לשבוע החדש

אוי יום מטורף../images/Emo14.gif

קמתי בבוקר וחזרתי למבחן בהיסטוריה אח"כ הלכתי לביה"ס ושבאתי לסגור את המטריה נחתכתי ביד וירד לי דם
(אם אתם שואלים אז עכשיו יותר טוב
) היסטוריה
היה לנו את המבחן, לא כ"כ קשה בסוף והעתקתי חלק ממנו לחברה שלי שלא באה לבי"ס
תנ"ך
כתבה הרבה על הלוח (מה עוד חדש
) והסבירה לנו מה יהיה במבחן (למה הכל מבחנים כל הזמן
) ועל מה להתכונן
(לפחות היא לא נתנה ש"ב
) לשון
גם הסבירה מה יהיה במבחן על מה להתכונן, וחזרה איתנו על הדפים שהיו כשיעורי בית ונתנה עוד דפים(
) ספרות
הסבירה לנו על איזה סיפור אחד ונתנה שאלות (סיימתי בכיתה
) ערבית
עשינו כמה דפים בחוברת והשתעממנו עד מוות

אניי..

קמתיי .. הלכתי לבית ספר בגשם
וו... בבית ספר לא היה מענייןן ... וכל הצהריים ניתקעתי בבי ובערב ככה אחרי אחיות או לא להיות אני יתחיל שיעורים כן אני אוהבת מאוחר לעשות שיעורים כל היום אני חורשת על המחשב .. זאת אני .. משועממת .. ויש לי מחר מבחן אני לא מקבלת ממישהו איזה בהצלחה קטן
?

חחח, גמאני ככה../images/Emo14.gif

אבל אני עושה שיעורים מהר, וחורשת על המחשב
ובהצלחה במבחן שלך מחר, אני מחזיקה לך אצבעות
במה הוא?

../images/Emo51.gif איזה חמודה../images/Emo99.gif

תאמת אני צריכה ללמוד סיפור שלםם בספרותתתתתתת כי המבחן בספרות .. וו .... ישל י ביום חמישי בהנדסה וחשבון ביחד
כמה אפשרר?

hannah montana

New member
../images/Emo65.gifשנה אזרחית טובה מקומונת..../images/Emo41.gif

שנה אזרחית טובה מקומונת סדרות Disney channel
קומונה לסדרות כגון:כ"כ רייבן,החיים המתוקים של זאק וקודי,Phil of the future,Hannah montana וגם על סרטי דיסני:High school musical וכדו'... לקומונה לחצו:כאן

dafnasagiv

New member
את מוזמנת לשתף בתחושותייך ../images/Emo140.gif

מה היא החוויה המינית והזוגית שלך? שלום לך, בימים אלו נערך מחקר ארצי ומקיף בתחום החוויה הזוגית והמינית של נשים בפרט. מטרת מחקר ארצי זה, הינה לעקוב אחר מערכת היחסים הזוגית והחוויה המינית, שנשים הטרוסקסואליות חוות בחייהן. המחקר מתמקד ברגשות, המוטיבציות והמחשבות של האישה כלפי החוויה המינית, כלפי גופה וכלפי בן-זוגה. חוויותיך והרגשותיך האישיות יוכלו לתרום רבות להבנת פן משמעותי זה בחיינו כל קול חשוב! המחקר מועבר באינטרנט, כך שמובטחת לך אנונימיות וסודיות מוחלטת. מילוי השאלון האמריקאי אורך כ- 15 דקות, ולמעשה את בוחרת מתי ואיפה נוח לך למלא אותו. אודה לך אם תיכנסי לאתר באמצעות הקישורית הבאה: http://seker.atarimnet.info אנא הקלידי את מספר השאלון 1194 בפינה הימנית למעלה ומלאי את השאלון בזמנך הפנוי. כידוע לך אין מחקר ללא נבדקים, ולכן הסכמתך להשתתף במחקר חשובה מאוד. אני מאוד מעריכה את המאמץ ותשומת הלב שלך, אשמח לשתף אותך בתוצאות המחקר. במידה ואת מכירה אישה בהריון אנא הפני אותה לאתר הנ"ל אך עליה להשיב על שאלון 1008. תודה מכל הלב, דפנה שגיב-רייס (יוזמת ועורכת המחקר) המחלקה ללימודי מגדר- אוניברסיטת בר-אילן [email protected]

מה קרה?../images/Emo10.gif../images/Emo14.gif

את מצודדת? או שזה השפעת שמתרוצצת היום בארצנו? (במצודדת הכוונה למצוננת
)

למעלה