לשבועות

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo41.gifבקשה/שאלה../images/Emo41.gif

אממ אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול את זה אבל אני מחפשת קטעי מוזיקת רוק בלי מילים כאילו....ששמועים רק גיטרות ותופים.... אז אם אתם מכירים אתם יכולים לעזור לי? תודה

../images/Emo32.gifהופעות השליחים לסוף השבוע

16.6 (חמישי, 22.00): השליחים חוזרים לבארבי כ"ס למופע שכולו יוקדש לאגדת הרוק הגדולה בכל הזמנים - "סגול כהה". את המופע תפתח להקת BURN במחווה ל"ריינבו", "נחש לבן" ועוד... 17.6 (שישי, 21.30): השליחים יצדיעו למיטב הקלאסיקות הגדולות של שנות השישים והשבעים: "שיקגו", אריק קלפטון, "סגול כהה", "סנטנה" ועוד בקמלוט ת"א. פרטים נוספים באתר שלנו: http://bluesmsgr.listen.to שליחי הבלוז מאחלים לכל בית ישראל חג שבועות שמח!!!

wish i was here

New member
קטעים אינסטרומנטליים יענו

וד"א,זה גיטרה תופים ובאס(!!!) למה תמיד שוכחים את הבאס?!,תשאלי בפורום אחרים,כי האינסטרומנטלי לגמרי היחיד שעולה לי כרגע בראש זה interstellar overdirve....רוק עם נטיות פסיכדליות...לא בטוח שזה מה שאת רוצה

הגעת למקום הנכון

למרות שיש עוד פורומים שיכולים לעזור לך, אני אתן לך את מה שאני אוהב: ג€ Cluster one/ one of these days/ careful withat axe, eugne/any color you like/mudmen/marooned/. מקווה שתאהבי את השירים.

oribarak

New member
את לא מתכוונת רק לפינק פלויד כן?

כולם יגידו לך קטעים של פינק פלויד אז אני אגיד קטעים אחרים יש את moby dick של לד זפלין, יש את ה"תמנון האיטר" של כוורת שלדעתי זה לא יבייש אף להקה גדולה.אם יעלה לי עוד לראש אני אכתוב

buffa

New member
lady of shallot של אטומספירה

וגם קוראל לאוהבים הצעירים של הצ'ר'צילים לא רע. ב-echoes של פינק פלויד יש קטע אינסטרומנטלי נהדר. אגב שירים נהדרים, epitaph ו-i talk to the wind של קינג קרימזון יכולים לעניין.

BURN

New member
להקת "שריפה" בקמלוט ת"א 13.6.05

במוצאי חג שבועות, יום ב' 13.6.05 בשעה 21.30 במועדון קמלוט תל-אביב (רח' שלום עליכם 16 פינת בן-יהודה) תופיע להקת "שריפה - BURN" מנתניה ותצדיע ללהקות הרוק הכבד של שנות ה-70': "לד זפלין", "סגול כהה", "ריינבו", "נחש לבן" ועוד... בואו לראות את אחת מלהקות הרוק המעולות שפועלות בארץ, מהקהילה הרוסית, שלא זכתה עד היום לחשיפה המגיעה לה. דניס ריזיקוב - שירה ניקולאי בניקוב - גיטרות חשמליות גנאדי דווידוב - בס רומן טומקין - קלידים סם דווידוב - תופים כרטיס: 40 ש"ח. להזמנות בטל': 03-6298666.

מופע "החיפושיות" בצוותא 22.6.05

קונצרט רוק אדיר. "צוותא" ת"א, יום ד', 22.6.05 שעה 21.00. שלוש שעות עם כל להיטי "החיפושיות" מכל האלבומים ועוד קלאסיקות בלתי נשכחות משנות ה-60'. בהשתתפות: להקת הכיסוי מס' 1 של "החיפושיות" MAGICAL MYSTERY TOUR, שתיקח אותכם למסע קסם אל שדות תות לנצח משנת 1963 ועד שנת 1970, ותארח את להקת הקאוורים מס' 1 בארץ "שליחי הבלוז" האגדית, במיטב להיטי "החיפושיות", "האבנים המתגלגלות", "החיות", "הקינקס", "הקצפת", "פרוקול הארום", "הדלתות", "האבות והאמהות", "זאב הערבות" ורבים אחרים... שתי להקות פצצה במופע אחד - אל תחמיצו!! עקב הביקוש העצום הצפוי לאירוע, מומלץ להכין כרטיסים מראש. כרטיסים במחיר 110 ש"ח באגף המרכזי של האולם ו-100 ש"ח באגפים וביציע. כרטיסים במשרד "קסטל" טל' 03-6045000. פרטים נוספים באתר שלנו. לרכישת כרטיסים באינטרנט לחץ כאן.

psophia

New member
דחוף שאלה על הופעות!!!

למישהו יש מושג איפה אפשר לקבל מידע על תאריכים של הופעות של אמנים ישראליים בארץ!? הופעות כמו ריטה, שלמה ארצי, וכו'?

למעלה