לשפוך את תיסכולינו מהלימודים

always be me mc

New member
../images/Emo32.gifלשפוך את תיסכולינו מהלימודים

כי תמיד יש כאלו אבל השבוע במיוחד אז יאללה אנשים תגידו כל אשר על ליבכם בין אם זה כעס, חרדה, תסכול אתם לא לבד אז תשתפו

adi love noa

New member
מתכונת בתנ"ך מחר../images/Emo122.gif

זו הסיבה שאני בבית בשעה כזו,יש לי עוד מלא חומר ללמוד וזה כזה מייאש
יום שישי מתכונת בחיבור שמשום מה כל הזמן דוחים וזה מרגיז
כל השבוע למדתי איזה מזל שיש היום מדיום לפחות נתנתק קצת והולך להיות פרק יפהה... טוב אני חוזרת לחומר כי אם אני לא יתחיל אני לא אסיים
בהצלחה לכל הלומדים והלומדות

always be me mc

New member
אל תעשי עניין מחיבור חח זה לא נחשב

אבל בנוגע לתנ"ך אוי את ממש ממש מסכנה
שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה עם זה
ולי יש מחר בגרות בעל פה בגמרא בסביבות 13:30-14:00 ואני חורשת על זה היום ואקווה לטוב למרות שדוגרי זה גמרא ולא מתמטיקה אז אפשר טיפונת להרגע. למרות שבגלל זה אני לא אראה מדיום הערב אבל היי יש דברים יותר חשוביםם מפטרישיה ארקט חח

adi love noa

New member
את אולי יכולה לא לעשות עניין מחיבור לי מותר..

למדתי מעשר בבוקר עד עכשיו כמעט בלי הפסקה חוץ משיחות טלפון פה ושם עם חברות שנמאס להן ללמוד,נשאר לי עוד קצת ללמוד וזהו אין לי כוח עוד... אני דווקא כן אראה היום מדיום אז זה לא יקחו ממני
אז אני הברזתי היום מבית ספר כדי ללמוד לתנ"ך ובתמורה לזה קבעו מתכונת במטמתיקה ליום שלישי,די אני עייפה כבר מהלימודים דווקא אחרי ל"ג בעומר שהכיתה תיכננה לעשות משהו מגניב ולסוע לים כנראה שנצטרך לפתור אינטגרלים ורק לפנטז על גלים
בהצלחה מחר בטוח תצליחי

always be me mc

New member
לי יש מתכונת בתיקשורת יום אחרי ל"ג בעומר

שלא נדבר על מתכונת מתמטיקה ומתכונות באישות ובדינים באותו שבוע אז את באמת רוצה להתחרות על תואר השבוע הכי מבאס? חח

adi love noa

New member
אני מתמודדת ראויה בהחלט לתואר

אז כמו שאמרתי מתכונת במטמתיקה יום שלישי. יום רבעי אני צריכה לסוע לירושלים ליום מעייף מאוד שממש אין לי כוח לזה. יום חמישי חופש אבל אל תדאגי לא נותנים חופשים סתם כי ביום שישי יש לי מבחן ענק בדינים. ושלא נדבר על השבוע אחרי שיש לי בגרות בהבעה (אותי זה מדאיג)ובגרות בדינים בהפרש של יומיים,כן יומיים... ואם זה לא מבאס באמת שאין לי מושג מה כן...

always be me mc

New member
עד פה! אני גרה שם! יו בואי לבקר אותי../images/Emo3.gif

חח ועד כמה שאני זוכרת נכון אי אפשר בדיוק ללמוד לדינים כי זה עם ספרים פתוחים אז מה הבעיה?(חוץ מהזמן שזו בעיה ענקית) המ.. ואוקי בואי נשווה בגרויות. יש לי 5-4 בגרויות בשבוע אחד(תיקשורת יום א' חיבור יום אחרי, ספורט בשלישי ודינים ואישיות בחמישי(=יום אחרי יום ירושלים שאותו השנה אני כנראה לא אחגוג חח), ומזל שהשבוע הזה הוא לא שבוע הבא חח זה השבוע אחריו

adi love noa

New member
ספרים פתוחים?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יש לכם בגרות בדינים עם ספרים פתוחים????????? די,מה זה?רק אנחנו צריכים ללמוד דינים בעל פה? איפה את גרה בירושלים?

always be me mc

New member
חח לא אומרת לך בפורום איפה

תשאלי במסרים ונראה אם תקבלי תשובה
כן ספרים פתוחים ואיזה הזוי חשבתי שגם אצלכם זה ככה טוב אולי יש לנו פרוטקציות כי אנחנו בית ספר ממלכתי דתי? חח לא יודעת בכל מקרה הספרים הפתוחים לא כאלו עוזרים יש איזו שעה ומשהו וזה ממש ממש קשה ומלחיץ!
אוף כבר ביום חמישי הזה(אומנם למי שרוצה) יש מתכונת בדינים ואני אכריח את עצמי לעשות אותה גם אם זה אומר לתרגל בבית(עם ספרים, שאלות והכל)

adi love noa

New member
אני לומדת בתיכון דתי...

