לתחילת השבוע

רק באתי להגיד שבוע טוב!

אני אצל חבר והוא נתן לי כמה דקות... אין לי מה להגיד חוץ מזה שאני מ-ת-ג-ע-ג-ע-!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00, פורום מפלגת שינוי יארח את הח"כ יגאל יאסינוב, שיענה Live לשאלותיכם בפורום. אתם מוזמנים להכניס כבר עכשיו שאלות.
חנה וייסמן, פסיכולוגית חינוכית ומטפלת משפחתית תענה לשאלותיכם בפורום תסמונת טוראט בשעה 21:00. הקדימו לשאלות שאלות.
ובפורום בנים בלבד, הגמר הגדול של גבר החלומות: הצביעו בסקר לגבר הנחשק ביותר של ישראל!

דקלה9

New member
זו גירסא עברית

לפטנט של הרבה אתרים בעולם. הוא נותן קישורים להורדות במיול. על יותר מזה נראה לי שבתיה תוריד לי את הראש, אם אני אכתוב.

../images/Emo140.gifלתת... ../images/Emo43.gif

לקראת חג פורים יוזם ארגון "לתת", כמו בכל שנה, מבצע איסוף מזון בשיתוף ערוץ הילדים, ערוץ "הופ" ורשתות המזון. גם אתם יכולים לתת! והאמת זה די פשוט! הארגון זקוק למתנדבים לגיוס מזון ברשתות השיווק בכל הארץ והכנת חבילות מזון במחסני ארגון "לתת" לפרטים ולהרשמה: 33-40-50-700-1 או במייל: [email protected] ביום שישי, 27.2.04 יתקיים "קרנבל לתת באהבה", קרנבל לטיני במועדון "הזירה", רח' יצחק שדה בת"א, עם בטוקדה, רקדניות ברזילאיות, מופע קפוארה ועוד הרבה הרבה הפתעות! ההכנסות קודש לארגון "לתת"- סיוע הומניטרי ישראלי. מחיר כרטיס יקבע לפי שיקול דעתו ויכולתו של כל אורח. לאישור הגעה- ארגון לתת: 33-40-50-700-1 ************************************
"הקופסא" שלנו מתחדשת השבוע. אתם הכנסתם את הלהיט החדש של קיילי מינוג היישר אל המקום הראשון. האם בריטני ואוונסנס יוותרו לה? דרגו את המצעד הרשמי של תפוז אנשים!

Another Girl

New member
נצל"ש פרוייקט הראיונות ../images/Emo4.gif

הראיון שהיה אמור להתחיל שלשום כנראה יידחה ליום ראשון הקרוב (בתקקוה) עקב אי יצירת קשר של המרואיין עימי.
אז אם כבודו/ה רואה את זה-you know what to do...

../images/Emo23.gif מי גומר ראשון ../images/Emo35.gif

קמילה פאליי תארח את המנחה הטרייה של ערוץ "פלייבוי", נגה שחר, שתענה לשאלותיכם בפורום סקס. היום (רביעי), בשעה 19:00. זו ההזדמנות לשאול את כל השאלות שלא העזתם לשאול, ושלא היה מי שיענה עליהן.
עוד היום באודישן הגדול: שישה מתמודדים נותרו: אור, אופיר, ארז, יניב, דנה וגלית... מי מהם יעזוב את התוכנית ויגיע להתארח בצ`אט Live היום בשעה 23:15, שני המתמודדים שינופו מהאודישן הגדול יתארחו כאן ויענו לשאלות שלכם. אז... מי הם יהיו?
היום בארבע אחרי הצהרים שרון דוראני, אסף אשתר ודודידו יפתחו מבצע התרמה למען ילדים שאין להם. כוכבי ערוץ הילדים מחכים לכם בחנות ההיפר נטו בקניון ברמת אביב, ומזמינים ילדים לתת משלוח מנות לילדים שאולי לא יקבלו משלוח מנות אחר השנה. מחר בשעה 18:00 יתארח אסף אשתר בתפוז אנשים, ויספר על המבצע

לתת בכל האומץ ../images/Emo140.gif

היום בתפוז אנשים, יתארח אסף אשתר, מערוץ הילדים, ויספר על מבצע "לתת משלוח מנות": מבצע תרומות של מוצרי מזון למשפחות נזקקות לקראת פורים. האירוח יתקיים בפורום למען הקהילה היום בשעה 18:00.
סרן יונתן ורב סרן נמרוד, חברי תנועת אומץ לסרב וממנסחי מכתב הטייסים, יתארחו היום בפורום מילואים, ויענו על שאלות בכל הנוגע לסירוב מטעמי מצפון בעידן שבו יש החושבים שהמצפון הלך לישון. היום ב 19:15 בפורום מילואים.
ועוד תזכורת מארגון לתת: מחר, יום שישי החל בשעה 14.00 ארגון לתת עורך "קרנבל לתת באהבה" - קרנבל לטיני עם רקדניות ברזילאיות, קפוארה, בטוקדה, להקת סלסה ועוד. כל ההכנסות - תרומה לפעילות ארגון לתת. מועדון הזירה, מתחם הסינרמה יצחק שדה 45, תל אביב

הופעה חיה - Solstice Coil + Rakasta

הנכם מוזמנים לערב משותף של שתי להקות המבצעות פרוג-רוק אלטרנטיבי. ההופעות יתקיימו ביום שישי, 5.3.2004, בשעה 22:30. בהייניקן הבימה קלאב, תרס"ט 2, תל אביב. פרטים על הלהקות Rakasta target=_blank>Solstice Coil - חוזרים לאחר שנה של הופעות מחווה לרדיוהד, עם חומר מקורי חדש ומושקע בהרכב חזק ומחודש. Rakasta - לאחר צבירת קהל בחיפה ובסביבה, הלהקה נודדת לתל אביב על מנת להרחיב את הצלחתה.

למעלה