לשבוע חדש

../images/Emo32.gifלשבוע חדש../images/Emo14.gif

שיהיה לכם שבוע טוב מלא באחיות או לא להיות
כל מה שלא קשור לסדרה המדהימה הזו לכאן
כל מה שלא ישורשר

ח סופסוף אני בבמחשבהבב קלטי@../images/Emo215.gif

הלכנו להתרים בפיצה ליד הבצפר ואני אומרת למוכר:"יש לך פיצה עם זיתים?"והוא"כן" ואני:"אבל אני לא אוהבת זיתים
" חחח וברחתי

דחוףףף הצלת חיים

שלום קוראים לי צליל ואני מגבעת אלה אני גרה ליד זרזיר שזה כפר בדואי עם אנשים מקסימים שמשרתים בצבא ואנחנו נמצאים בשכנות מאוד טובה יש בזרזיר תינוק בן שנה מקסים, מלא בשמחת חיים- תמיד שמח, צוחק לכל אחד. שמו באסם גריפאת- הוא זקוק להשתלת מעי, כבד ולבלב בדחיפות אחרת לא יוכל להמשיך בחייו באמת ילד מקסים, אך הבעיה היא שעלות הניתוח הינה מיליון דולר ולמשפחה אין באפשרותה לממן ניתוח זה ולכן כאן אני פונה אליכם תפתחו את ליבכם לילד מקסים שעדיין לא הרגיש איך זה להיות בריא ועדיין לא הרגיש את החיים בבקשה תעזרו לו מגיע לו הוא כל כך תמים ומדהים. אני פונה אליכם כי המשפחה נכשלה בכל מאמציה לגייס את הכסף. מספר חשבון בנק 11430/68 בנק ערבי ישראלי 026 טמרה. אבו באסם (אבא)- 0548012242 תודה רבה על נדיבותכם!!! אם אין באפשרותכם לתרום אנא העבירו הודעה זו לכמה שיותר אנשים.

tootyzi

New member
../images/Emo210.gifהיי אני צריכה עזרה!

אני נורא אוהבת את WHAT I LIKE ABOUT YOU וראיתי כבר כמעט את כל הפרקים... בכל מקרה אני מחפשת שיר מהפרק שהייה היום (4X1) קוראים לפרק "I WANT MY BABEY BACK" והשיר בסוף הפרק הייה ממש יפה אבל אני לא יודעת איך קוראים לו..... אם מישהו יודע את שם השיר או יכול לתת לי קישור לאתר עם שמות השירים ושמות הפרקים אני אשמח! תודה. תותי

נועית10

New member
../images/Emo151.gifאוטוטו פורים בואו לעשות שמח

כמו בכל חג פורום למען הקהילה מסייע לילדים ונוער במצוקה הנמצאים במוסדות ברחבי הארץ, גם החג הזה אנחנו רוצים לשמח אותם. נשמח אם תוכלו לתלות את הפלייר במקומות עבודה, בתי ספר, גני ילדים או כל מקום אפשרי ולעזור לנו באיסוף תחפושות, משלוחי מנות, דברי מתיקה, דברי איפור, הפתעות לילדים ועוד. דרושים לנו מאפרים,ליצנים,קוסמים, מעגלי מתופפים או כל דבר נחמד אחר להפעלה והתנדבות במוסדות. סיימתם לאסוף כנסו לפורום למען הקהילה יידעו אותנו ונדאג לאסוף מכם ולהעביר למוסד בקרבתכם. כל תרומה ששתקבל התורמים יקבלו מכתב תודה עם לוגו של המוסד שאליו הועברה התרומה.

נו באמת../images/Emo14.gif

קשה כ"כ לשרשר?????????? אני הייתי מצביעה לך אם היית משרשרת אבל לא, יחס גורר יחס

S2Bmarried

New member
מה זה אומר? מה זה לשרשר?

הייתי משרשרת אם הייתי יודעת מה זה. ולא התכוונתי להגיב להודעה שלך אלא לפתוח נושא חדש....

למעלה