ואנחנו צריכים ללמוד הכל בעל-פה אין דבר כזה ספרים פתוחים. כיף לכם,למרות שזה באמת לא עוזר במיוחד לי היתה שנה שעברה בגרות בפסקל עם חומר פתוח וזה לא עוזר כי אין בכלל זמן,למרות שבדינים יכול להיות מצויין ספרים פתוחים.

adi love noa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק עכשיו שמתי לב שאני סותרת את עצמי

אני לא אשמה אני עייפה

לימודים ומתכונים ב-../images/Emo43.gif אנשים

מומחי מכון טלי, מכון מכון חינוכי טיפולי לכל הגילאים, יתארחו בפורום לימודים ושיעורי בית, בין השעות 17.00-20.00 וישיבו לשאלות בתחום האקדמי ובתחום החברתי-רגשי: אבחון פסיכודידאקטי, הפרעות קשב וריכוז אצל ילדים ואצל בוגרים, הוראה מתקנת + אסטרטגיות למידה ,קשיים בארגון וסדר, חרדת בחינות, מוכנות לכיתה א' , תקשורת בין אישית. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=321&msgid=97702340
8/5/07 - כולנו מתנדבים ליום מעשים טובים ארצי אנחנו מזמינים אתכם לעצור לרגע את שגרת חייכם, ולהצטרף לעשייה משותפת למען החברה הישראלית כולה - ביום המעשים הטובים הראשון. כל אחד ואחת מכם יכול לקחת חלק ביוזמה, ויחד עם עשרות אלפי ישראלים להתנדב לכמה שעות כדי להקל על מצוקת הזולת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=97952328
רוצים להתעדכן מתי לסלבס האהובים עליכם יש יום הולדת? פורום ימי הולדת ומתנות העלה פינה חדשה, וכולכם מוזמנים לקרוא, להוסיף ולחלוק! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=97843341
ערוץ האוכל והפורומים 'דיאטות ואורח חיים בריא' ו'לרזות בראש אחר' מזמינים אתכם לפרסם מתכונים דלי קלוריות, המתכונים שיביאו אותנו לקיץ חטובים, ולזכות בפרסים לוהטים! הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/food/ArtInfo.asp?CID=212&SID=104&InfoID=1740

always be me mc

New member
למה דווקא כותבים מתכונים ליד לימודים??../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה מזכיר לי את השבועות הקרובים

אירוחים וימים פתוחים ב-../images/Emo43.gif אנשים

גב' עדי בילבסקי, רכזת פרויקטים והדרכה בעמותת "שיעור אחר", תתארח מחר בפורום מערכת החינוך ואנחנו בין השעות 10.00-12.00 ותשיב לשאלות הקשורות לפעילות העמותה, השיטה בה הם עובדים, הקשר עם משרד החינוך וכמובן כל נושא אחר שקשור לפעילות העמותה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=506&msgid=98009728
מדוושים ותורמים לניצולי השואה פורום ספינינג מזמין אתכם ליום פתוח עם אימונים והרצאות, בו יוקמו דוכנים שהכנסותיהם ייתרמו לניצולי השואה שחיים מתחת לקו העוני. הפורום עצמו נרתם גם הוא למשימה – רוצים לדעת איך תוכלו לעזור? הכנסו עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1378&msgid=98005571

always be me mc

New member
איזה כיף קיבלתי 90 בבגרות בגמרא!!

טוב אם נודה באמת זו ירידה של חמש נק' משנה שעברה אבל עדיין זה מצויין(נכון
) ואני מרגישה שעלי לתת קרדיט ענק לציון לא רק לידידה שעזרה לי להכין את הקטע אלא גם ובעיקר למורה שממש רצתה שאני אצליח וכיוונה אותי ממש. אז תודה רבה לה. אין מספיק מילים לתאר כמה שהיא עזרה והרגישה למרות שהייתי לחוצה כאילו תיכף מתפוצצת לידי פצצה. אךך יום מלחיץ ומוציא מלא אנרגיות(מיותרות בחלקן) אבל זהו, עבר, אין יותר גמרא(
) וסיימתי עם עוד בגרות ב90(והשנה אני גם אשאף לסכומים האלה ויותר.. חכו תראו) אויש מחר יש מתכונת בדינים(לא מחובה, אני פשוט רוצה) אבל מזל שזה עם ספרים פתוחים
(וכאילו גם מה נסגר? אפשר לשים סימניות וזה חוקי, אבל לכתוב ראשי פרקים לנושאים בשולחן ערוך וזה חוקי.. אחחח מוזר מוזר אבל אני מודה לזה בכל יום ומודה לבית ספר שלי עם המורים המדהימים שבו!) זהו סיימתי לפרוק

למעלה