אודרי ניפינגר. יותר ממומלץ בחום.
ברור שקראתי את זה, לעולם לא תמצאי אותי בלי ספר
לאו דווקא עלילתי, אבל משהו עם מילים. לא נראה לי שהוא יהיה טוב בתפקיד של ג'רלד, כי אני לא רואה אותו עושה תפקיד של אבא-מגונן-שמאוהב-בבת-שלו-ובוגד-באשתו-איתה, ואז עושה את הבלתי-יעשה ומכניס את האפיפיור להריון. קודם כל, זה חולני. אחר כך, הוא הרבה יותר מדי תמים. גם בסרטים הדפוקים בשכל שלו יש בו יושר והגינות, אפילו כשהוא מפוצץ דברים עם סבונים וכאלה שטויות. הוא לא יוכל להעלים את זה, ולשחק מישהו שכל כך מזלזל בחוקי החברה וחוקי הדת, ואפילו מוסר אנושי פשוט, פשוט לא יראה עליו טוב. כולם יוכלו לראות כמה הוא מתנגד לזה, כי זה כזה "בלתי-יעשה" והוא איש מאוד מוסרי. ולעזאזל, הוא לא ג'ינג'י! מעולם לא שמעתי על פרחים בעללית הגג. מה זה? ומה שדחה אותי היה המעין-פדופיליה במעשים שלו, משהו כמו תסביך אלקטרה אבל הפוך. סתם סצנות מין אין לי בעיה לקרוא, כל עוד זה לא פורנו נטו רק כי הסופר היה חרמן
(לקרוא, כן? אני מתגאה בזה שמעולם לא ראיתי סרט פורנו
) אפרופו ספרים - את יודעת איך אפשר להשיג את הספר של ראיון עם ערפד? אהבתי את הסרט (למרות שהיה קצת יותר מדי בכייני), וניסיתי בכוח להוציא אותו מהמוכרות בסטימצקי. זה היה משהו כזה: אני: שלום, יש לכם את הספר ראיון עם ערפד? מוכרת: איך אמרת שקוראים לו? אני: ראיון עם ערפד.
הספר. מוכרת: אה, לא, נגמר לנו... אני: אפשר להזמין? מוכרת: כן, אבל לDVD לוקח שבועיים להגיע. גאונה
הפורום הזה פשוט כייפי, כי בניגוד לרוב הפורומים, הוא לא מתיימר לעסוק באיזה משהו נעלה ולא מתנשא כל כך, ואתן גם חביבות ואוהבות אדם ולא נשכניות כמו הרבה אחרים שחושבים את עצמם
זה פשוט כזה. אני אוהבת פשטות.