לי שיש סיכוי קלוש שהלהקה תצא לסיבוב הופעות. נקווה... www.ontour.co.il

אני בהחלט אהיה מרותק.

(מזל שאחותי יידעה אותי שזה משודר, משום-מה לא נתקלתי בפרסומות וכדומה... טוב שיש אותה
) תהנו, כל מי שיהיה שם, וכל מי שיהיה שם בלבו :)

בבקשה...

שימו לב לתקנון הפורום: אין להעלות פרסומות אלא בשרשור OFF, ובלי לינקים.

יולי בקמלוט תל-אביב

1.7 (שישי, 21.30): רביעיית טבת סלע בחומר מקורי של ג'אז, רגאיי ומוסיקה אפריקאית. 2.7 (שבת, 21.30): עדי דגן במופע של מוסיקה שחורה בשילוב רוק. 3.7 (ראשון, 21.30): יוני פוליקר במופע "את האמת רואים בלילה". מופע אקוסטי ואינטימי. 4.7 (שני, 21.30): אסף כהן וחברים במופע אקוסטי. 5.7 (שלישי, 21.30): ירונה כספי במופע "תני לשתיקה לבעור". 6.7 (רביעי, 21.30): אמיר ברנט במופע "לבד עם חברים". הופעת פוסט בכורה אינטימית אקוסטית. 7.7 (חמישי, 21.30): מיקי שביב במופע "שביב אלטרנטיב". מופע אינטימי ומרגש. 8.7 (שישי, 21.30): להקת "שליחי הבלוז" בקלאסיקות הגדולות של הרוק משנות ה-60' וה-70'. 9.7 (שבת, 21.30): להקת מג'נטיק מבצעים רוק מתקדם משנות ה-70' וחומר מקורי. 11.7 (שני, 21.30): אליאל אבקסיס ולהקתה במופע רוק ישראלי מקורי. 12.7 (שלישי, 21.30): ה-Dance Reflex בהופעה. 13.7 (רביעי, 21.30): להקת Sweet Pill במופע רוק מקורי באנגלית. 14.7 (חמישי, 21.30): מופע מחווה ללהקת U2 בביצוע להקת "OVERTONE" מחיפה. 15.7 (שישי, 21.30): מאור כהן & The Sends במופע ג'אז עם שירים משנות ה-40'-60'. 16.7 (שבת, 21.30): רות דולורס-וייס ולירון משולם במופע משותף. 17.7 (ראשון, 21.30): "רווח כפול" - מופע רוק קלאסי - אלקטרוני מרווח. 18.7 (שני, 21.30): זיו רובינשטיין והתינוקות במופע "כאילו אין ים". חוגגים אלבום חדש ומופע חדש. 19.7 (שלישי, 21.30): ארי גורלי בהופעה. 20.7 (רביעי, 21.30): ליאור מלח בהופעה. 21.7 (חמישי, 21.30): להקת נובמבר במופע רוק ישראלי חדשני וסוחף. 22.7 (שישי, 15.30): מופע אחה"צ - שירים לשבת עם גדי פיינגולד ואיתן כהן. 22.7 (שישי, 21.30): אריה מוסקונה ולהקת "חבל על הזמן" במופע 60'-70'. 23.7 (שבת, 21.30): אודליה בן-אבי במופע האקוסטי "לוקח רחוק". זמר אורח: אורן ג'ורנו. 24.7 (ראשון, 21.30): מני במופע "שניות שקטות". רוק עם ניחוח אלקטרוני בהרכב מלא. 25.7 (שני, 21.30): להקת דבש במופע "גלגל ענק". מופע רוק ישראלי מקורי. 26.7 (שלישי, 21.30): אלי רוזן בהופעה. 27.7 (רביעי, 21.30): איזי והפתולוגים במופע אופי קברטי. אורח מיוחד: עמי מנדלמן ("הכל עובר חביבי"). 28.7 (חמישי, 21.30): אילן וירצברג במופע "זמן גיטרות" מארח את טל וייס. 29.7 (שישי, 21.30): להקת גמאגמא במופע רוק וגרוב ישראלי מקורי. 30.7 (שבת, 21.30): מיקי מיראל במופע "השיכור" בליווי להקת "שליחי הבלוז". הפרטים המלאים על הופעות אלה באתר שלנו: www.kamelot-ta.com

היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

סופשבוע אימוץ חתולים בתפוז אנשים
מבצע הצלה מיוחד להצלת חתולים מן "העמותה למען החתול" יתקיים ב-blogtv החל מהערב בשעה-22:00 ועד יום ראשון. בעמוד המיוחד תוכלו להכיר את החתולים, לקבל תשובות של מומחים בנושא אימוץ והתנהגות חתולים, ולשמוע "סיפורי חתולים" של מיטב האמנים שהצטלמו במיוחד לצורך המטרה הזאת: עופר שכטר, גיא לואל, מיכאל מושונוב, ירדנה ארזי, רוני סופרסטאר, ערד ניר, אסי עזר, אפרת רייטן, יוסי אזולאי, ריקי בליך, עומר ברנע, מרגלית צנעני ועוד רבים רבים אחרים.... 30 הגולשים הראשונים שיגיעו לעמותה למען החתול ויאמצו חתולים יקבלו ערכה חתולית" מיוחדת במינה: אוכל מתנת חברת פיורינה וחול וארגז חול מתנת חברת "רויאל קניין" ו"פגז עולם החי".
דוד רוטנברג, עורך המוסף קולות שבעיתון החרדי "בקהילה" יתארח בפורום חרדים היום בשעה 13:00 ויענה לשאלות הגולשים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=818&msgid=55795922
מתכוננים למכביה - הערב בשעה 18:00 אתם מוזמנים להשתתף בחידון המכביה הגדול בפורום אולימפיאדה וספורט הישגי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1039
בואו להשתתף במשחק הפוסטרים הגדול של הקיץ! אין לכם במה לקשט את קירות החדר שלכם? זה הזמן להכנס למשחק ולזכות! לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=34548

למעלה