לשבת

כההה חחחע הצחיקה אותי-->

מאיפה לה לדעת היא לא מבינה שיש המון ריכולים... טוב שמעי את הולכת להופעה? כי יש מצב אני יילך במונית..

אפשר לנצל"ש!!

ואם לא הבנת איך אז את יכולה לעבור לדף השני כדי לראות הסבר!! אין שום סיבה שתפתחי סתם שרשור!!

../images/Emo32.gif לשבת ../images/Emo13.gif

מנהלות---> שרשרו את הכל לפה:) כבר נמאס שכל הפורום מלא בשטויות... אפילו שכבר רשמנו יותר מיד פעמים איך לשרשר נכון

נצל"ש היה לי חלום!

חח זה החלום הכי מוזר שתשמעו בחיים שלכם=>וזה כן קשור לבויז: אז ככה... חשבתי לעצמי, זה מוזר, פתאום, סתם ככה, עושים הופעה בצפון?! הופעה?! בצפון?! למה דווקא שם?! למה דווקא בתאריך הזה?!...למה לא במרכז או משהו?!... ואז חשבתי על הדבר הכי הזוי שתשמעו בחיים שלכם- פיספוסים!...בידיוק, מה ששמעתם, חלמתי שהמופע שאורגן בקריון הוא חלק מהתוכנית פיספוסים של יגאל שילון בערוץ 2...חח, כן אני מוזרה...ואז חשבתי על מי יעבדו?!מה יעשו?!...לא יודעת...נשמע לי מוזר... פתאום קלטתי אותי (וכל זה בתוך החלום) יושבת מול הטלוויזיה ורואה פיספוסים " ערב טוב, השבוע ערכנו הפתעה ללהקת הגיים בויז..."...אעאעאעאעאע אני צורחת....ואז התעוררתי מהחלום ההזוי שלי.... חחח...סורי על המגילה אבל הייתי חייבת לפרוק..!

נצל"ש- מי פהההה???

משעמם יאללה תתחילו להתעורר!! קוקוריקו[לכל אלה שגרות במושב] טנטנטנטנטנטנטנטנ[לכל אלה שגרות בעיר] חחחחחח......זה משיעמום יאלה תתעוררו!!!!!!!!!

משעמםםםםםםםםםםםם....

יאללה מי מכיר ת'שיר, אני אומרת מילה אתן צריכות לתת לי שיר עם המילה, וזה לא בהכרח עם השירים של המושלמים.... ומי שתגיד את השיר בלקחתי ממנו את כל המילים יש לה 10 נק'...מתחילים.. המילה הראשונה אור חח זה קל רצח...שיר עם המילה הזאת..אבל נראה אם תגלו ת'שיר שאני מתכוונת אליו כי אתן בטוח לא שומעות אותו...

אני יודעת!!

אור כן את האור את הכח את הכל אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל... בעע...

יפה והמילה הבאה היא זוכרת, זיכרון,

עוד לא מצאת את השיר, תזכרי שצריך למצוע שיר שיש בו את כל המילים שאני אומרת...

שבת שלום!

אני חוזרת ומודיעה! כולם מוזמנים לקומונה למעריצי הגיים בויז שלי ושל בר, תעזרו לנו להחיות אותה, כי היא יבשה ר=צ=ח (ביינתיים) אמ....התחלנו שירה בציבור, שרשור אוף לשבת, תמונות וכל מה שתרצו!!! אז בבקשה, תתנו לנו צ'אנס...!

למעלה