לשבת

דפנה מי

New member
מה עם אוסף כתחביב ותחביבים בכלל../images/Emo35.gif

וסתם מאגר פריטים חביבים ו/או יפים
לנו למשל יש אוסף טלכרדים (בעיקר מהארץ, משומשים). יש לי חיבה לצפרדעים - ויש לי אסופה של מיניאטורות (עשויות מזכוכית, קרמיקה, בד) אני עשיתי מוביילים מכדורי זכוכית - ויש גם מפלסטיק (בעיקר לקרובי משפחה, לסלון או לחדר ילדים ואפילו מכרתי אחד). זה הכדורים האלה שתולים על העצים שמקשטים בחג המולד.

ריביקי

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

למה אתם עוד מכורים חוץ מהמחשב , בני הזוג והילדים

אהובה.א

New member
מה הייתם ..

מצפים מהילדים שלכם להיות כשיהיו גדולים? האם אתם חושבים שהפתגם "התפוח לא נופל רחוק מהעץ" מתאים כאן? האם אתם חושבים שילדיכם יחשבו על משהו שונה מכם?

ריביקי

New member
גם לנו בבית יש אוסף נכבד של צפרדעים

מקרמיקה, אבא שלי עושה אותם ונורא נהנה מזה.

היי אהובה.../images/Emo24.gif

הילדים שלי גדולים. בדרך כלל ,הורים מצפים מהילדים שלהם,שיגשימו את מה שהם לא הגשימו. אצלי ,נתתי לילדים שלי שייבחרו,אבל עם תמיכה ועזרה. בברכה.
אביבה.

אהובה ....

לדעתי כדאי לתת לידים לבחור את דרכם , ולא להוביל אותם להגשים את החלומות שלנו ... לתת להם את מגוון האפשרויות והתמיכה האפשרית כדי ללכת בדרכם שלהם.

../images/Emo141.gifהיי ריביקי,מה שלומך,../images/Emo24.gif

אני מכורה לבת הקטנה שלי,אירית. לשמנים אתריים שלי, ולמחשב כמובן. ולכלבה היפיפיה שלי,"צה"י. יום מבורך
. אביבה.

אהובה.א

New member
ואני .....אאוףףףףףףףףףףף

מכורה לויוה נוראאאאאאאאא ולא יכולה להיפטר מזה. אבל , למען האמת , זאת התמכרות טובה. אני באה מהעבודה , תשושה , רוצה לנוח , לא רוצה לשמוע את כל החדשות הנוראיות , לא רוצה כלום. רק לראות טלנובלות.

אוספים

נוסטלגיה ...אני כשהייתי ילדה ..היו לי המון אוספים ... נירות מכתבים , מפיות יפות, מחקים...חלק מהם יש לי עד היום
כבר אמרתי שאני כזאת שלא יכולה לזרוק שום דבר ...

nesherkal

New member
האוסף שלי../images/Emo118.gif

אני אוספת פסלוני ציפורים. ובאופן כללי מאד אוהבת ציפורים. והנה לכם אחת מציפורי.

למעלה