לשישיייי

../images/Emo32.gifלשישיייי ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

שלום לכולםםםםם אתמול הייתה לי את המסיבת סיום הכי יפה הארץ!!! עם אופצייה ענקית לחו"ל!! חחחחח וואי היה בן זונהההה!!! והיום אני אחרי שבוע של קייטנה...פשוט סיוט
מצטערת שנטשתי קצת, פשוט היו לי שבועיים של חזרות מטורפות וקייטנה.. קיצר הבנתם

מאמיייייייי

אני שמחה שנהנת:) מה זאת אומרת אופצייה ענקית לחו''ל? זה בסדר,ממילא היה כאן יבש לא הפסדת כלום. אוהבת אותך מלאאאאאאאן.

../images/Emo105.gifשיהיה לכולם שבת שלום,רותמיי

שמחה שנהנת מאמיי :) ואל תדאגיי באמת לא הפסדת כלום.. אמןן שהכולל יסתדרר אם המצב בארץ אמן! שיהיה לכולם המשך יומטוב!

../images/Emo205.gif כנסוווו כולםםם!! אבל כולם!!!!

קודם כל מה המצב? זאת שירן .. shiranf לשעבר.. פאק פרצו לי כבר פעמיים והחליפו לי סיסמאות.. זה מציק.. בכל מקרההה שנים לא הייתי פה... אממ קודם כל רותםםם נשמה שלי התגעגעתי אלייך... שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחההההה... דבר שנייייי.... יוםםםםם שנייייי אני מתגייייייייייסתתתת יאאאאאאאאאא מאןןןןןןןןן בקשר לקטיושות והכל.. אל תדאגו אני מתגייסת תוך יומיים הכל חוזר לקדמותוו... אממממ מה עודד אני יכולה לחפור לכם?? אין לי מה.. אוהבת אתכםם מאוד מאוד.. שבת שלוםםםם...

sonioosh

New member
יום ראשון בברצלונהההההה

איזה כיףףףףף אני לא אהיה פה שבוע בערך אז אני מקווה שאני לא יפסיד שום דבר מיוחד! ובנתיים אני כבר ניפרדת מכם כי מחר אני לא יוכל להיכנס ביי ביי! אוהבת אותכם! ושבת שלום!

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifשירניייייי אעאעא

צה"ל קורא לךךךךךךךך
חחח וואי קחי את זה בהכי סבבה שיש וזה יעבור לך הכי כיף בעולם
אני אדבר איתך עד אז... מתה עליך נשמה יפה שליייייייי

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif|נצל"ש| ראיתם איזה מקום מאיה

במצעד של האנשים הכי יפים הישראל? (פנאי פלוס) וכן מקום ראשון נינט מהעפנה 11. לירון לבו 12. לינור אברג'יל 13. מאיה בוסקילה |כוכב| 14. עפר שכטר 15. מלאני פרס 16. הדס מורנו 17. יובל סגל 18. ישראלה אבתאו 19. הילה נחשון 20. עברי לידר 21. שרי גבעתי 22. רן דנקר 23. שירי מימון 24. יעל גולדמן 25. עלמה זק 26. אגם רודברג 27. רונית יודקביץ' 28. מריאנו אידלמן 29. אפרת גוש 30. קארין מגריזו 31. יוסף סוויד 32. לירז צ'רכי 33. איתי טיראן 34. דני קושמרו 35. יהודה סעדו 36. יותם הלפרין 37. רוני סופרסטאר 38. הראל סקעת 39. איילת זורר 40. יאיר לפיד 41. עדי אשכנזי 42. אנחל בונני 43. נטע גרטי 44. מוש בן ארי 45. דני דויטש 46. רון שחר 47. מיכל ינאי 48. רותם תירוש 49. איל קיציס 50. ליאם אבני

למעלה