לשישי שבת

../images/Emo32.gifלשישי שבת

מה קורה????? הנה סוף סוף הגיע הסוף שבוע שכולם בטחח חיכו לו.... ברוך השם אני כבר אחרי שני המבחנים במתמטיקה וסוציאולוגיה מקווה שהלך טוב....ומקווה שלכל מי שהיה מבחנים יצליח
תודה לכולם על כל העידכונים על מאיה בכל השבוע הזה. זה מאוד חשוב לפורום! ואם העדכון של יובל "אין כינוי שלא תפוס" נכון אז זאת הזדמנותת ענקית למאיה לחזור לעצמה..... אורי שוב רציתי להגיד לך המון המון מזל טובבבבבב!!!!
וזהו שיהיה לכם סוף שבוע רגוע ממבחנים חחח ועם המון כיף

הרגע חזרתי מהבצפרר

עייפה מתה. ביום ראשון אני נוסעת לגדנ"ע ל- 5 ימים ואני לא אהיה פה , ומחר לבן דוד שלי יש יום הולדת וצריך לארוז תיק אז אני לא יודעת אם ייצא לי להיכנס לפורום לפני שאני נוסעת, אז אם לא אני מאחלת לכולכם סוף שבוע רגוע ושבת שלום. אוהבת אתכם.

איזבלושש

יפהה שלייי תעשיי חייםם נתגעגע אלייך המון המוןןןןןןןןןןןן תחזרי עם המון חוויות שיהיה לך שבת שלום וסוף שבוע רגוע:) אוהבת אותךך מואההה

nitzangro2

New member
איזבלוששש מאמי תהני הכי הכי הכייי

שישששששששש... ותקשרי אליי..[;

../images/Emo13.gif יפות שלי../images/Emo24.gif

תודה. גם אני אתגעגע מאוד. זה לא טיול כיפי זה הולך להיות קריעת תחת אבל זה גם סוג של חוויה ויהיה נחמד. אין שם איפה להטעין פלאפונים ולא כדאי להביא דברי ערך כי גונבים. אז הפלא שלי יהיה סגור כל הזמן כדי לשמור על סוללה, גם לא בטוח שאני אוכל להיתקשר. אבל ברגע שאני אוכל להתקשר אני אתקשר מבטיחה מבטיחה. מתגעגעת אליכן כבר מעכשיו. אוהבת אתכן הכי בעולם וכיף לי לדעת שיש לי על מי לסמוך בימים כאלה. מואה

תהני!!

לא חשוב אם זה לא כך כך כיף וזה קריעת תחת... העיקר החברים!! _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

איזה??.

איזה עידכון.... על זה שהיא עוברת דירה????... [וכמובן סוף שבוע טוף!!!] _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה

אה..

זה לא אני אין לי משו נגד הפורום אני מנסה להתחבר פה עדיין אז אני לא אעבוד עליכם...! _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה

eladkalimi

New member
למנהלת החדשה ליטל המון בהצלחה

דקלה אלוס מכפר יונה ספרה לי שנבחרת לנהל את הפורום אני רושום בפורום הזה והייתי מעדכן וגם עכשיו אני מעדכן את כל הבנות על מאיה והעלתי לפורום מידי פעם תמונות אני אלעד קלימי מאופקים

דנדנשית

New member
שלום לכולם כנסו זה ממש חשוב!!!

שלום לכולם! אני יודעת שזה לא קשור לפורום ואולי זה ממש לא בראש שלכם ולא מעניין אתכם עכשיו אבל אני רוצה לספר לכם שאני משתתפת בתחרות של orangemusic וממש והכי חשוב לי בעולם לעשות את מה שאני יכולה כדי להצליח ולזכות להופיע כי זה הדבר שהכי רוצה לעשות בעווווווולם! אז ככה אם תוכלו להיכנס לאתר לצפות בקליפ שלי, לדרג ולשלוח לכמה שיותר אנשים שייצפו וידרגו כי ככה רק אני אוכל לזכות...אם תוכלו לעזור לי אני כל כך אשמח!! תודה רבה! רעות אלוש! =)

למעלה