לשבוע הספר!

יובל94

New member
../images/Emo207.gif היי ../images/Emo9.gif

בשוודיה ישנה ילדה קטנה וחמודה שיש לה קול מדהים היא רק בת 15 וכבר הספיקה להוציא 2 אלבומים וביניהם גם כמה סינגלים איימי דאימונד.. נשמע לכם מוכר? גם אם לא.. אתם מוזמנים להיכנס לקומונה שלה ופשוט-להנות!

../images/Emo32.gif לשבוע הספר! ../images/Emo63.gif../images/Emo22.gif

אני לא יודעת מה איתכן, אבל בשבילי שבוע הספר הוא חג שלא כתוב בתנ"ך
והוא בהחלט מצדיק שנקדיש לו את האוף השבועי שלנו!
האם אתן קוראות ספרים?
האם אתן מבקרות בשבוע הספר?
אם כן, האם הייתן השנה? קניתן משהו?
מה הספר האחרון שקראתן/ קוראות עכשיו?
תנו שם של ספר שאתן אוהבות במיוחד
איזה ספר, לדעתכן, צריך להפוך לסרט (מאלה שעדיין לא הוסרטו)?
אם בראד היה צריך לשחק דמות מספר שקראתן/ שאתן מכירות, איזו דמות הייתן נותנות לו לשחק? (הא, השאלה האחרונה היא כבר לא כל כך אוף
אבל לא יכולתי להתאפק...)

עונה ../images/Emo132.gif

האם אתן קוראות ספרים? בטח, אחרת הייתי מעלה כזה סקר?
האם אתן מבקרות בשבוע הספר? כן
אם כן, האם הייתן השנה? קניתן משהו? הייתי בשבת, האמת היא שהיה די מצומצם, לצערי
אני לא קונה, כי יש לי תלושים לסטימצקי- אז אני מעדיפה לקנות שם מאשר בדוכנים. מה הספר האחרון שקראתן/ קוראות עכשיו? הממ.. "אל תיגע בזמיר" של נל הרפר לי (יש גם סרט
) תנו שם של ספר שאתן אוהבות במיוחד- "פרא אציל" של דודו בוסי, קראתי אותו ביומיים
נו, וגם "רודף העפיפונים"
איזה ספר, לדעתכן, צריך להפוך לסרט (מאלה שעדיין לא הוסרטו)? "אחות לבי" של צ'יטרה בנרג'י דיווקארוני (את "אדונית התבלינים" להסריט- ואת זה לא?) אם בראד היה צריך לשחק דמות מספר שקראתן/ שאתן מכירות, איזו דמות הייתן נותנות לו לשחק? טוב, בשנים האחרונות קראתי הרבה ספרים הודיים וסיניים, והוא לא בדיוק מתאים לשם
נראה לי שהיה מתאים לו לשחק את ג'רלד ב"האפיפיורית יוהנה" (בטח לא קראתן את זה, זה ספר לא כל כך מוכר)

פלאפאל

New member
אני קראתי האפיפיורית יוהנה,

(אללי, אני חייבת להפסיק להכנס הנה, אני מרגישה אובססיבית לפורום הזה
)
לאפיפיורית. ולא מתאים לו לשחק את ג'רלד
לא אהבתי את ג'רלד בכלל. כאילו, הוא מקבל ילדה בת 12 בערך בתור בת, וכמה שנים אחר כך עושה לה ילד. זה פשוט דוחה. כולם אומרים לי שזה סתם שטויות ואני טועה, אבל אי אפשר להכחיש את זה שהוא לקח אותה בתור כמו-בת שלו. שמעתי שהוא היה אמור לשחק את הנרי מאשתו של הנוסע בזמן (ההוווו, תקראי את זה! אם אהבת את האפיפיורית, בטוח תאהבי את זה. זה ספר נפלא). יש בזה משהו?

הו, מגניב שמישהי קראה את זה ../images/Emo98.gif

המ.. אם היית מזועזעת מזה, בטח לא הצלחת להתאושש מה"רומנטיקה" ב"פרחים בעליית הגג"
והאמת, כשחושבים על זה, יש משהו דומה ביחסים בין לואי (ב"ראיון עם הערפד") וקלאודיה ליחסים בין ג'רלד ליוהנה... יכול להיות שבגלל זה הוא עשה לי את האסוציאציה לבראד (וגם בגלל שהוא מתואר בספר כגבר המושלם
). לא קראתי את "הנוסע בזמן"... של מי זה? וחוץ מזה, הפורום הזה מדבק
אז אני לא מופתעת...

פלאפאל

New member
אודרי ניפינגר. יותר ממומלץ בחום.

ברור שקראתי את זה, לעולם לא תמצאי אותי בלי ספר
לאו דווקא עלילתי, אבל משהו עם מילים. לא נראה לי שהוא יהיה טוב בתפקיד של ג'רלד, כי אני לא רואה אותו עושה תפקיד של אבא-מגונן-שמאוהב-בבת-שלו-ובוגד-באשתו-איתה, ואז עושה את הבלתי-יעשה ומכניס את האפיפיור להריון. קודם כל, זה חולני. אחר כך, הוא הרבה יותר מדי תמים. גם בסרטים הדפוקים בשכל שלו יש בו יושר והגינות, אפילו כשהוא מפוצץ דברים עם סבונים וכאלה שטויות. הוא לא יוכל להעלים את זה, ולשחק מישהו שכל כך מזלזל בחוקי החברה וחוקי הדת, ואפילו מוסר אנושי פשוט, פשוט לא יראה עליו טוב. כולם יוכלו לראות כמה הוא מתנגד לזה, כי זה כזה "בלתי-יעשה" והוא איש מאוד מוסרי. ולעזאזל, הוא לא ג'ינג'י! מעולם לא שמעתי על פרחים בעללית הגג. מה זה? ומה שדחה אותי היה המעין-פדופיליה במעשים שלו, משהו כמו תסביך אלקטרה אבל הפוך. סתם סצנות מין אין לי בעיה לקרוא, כל עוד זה לא פורנו נטו רק כי הסופר היה חרמן
(לקרוא, כן? אני מתגאה בזה שמעולם לא ראיתי סרט פורנו
) אפרופו ספרים - את יודעת איך אפשר להשיג את הספר של ראיון עם ערפד? אהבתי את הסרט (למרות שהיה קצת יותר מדי בכייני), וניסיתי בכוח להוציא אותו מהמוכרות בסטימצקי. זה היה משהו כזה: אני: שלום, יש לכם את הספר ראיון עם ערפד? מוכרת: איך אמרת שקוראים לו? אני: ראיון עם ערפד. הספר. מוכרת: אה, לא, נגמר לנו... אני: אפשר להזמין? מוכרת: כן, אבל לDVD לוקח שבועיים להגיע. גאונה
הפורום הזה פשוט כייפי, כי בניגוד לרוב הפורומים, הוא לא מתיימר לעסוק באיזה משהו נעלה ולא מתנשא כל כך, ואתן גם חביבות ואוהבות אדם ולא נשכניות כמו הרבה אחרים שחושבים את עצמם
זה פשוט כזה. אני אוהבת פשטות.

כן, אנחנו אוהבות את בראד פיט- וגאות בזה ../images/Emo98.gif

ותודה. תמיד כיף לשמוע מחמאות
זה כזה מצחיק (או מעצבן, תלוי איזה בנאדם את
) שמוכרים בחנויות ספרים או מוסיקה הם כאלה בורים. לא מזמן לקח לי רבע שעה להסביר למוכר בחנות מוסיקה מה זה בדיוק תווים של "ה-Doors"
ואגב- פרחים בעליית הגג. מומלץ בחום

DirrtyGirl

New member
עונה ^^

האם אתן קוראות ספרים? כן, אבל לא קבוע. האם אתן מבקרות בשבוע הספר? אני בעיקרון כל יום שם, כי אני עושה ריצות והליכות בפארק, אני גרה ממש ליד. אם כן, האם הייתן השנה? קניתן משהו? הייתי השנה, לא קניתי. מה הספר האחרון שקראתן\ קוראות עכשיו: חברים
תנו שם של ספר שאתן אוהבות במיוחד: רוץ ילד רוץ, מומלץ לכל הגילאים
איזה ספר לדעתכן צריך להפוך לסרט (מאלה שעדיין לא הוסרטו) אין לי מושג
אם בראד היה צריך לשחק דמות מספר קראתן\ שאתן מכירות, איזו דמות הייתן נותנות לו לשחק? מאחד הסיפורים שקראתי, את אילן היפיוף והחמוד, שמתאהב בבחורה דווקא בגלל האופי שלה ולא בגלל היופי.. והיא לא מבינה איך הוא מתאהב דווקא בה. כל כך בראד
!

AC LoVeR

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

האם אתן קוראות ספרים? כן האם אתן מבקרות בשבוע הספר? לפני יומיים ביקרתי..חח וגם מחר (בתקווה שהוא עדיין לא הסתיים) אם כן, האם הייתן השנה? קניתן משהו? אני רוצה לקנות את הספר - לאונרדו דה וינצ'י מה הספר האחרון שקראתן/ קוראות עכשיו? חח זוכרות את "שבועת רחל" של מיכל שלו?! עדיין אותו... תנו שם של ספר שאתן אוהבות במיוחד? יומני הנסיכה
איזה ספר, לדעתכן, צריך להפוך לסרט (מאלה שעדיין לא הוסרטו)? אולי על לאונרדו דה וינצ'י.. הבן אדם היה גאון! אם בראד היה צריך לשחק דמות מספר שקראתן/ שאתן מכירות, איזו דמות הייתן נותנות לו לשחק? לא יודעת :-S

AC LoVeR

New member
קניתי ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

את "ליאונרדו דה וינצ'י", "ההסטוריונית" ו"מרחק נגיעה" - אבל זה לא כמו הסדרה..:] היה עוד ספר שרציתי בנות הדרקון אבל זה לא הסתדר עם המבצע.. בכל מקרה אני מקווה גם אותו להשיג

DirrtyGirl

New member
מה את עושה !?!?!?!?!

מי מנצל"ש לשרשור חדש ?
עכשיו דווקא אני לא אכנס לך לקומונה!

../images/Emo6.gifהיא לא נצל"שה לפה../images/Emo95.gif

היא פתחה הודעה חדשה לגמרי והיא שורשרה...

למעלה